• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد؛

تداوم تلاش راهداری برای حل مشکلات صنفی رانندگان

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای: با هماهنگی های این سازمان با گمرکات کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت بزودی مشکل توزیع لاستیک کامیون ها در کشور برطرف می شود.

داریوش امانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، همچنین در خصوص تعیین کرایه بر اساس تن/کیلومتر که یکی از خواسته های رانندگان بود نیز گفت: پس از برگزاری چهارده جلسه طولانی و صدها ساعت کار کارشناسی مشترک بین سازمان راهداری و نمایندگان رانندگان و اصناف ، فرمول محاسبه این کرایه بر اساس وزن و مسافت با لحاظ کردن دهها فاکتور و متغیر دیگر استخراج و مورد توافق همه طرف ها قرار گرفت و برای تصویب در مراجع قانونی، به کمیسیون ترابری دولت ارجاع شد که امیدواریم حداکثر در یکی دو ماه آینده این کمیسیون پیشنهاد ما را تایید و برای اجرا ابلاغ کند.
معاون سازمان راهداری همچنین در خصوص ادامه تلاش ها برای حل مشکلات رانندگان و مالکان کامیون های حمل بار جاده ای گفت: از همان ابتدای خرداد گذشته تاکنون، جلسات متعددی با نمایندگان تشکل های حمل و نقل کشور با هماهنگی دستگاههای اجرایی نظیر وزرت صنعت و سازمان تامین اجتماعی و گمرک و با همکاری کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی برگزار کردیم که به نتایج خوبی منجر شده است.
وی افزود: برخی مطالبات رانندگان مانند افزایش 20 درصدی کرایه بار، توزیع عادلانه بار بین رانندگان از طریق سالن بار و همچنین برخورد با شرکتهای متخلف توزیع بار، از همان ابتدا و در روزهای نخست پاسخ مناسبی داده شد و برخی دیگر از خواسته ها نظیر سخت و زیان اور شناخته شدن این حرفه نیازمند تغییر یا اصلاح قوانین بود که موضوع آن با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس در دست اقدام است.
امانی افزود: طرح بیمه تکمیلی رانندگان و همسرانشان نیز از دیگر خواسته های رانندگان بود که در ماههای گذشته در خصوص آن اقدام مناسبی صورت گرفت و اجرایی شد.
وی تامین قطعات یدکی، لاستیک و روغن موتور را از دیگر خواسته های رانندگان دانست و افزود: گرچه تامین این قطعات و ملزومات در حیطه اختیارات سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانهاست و جزو وظایف سازمان راهداری نیست اما بخاطر اهمیت موضوع، این سازمان مکاتبات گسترده ای با رئیس جمهور و معاون اول و همچنین وزارت صنعت داشت و خوشبختانه در چند روز اخیر، دستورات مناسبی برای ترخیص لوازم یدکی ولاستیک با تعرفه کمتر از گمرکات کشور صادر شد که امیدواریم بزودی و با اولویت ویژه این کالاها و مواد اولیه ترخیص شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به نیاز ناوگان جاده ای به توزیع ماهانه صد هزار حلقه لاستیک جدید گفت: در دو ماه گذشته صد هزار لاستیک در کشور توزیع شد که نیمی از نیاز بازار را تامین می کرد و به همین دلیل قرار شد ارز مورد نیاز این بخش با اولویت یک از سوی بانک مرکزی تخصیص یابد و همچنین ترخیص لاستیک های موجود در گمرک با دستور معاون اول رئیس جمهور انجام شد.
وی تصریح کرد: همچنین 30 هزار حلقه لاستیک کامیون هم در اختیار سازمان اموال تملیکی است که قرار شد این تعداد هم بین رانندگان توزیع شود.
امانی از رانندگان خواست تحت تاثیر القائات برخی افراد و شبکه های اجتماعی قرار نگیرند و اطمینان داشته باشند که سازمان راهداری و نمایندگان آنها در اتحادیه های صنفی، همچنان پیگیر خواسته ها و مطالبات آنها هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)