• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۹۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶
اقتصادی » بازاروتجارت

سفرهای دریایی در خلیج فارس با شناورهای استاندارد

رئیس ستاد نوروزی پایانه نفتی خارگ‌ : علاوه بر خدمات پشتیبانی،گشت‌های دریایی در جزیره خارک با شناورهای استاندارد انجام می‌شود.

 سفرهای دریایی در خلیج فارس با شناورهای استانداردگزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، علی زمانی با بیان اینکه همه امکانات برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران نوروزی در خارگ فراهم شده است، اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات به مسافران نوروزی تورهای گشت دریایی خلیج فارس در جزیره خارگ با شناورهای مجهز به امکانات لازم و دارای ایمنی استاندارد اجرا می‌شود. علاوه بر خدمات پشتیبانی، گشت‌های دریایی در این جزیره با شناورهای استاندارد انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اجرای این گشت‌ها در اسکله 22 بهمن خارگ خاطرنشان کرد: این گشت‌ها در اسکله 22 بهمن شرکت پایانه های نفتی ایران و با حمایت مدیر عامل این شرکت و مدیریت خدمات پشتیبانی شرکت پایانه های نفتی ایران اجرا شده است.

زمانی ظرفیت اسکله 22 بهمن خارگ را بیش از یک فروند کشتی دانست و بیان کرد: برای ارائه خدمات گردشگری دریایی به مسافران نوروزی تورهای گشت دریایی در خلیج فارس در اسکله 22 بهمن راه‌اندازی و برای رفاه حال مهمانان نوروزی و شهروندان شریف خارگ سرویس ایاب و ذهاب برای این تور دریایی برای عموم بصورت رایگان در نظر گرفته شده است .

رئیس ستاد نوروزی پایانه نفتی خارگ‌ با بیان اینکه گشت دریایی هرساله بصورت محدود برگزار می‌شد، بیان کرد: امسال با توجه به تاکید مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران در خصوص ایجاد نوروزی شاد برای عموم مردم شریف خارگ با برنامه ریزی انجام شده و در نظر گرفتن صرفه جویی این مدیریت طی جلسات متعدد با بخش خصوصی برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای خدمات سفردریایی ویژه گردشگران نوروزی تدارک دیده است .

زمانی همچنین از فراهم شدن یک فروند کشتی کاتاماران برای گشت دریایی خبر داد و تصریح کرد: این شناور ظرفیتی حدود 250 نفر دارد که در حوزه داخلی جزیره خارگ در آبهای خلیج فارس زمینه نشاط گردشگران در دریا را فراهم می‌کند.

وی در ادامه افزود: گشت‌های دریای از ایمنی بالایی برخوردار است و راهنمایان در این تورهای دریایی خدمات لازم در راستای شناساندن خلیج فارس، موقعیت این آبراه بین‌المللی، جایگاه مهم جزیره مقاوم خارگ در خلیج فارس، محصولات دریایی و دیگر موارد به گردشگران ارائه می‌دهند.

وی تاکید کرد: در صورت نیاز به افزایش شناور برای گشت دریایی امکانات لازم فراهم است و این گشت ها در تاریخ 8 و10 فروردین برگزار ساعت 15:30 برگزار خواهد شد.

ساحل جزیره خارگ از لکه های نفتی پاکسازی شد

مدیر کل حفاطت محیط زیست استان بوشهر هم گفت: عملیات پاکسازی و مقابله با آلودگی نفتی در جزیره خارگ با موفقیت انجام شد. 

حسین دلشب با بیان اینکه ساحل جزیره خارگ در استان بوشهر از لکه های نفتی پاکسازی شد، اظهار داشت: با مشاهده لکه نفتی در فاصله اسکله مجتمع پتروشیمی تا اسکله تی جزیره خارگ محیط بانان در منطقه حاضر و ضمن پاکسازی و بهسازی نوار ساحلی جزیره از سرایت لکه نفتی به سایر مناطق جلوگیری کردند.

وی افزود: در این عملیات اقدامات لازم توسط شناور پاکساز، بوم و ورقهای جاذب نفت به خوبی انجام شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: عملیات پاکسازی و بهسازی نوار ساحلی در یک روز با موفقیت به پایان رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)