پخش زنده
امروز: -
کلنگ زنی سالن ورزشی و بهره برداری از چاه آب شرب در روستای آلوئک نخستین پروژه هایی بود که در دومین روز از هفته دولت در شهرستان پاکدشت انجام شد.
فرماندار شهرستان پاکدشت در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت:بیشترین پروژه های عمرانی و خدماتی که امسال در هفته دولت افتتاح خواهد شد و مردم شریف پاکدشت از آنها بهره مند می شوند در مناطق روستایی این شهرستان است.
هادی تمهیدی افزود:کلنگ ساخت بزرگترین سالن ورزشی سرپوشیده شهرستان پاکدشت صبح امروز در روستای آلوئک با حضور مردم شریف این روستا و مسئولان به زمین زده شد.
وی گفت:بهره برداری از یک حلقه چاه آب شرب به عمق 270 متر دیگر پروژه ای بود که با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال در این روستا به بهره برداری رسید.
وی افزود:خط انتقالی به طول 340 متر از جنس لوله پلی اتیلن به قطر 160 میلیمتر در این پروژه آبرسانی روستایی به کار رفته است.
فرماندار پاکدشت گفت: با افتتاح این پروژه حدود 15 هزار نفر جمعیت روستایی از آب آشامیدنی سالم برخوردار می شوند و مشکل افت فشار در روستاهای همجوار هم مرتفع خواهد شد.
تمهیدی افزود:اعتبار این پروژه از محل صندوق توسعه ملی تامین شده است.
روستای آلوئک در بخش شریف آبادِ شهرستان پاکدشت واقع شده و در تولید سبزی با کیفیت شهرت جهانی دارد.