• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
اقتصادی » مسکن

امداد پزشکی به خدمه شناور غیر ایرانی در بندر دیر

امداد پزشکی به خدمه شناور غیر ایرانی Affshore provider در نزدیکی بندر دیر با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در پی اعلام شناور مذکور به مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی بندر دیر مبنی بر بیماری یکی از خدمه (درد شدید در ناحیه شکم) بلافاصله هماهنگی لازم انجام و شناور ناجی ۸ به موقعیت اعزام شد.
بنابر گزار ش. شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا)؛ محمد شکیبی نسب افزود: با رسیدن شناور ناجی ۸ به موقعیت و انجام اقدامات اولیه، فرد بیمار تحویل گرفته و در اسکله بندر دیر به عوامل اورژانس مستقر برروی اسکله تحویل شد.
 
آلودگی نفتی بندر ماهشهر تحت کنترل است

­معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: آلودگی نفتی در سواحل ماهشهر در حال حاضر تحت کنترل است و در حال بررسی‌های لازم برای تعیین منشا دقیق آلودگی هستیم.
ابوطالب گرایلو با اعلام این خبر که تیم تخصصی اداره بنادر و دریانوردی استان خوزستان در محل نشت آلودگی در اسکله صادراتی بندر ماهشهر مستقر است، اظهار داشت: از نخستین ساعات روز شنبه هفته جاری که خبر نشت آلودگی نفتی به این اداره رسید نسبت به اعزام تیم تخصصی اقدام کردیم تا بتوانیم ضمن شناسایی مشکل، برآوردهای لازم را نسبت به آن داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: اقدامات لازم برای جلوگیری از توسعه آلودگی به سمت ساحل انجام شده و در حال حاضر معضل زیست محیطی پیش آمده تحت کنترل است و در حال انجام بررسی‌های لازم برای تعیین منشا دقیق آلودگی هستیم.
گرایلو افزود: طبق آخرین برآورد‌ها منشا آلودگی یکی از شناورهایی است که با پرچم خارجی در بندر صادراتی ماهشهر پهلو گرفته که تیم عملیاتی اداره بنادر خوزستان در حال تهیه اسناد و شواهد لازم برای اخذ اطمینان از این مسئله است.
این مقام مسئول در ارتباط با ماهیت آلودگی خاطر نشان کرد: احتمال اولیه این است که مواد نفتی به داخل مخزن آب توازن شناور نشت پیدا کرده و از آن طریق به دریا وارد شده است.
بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا)، معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال تخلف از سوی شناور ذکر شده در این زمینه وجود دارد یا خیر، گفت: تخلیه مخزن آب توازن به خودی خود تخلف نیست، اما تا زمانیکه نتیجه بررسی‌ها کاملا مشخص نشود، نمی‌شود درباره احتمال تخلف نظر داد.
گرایلو در ادامه با اعلام اینکه طبق برآورد اولیه حدود ۲۰ کیلومتر مربع از آب‌های ساحلی ماهشهر به مواد نفتی آلوده شده است، اظهار داشت: در حال حاضر در همکاری با اداره محیط زیست ماهشهر و اداره شیلات این شهرستان ضمن ادامه مطالعات و بررسی‌های لازم، با استفاده از بوم‌های جاذب موفق شدیم که تمام سطح آب را از آلودگی پاکسازی کنیم.
وی همچنین افزود: پاکسازی سطح ساحل را آغاز کرده ایم که در تلاش هستیم با توجه به جذر و مدی بودن منطقه در همین روز این مهم را به نتیجه برسانیم.
گرایلو در آخر ضمن اشاره به این موضوع که امکانات لازم برای مهار معضل زیست محیطی به وجود آمده در اختیار اداره بنادر و دریانوردی استان خوزستان است، گفت: تلاش ما این است که طی بررسی‌های لازم لایه‌های بیشتری را که امکان آلودگی دارند، شناسایی کرده و نسبت به پاکسازی آن اقدام کنیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)