اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس
بانک ها برای تکمیل 22 طرح نیمه تمام صنعتی و کشاورزی در استان سمنان تاکنون 351 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید پرداخت کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: از این تسهیلات ، 10 طرح صنعتی 274 میلیارد ریال و 12 طرح کشاورزی 77 میلیارد ریال تسهیلات گرفتند .
بهروز اسودی با اشاره به معرفی بیش از هزار و 260 واحد تولیدی استان به بانکها برای دریافت تسهیلات افزود: امسال 564 واحد تولیدی سه هزار و 256 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند.
در این جلسه با درخواست ۲۸ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند موافقت و برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند.
از این تعداد هشت طرح به ارزش 113 میلیارد ریال در زمینه صنعت و 20 طرح به ارزش 60 میلیارد ریال در بخش کشاورزی است .
این طرح ها برای 100 نفر شغل ایجاد می کند .
در این جلسه همچنین مشکلات بانکی ، زیربنایی ، مالیات و تامین اجتماعی پنج واحد تولیدی هم بررسی است.
اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس اختصاص تسهیلات به 22 طرح نیمه تمام در استان سمنان + عکس