پخش زنده
امروز: -
بعد از دو سال وقفه، عملیات عمرانی پدیده شاندیز رسما آغاز شد
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان پدیده
شاندیز در مراسم رسمی آغاز به کار عملیات عمرانی طرح آپارتمان های میان مرتبه پدیده شاندیز گفت: خوشبختانه
در حال حاضر بخش عمده ای از مشکلات پدیده برطرف شده است، پیگیری حل مسائل جهاد
کشاورزی، مطالبات شهرداری، آب منطقه ای استان و تقسیط بدهی به دارایی بخشی از
اقدامات انجام شده است.
مهدی خجسته افزود: همچنین تامین اعتبار از طریق کنسرسیوم بانکی با عاملیت بانک صادرات ایران به نتیجه رسیده است، که بزرگترین پیام پرداخت کنسرسیوم بانکی بازگشت آرامش به مجموعه پدیده بوده است که از جمله مهمترین و شاخص ترین اقدامات در این مدت است.
او گفت: اخذ مجوزهای لازم برای برگزاری مناقصات و طرح های لورایز و تکمیل مرکز تجاری از بلوک 11تا 18 در اولویت قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز افزود: با توجه به مناقصات برگزار شده، در فاز نخست عملیات اجرایی، طرح آپارتمان های میان مرتبه در چهار فاز اجرایی میشود که شرکت های عمرانی با مجموع 255 میلیارد تومان اعتبار این طرح ها را اجرایی خواهند کرد.
خجسته گفت: پیمانکاران در مدت 15 روز بعد از ابلاغ قرارداد، کارگاه های عمرانی را تجهیز می کنند و فعالیت های عمرانی را شروع کنند.
او افزود: امیدواریم با شروع عملیات عمرانی در پدیده، شاهد رونق اقتصادی و اشتغال در استان و منطقه، امیدواری سهامداران محترم، بازگشت اعتماد عمومی و جذب سرمایه گذاران باشیم.