• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۷۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
قم » علمی و فرهنگی
مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه؛

حوزه هیچگاه راه سکولاریسم را طی نمی‌کند

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور: حوزه هیچگاه راه سکولاریسم و دوری از ارزش‌های والای سیاسی و اجتماعی اسلام را طی نمی‌کند.

حوزه هیچگاه راه سکولاریسم را طی نمی‌کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم، حجت الاسلام و المسلمین اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه که در مدرسه فیضیه قم برگزار شد، با بیان اینکه حوزه پشتوانه مردم، جامعه، اسلام و انقلاب اسلامی است، گفت: حوزه ما هرگز مسیر سکولاریسم و دوری از ارزش‌های بلند اجتماعی و سیاسی اسلام را طی نمی‌کند.
وی گفت: بزرگان و مراجع عظیم الشأن ما در برابر خون‌های پاک شهیدان احساس مسئولیت کرده و خواهند کرد و نسل جوان و پرشور انقلابی ما در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی حضور داشته‌اند.
مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور خاطرنشان کرد: درس‌های ناظر به مسائل نو و جدید در مسائل اجتماعی و سیاسی قصه را روشن کرده و حوزه در این زمینه هرگز سخنانی که نسنجیده باشد را نمی‌پذیرد.
حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با اشاره به این که ما راه نقد به حوزه را نمی‌بندیم، تأکید کرد: راه نقد به حوزه را باز می‌دانیم، اما نقد باید آگاهانه و منصفانه باشد، چرا که حوزه علمیه قم خاستگاه انقلاب اسلامی است و امروز هم پشتوانه مردم، جامعه، اسلام و انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه حوزه جای علم و اندیشه‌های بزرگ است، گفت: ما حوزه‌ای بزرگ و پویا داریم و این مسیر باید بالندگی خود را حفظ کرده و به نیاز‌های امروز جامعه پاسخ دهد.
عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: حجم عظیم تولیدات حوزوی نشان دهنده زندگی و پویایی در حوزه‌های علمیه است.
مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حوزه دارای اصالت، ذات تاریخی و خدمات بزرگ در طول تاریخ است، گفت: حوزه از عناصر، مقومات و آداب بزرگی برخوردار است  و ما ضمن اینکه به بازسازی و بالندگی حوزه اعتقاد داریم، اما به اصالت و پایه‌های استوار حوزه نیز به شدت معتقدیم و خود را صیانت‌گر و حافظ آن می‌دانیم.
مدیر حوزه‌های علمیه افزود: حوزه از گردنه‌های سختی عبور کرده و مراحل دشواری را پشت سر گذاشته است؛ اما حوزه، علما و مراجع بزرگوار ما همواره به رسالت الهی پایبند بوده و در این راه جانفشانی نموده‌اند.
وی با اشاره به اینکه مرجعیت رکن رکین و قله عظیم معرفتی حوزه علمیه است، گفت: مرجعیت و ولایت اصول اساسی حوزه‌های علمیه است و مدیریت در پرتو مرجعیت و ولایت و با هدایت‌های شورای عالی حوزه در مسیر رشد و تعالی گام‌های اساسی می‌بردارد.
حجت الاسلام و المسلمین اعرافی بیان کرد: رویکرد‌های کلان مدیریت حوزه با هدایت مرجعیت و رهبری عظیم‌الشأن رویکرد‌های جامعه‌نگر، آینده‌نگر و اصولی، اساسی و مبتنی بر سنت و ناظر به نیاز‌های زمانه بوده و خواهد بود.
مدیر حوزه‌های علمیه گفت: ما از پیشنهاد‌های بزرگان، اساتید، طلاب و جریان‌های اصیل حوزه و همچنین اساتید دانشگاه‌ها استقبال کرده و از نظرات آنان بهره می‌بریم.
حجت الاسلام و المسلمین اعرافی در بخش دیگر سخنان خود به فعالیت‌های صورت گرفته در مدیریت حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: در پی توسعه کیفی حوزه‌ها هستیم تا بتوانیم بر بالندگی حوزه بیفزاییم.
وی تصریح کرد: در موضوع هجرت طلاب به استان‌ها نیازمند اقدامات بیشتری هستیم تا شاهد حضور پرشورتر طلاب در نقاط مختلف کشور باشیم.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه طرح کار ویژه‌ها و آمایش روحانیت نیز به اتمام رسیده است، گفت: نظام جامع رشته‌های حوزه‌های علمیه نیز به پایان یافته و در سال جاری این درختواره تکمیل خواهد شد.
وی افزود: ارتقاء تقویم تحصیلی از برنامه‌های جدید مدیریت حوزه‌های علمیه بوده که بر این اساس، تعطیلی حوزه کاهش یافته و در مقایسه با سایر مراکز کمتر شده است.
مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: در تابستان امسال استفاده از فرصت‌های تعطیلی ۱۰برابر سال‌های گذشته بوده و قریب به ۲۰ هزار طلبه مشغول به تحصیل بوده‌اند.
حجت الاسلام و المسلمین اعرافی اظهار داشت: طرح جامع پژوهش در سطوح عالی، ایجاد شورای هماهنگی نهاد‌ها در قم و استان‌ها، ایجاد دفتر فقه معاصر، جمع آوری چهار هزار اثر علوم انسانی-اسلامی از فعالیت‌های مدیریت حوزه‌های علمیه بوده است.
امام جمعه قم گفت: تفاهم‌نامه‌های بسیاری از سوی مدیریت حوزه‌های علمیه در حال پیگیری است تا بتوانیم دستاورد‌های مناسبی برای طلاب و حوزه‌های علمیه داشته باشیم.
وی در پایان با بیان اینکه حوزه‌های علمیه انقلابی بوده و انقلابی خواهند ماند، گفت: حوزه در کنار انقلاب اسلامی و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضور خواهد داشت و جریان جوشانی است که در راه تولید علم و دانش با اعتماد بر خدا و استمداد از اهل بیت(ع) از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جریمه مرغدار متخلف در مهاباد
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
فینال مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در پاکستان
کاراته قهرمانی جهان؛ حذف زودهنگام خدابخشی
مدارس و دانشگاه‌های استان تهران فردا غیرحضوری شد
تحولات اوکراین نشان داد اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی است
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند
قهرمانی مازندران در مسابقات کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد کشور
اتحاد و حفظ وحدت امری ضروری است
نوشته های تازه خوانساری ها
تأکید امام جمعه ارومیه بر حمایت از رییس‌جمهور؛ باید پشتیبان دولت باشیم
فخر ایران
تفکر بسیجی؛ راهبرد عبور از جنگ اقتصادی، رسانه‌ای و فرهنگی
وحدت ملت، سپر اصلی کشور در برابر توطئه‌ها است
شهرستان حاجی‌آباد میزبان دو شهید گمنام بود
بسیج حرکتی پیشرو درجامعه
به زانو درآمدن دشمن با تکیه بر فرهنگ غنی بسیج
حضور پررنگ ایران در نمایشگاه کودک بغداد
بسیج، پشتوانه مقاومت و نماد فرهنگ فداکاری است
حضور مقتدرانه نیروی دریایی در آب‌های بین المللی، نشاندهنده خوداتکایی و خودباوری این نیروی راهبردی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)