• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۳۶۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴
اقتصادی » صنعت

وزارت بهداشت برای پرداخت بدهی ها تدبیر اساسی کند

نایب رئیس کمیسیون سلامت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: وزارت بهداشت برای پرداخت بدهی هایش به فکر چاره اساسی باشد که یکی از این تدابیر، عرضه اوراق طولانی مدت به مردم است تا در عوض، پول آن را جای بدهی پرداخت کنند.

وزارت بهداشت برای پرداخت بدهی ها تدبیر اساسی کندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ناصر ریاحی افزود: گردش مالی دارو در سال حدود 15 هزار میلیارد تومان است یعنی ماهیانه به صورت میانگین حدود هزار و 200 میلیارد تومان مصرف دارو در کشور داریم و از طرفی هم، همین حالا حدود 8 ماه در پرداخت ها عقب هستند، بنابراین اصلا رقم دو هزار میلیارد تومان پرداخت شده چیزی نیست و بیشتر عددی است که مسئولان، چند ماهی با آن بازی و تبلیغ می کنند و مانور می دهند ولی در واقعیت شرایط به گونه ای دیگر است.

وی با اشاره به اینکه همین رقمی هم که اختصاص پیدا می کند، در عمل به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نمی رسد، اضافه کرد: بخش مهمی از این عددی که اعلام شده به بیمارستان ها برای پرداخت بدهی هایشان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شده است اما در عمل می بینیم که بیمارستان ها آن را تخصیص نمی دهند.

ریاحی گفت: بیمارستان ها هیات امنایی شده اند و این پول هایی که پرداخت شده ردیف ندارد و مسئولان بیمارستان ها شخصا تصمیم می گیرند که چگونه آن را خرج کنند و خود مسئولان وزارت بهداشت هم این مشکل را می دانند؛ وقتی پول به مراکز درمانی پرداخت می شود آن ها تصمیم می گیرند که با آن چه اقدامی را انجام دهند و در عمل می بینیم که پرداختی ها به پرستاران و پزشکان در اولویت قرار می گیرد و در آخر اگر چیزی باقی ماند به بخش دارو و تجهیزات پرداخت می کنند که در عمل هم چیزی گیر کسی نخواهد آمد.


وی با بیان اینکه مشکل دیگر، واریز مطالبات از سوی وزارت بهداشت و دولت و پرداخت بدهی ها به صورت اوراق است افزود: مسئولان می گویند که دو هزار میلیارد تومان از بدهی ها را پرداخت کرده اند اما واقعیت ندارد زیرا پولی پرداخت نشده، بلکه دو هزار میلیارد تومان به صورت اوراق پرداخت کرده اند و در آن ذکر شده است که نسبت به تاخیر سالی 8 درصد خسارت پرداخت می کند که آن هم اتفاقا به صورت اوراق است.

ریاحی گفت: روی این اوراق پرداخت شده، نوشته شده که نامحدود و قابل تمدید است اما این اوراق نقد شوندگی لازم را ندارد و عملا به در کسی نمی خورد؛ اوراقی که بگیریم و در گاوصندوق بگذاریم به چه دردی می خورد؟ این به قول خود آقایان رسید طلب است.

وی ادامه داد: وقتی در جلسه به آقایان وزارت بهداشت می گوییم که اوراق نقد شوندگی ندارند، می گویند قابل معامله هست و شما بلد نیستید این کار را انجام دهید؛ پیشنهاد ما این هست که آنها خودشان این اوراق را نقد کنند و مطالبات ما را بعد از ماهها پرداخت کنند. ضمن اینکه در این مدت هم تورم را شاهد بوده ایم و هم افزایش 30 درصدی نرخ ارز را دیدیم و در مقابل، طلب ما به همان اندازه قبلی آن هم به صورت اوراق قرار است داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)