• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۵۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
شمخانی در گفتگویی رسانه ای؛

آمریکا درپی خروج از برجام با هزینه ایران است

دبیر شورای عالی امنیت ملی: آمریکا درپی خروج از برجام با هزینه ایران است که قطعا ما این فرصت را در اختیار این کشور قرار نخواهیم داد، البته این به مفهوم حفظ برجام با هر هزینه ای نیست.

آمریکا به دنبال خروج از برجام با هزینه ایران استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی در گفتگویی رسانه ای گفت: تنها با اتکا به قدرت و توانمندی های ملی می توان با سیاستهای استکباری آمریکا مقابله کرد و منطق هزینه - فایده این کشور برای پیگیری سیاست های ضد ایرانی را تغییر داد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بی تاثیر بودن برجام در کاهش دشمنی آمریکا با ملت ایران افزود: ذات سیاست خارجی آمریکا اعمال نفوذ و فشار به منظور تسلیم سازی و تحقیر کشورهای مخالف خود است و در این مسیر تمامی ابزارهای نامشروع و شیطانی را نیز به خدمت می گیرد.

وی فقدان هوشمندی و ابتکار در مجموعه هیئت حاکمه جدید آمریکا را فرصتی مناسب پیش روی دستگاه دیپلماسی کشور برشمرد و با قابل پیش بینی عنوان کردن رفتار امروز آمریکا در قبال برجام اظهار داشت: مجموعه ای از اقدامات در حوزه های تقنینی، فنی، هسته ای، اقتصادی ، سیاسی دفاعی و نظامی از سوی هیئت نظارت بر برجام تعیین گردیده که به صورت موازی و هماهنگ دنبال می شوند.

شمخانی تحریم چند شخص و شرکت را بی تاثیر بر استمرار مسیر توسعه و رشد کشوری با مشخصات جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: هر بار که آمریکا در حوزه های غیر هسته ای تحریمی علیه اشخاص و نهادهای ما وضع کرده، در همان حوزه یک دستاورد جدید را به بهره برداری رسانده ایم که بخشی از آن ها رسانه ای نیز نشده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: آمریکا درپی خروج از برجام با هزینه ایران است که قطعا این فرصت از سوی ما در اختیار این کشور قرار داده نخواهد شد البته این به مفهوم حفظ برجام با هر هزینه ای نیست.

شمخانی ارزش برجام به عنوان یک توافق بین المللی را در گرو احترام و اجرای آن از سوی همه طرفها و ایجاد منافع یکسان برای امضاکنندگان آن دانست و خاطر نشان کرد: در حوزه سیاسی نیز عملا 5 کشور در برابر آمریکا قرار گرفته اند و همه آنها تصریحا و یا تلویحا آمریکا را ناقض برجام می دانند که این نیز دستاوردی سیاسی برای ایران با صرف کمترین هزینه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از دلایل عصبانیت آمریکا از شرایط فعلی را عدم توفیق این کشور برای تغییر سیاستهای اصولی ایران در منطقه در شرایط پسا برجام دانست و افزود: از نظر جمهوری اسلامی ایران برای مهار گاو خشمگین باید انرژی او را به مسیر دلخواه هدایت کرد تا بدون صرف هزینه اضافی و آسیب دیدن بتوان به هدف مورد انتظار رسید.

شمخانی توسعه توان دفاعی بویژه برنامه های متعارف موشکی ایران را غیر قابل مذاکره و از حقوق مسلم کشورمان عنوان کرد و اظهار داشت: قدرت دفاعی ایران تاکنون در برابر بسیاری از تهدیدات بازدارنده بوده و در چارچوب دکترین دفاعی کشور برای هر نوع تهدیدی سلاح دفاعی متعارف لازم را طراحی و تولید خواهیم کرد.
 
وی توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران را کاملا بومی و متناسب با تهدیدات بالقوه کشور ذکر کرد و گفت: ضربه موشکی سپاه به تروریستهای تکفیری در سوریه نشان داد که نیروهای مسلح ایران متکی بر ظرفیتهای داخلی در بالاترین سطح آمادگی برای پاسخگویی به هرگونه شیطنت و اقدام ناامن کننده علیه کشورمان هستند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)