• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۲۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری

نظام نشانی نویسی بر اساس کدپستی ، مختص ایران است

مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست از اخذ تایید مجدد گواهینامه استاندارد نشانی نویسی (S42) اتحادیه جهانی پست برای سه سال آتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسن جوادی صادق مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست با اشاره به اینکه در سال 2006 پست ایران نظام آدرس دهی خاص خود را منطبق بر کدپستی و نشان پستی، به اتحادیه جهانی پست ((UPU اعلام کرده بود، گفت: بر همین اساس اتحادیه جهانی پست در سال 2012 ، بین 9 کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه که نظام نشانی نویسی کشور خود را به این اتحادیه اعلام کردند، فراخوان داد و سیستم نشانی نویسی ایران با داشتن شاخص ها گواهینامه این سیستم را دریافت کرد.
جوادی صادق با تاکید بر اینکه کشور ایران تنها کشوری است که از کدپستی 10 رقمی برای نشانی دهی استفاده می کند، گفت: نظام استاندارد مکان محور بر اساس کدپستی بانک اطلاعاتی پویا و دینامیکی که مداوم در حال به روزرسانی و همگام با تغییرات محیطی است به روزرسانی می شود.
مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست جزییات نشانی را یکی از اصلی ترین شاخص های دریافت گواهینامه استاندارد آدرس نویسی دانست، افزود: علاوه بر آن داشتن جزییات نشانی در چهار بخش نشانی شهری، روستایی، صندوق شخصی و پست رستانت (پستی است که شخص بدون داشتن آدرس مکانی به دفتر پست منطقه مراجعه کرده و درخواست پست رستانت می کند و مراسلات پستی به آن آدرس ارسال می شود) نیز از دیگر شاخص های دریافت این گواهینامه بود که نظام آدرس نویسی کشور همه را داراست.
مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست با اعلام اینکه پروژه GNAF امسال در نمایشگاه پست اکسپو آلمان به عنوان یکی از امتیازات نظام نشانی نویسی کشور ایران معرفی شد، گفت: این موضوع با توجه به حضور شرکت های اطلاعاتی مکان محور مانند گوگل در این نمایشگاه بسیار مورد توجه قرار گرفت و ما امیدواریم با تکمیل این پروژه بتوان سرویس های ارزش افزوده و مکان محوری را بر اساس آن در کشور راه اندازی کنیم.
جوادی صادق در پایان افزود: مطمئن هستم تا سه سال آینده بانک اطلاعاتی GNAF تکمیل می شود و بانک اطلاعاتی نشانی نویسی ایران را بر اساس ویژگی های مکانی خواهیم داشت.
شرکت ملی پست ایران پیش از این در سال 2012 در کارگاه بین المللی توسعه نشانی استاندارد، برای نخستین بار موفق به دریافت گواهینامه استاندارد آدرس نویسی (S42) شد، همچنین در این کارگاه، الگوی آدرس نویسی ایران در استاندارد S42 اتحادیه پستی جهانی به ثبت رسید.
اتحادیه پستی جهانی با هدف کاهش مشکلات مکان یابی، یکپارچه سازی اجزای نشانی، سهولت در تجزیه و توزیع، تولید و مدیریت بانک اطلاعات نشانی و سهولت در دسته بندی و شناخت مشتریان از سال 2009 تا 2012 اقدام به طرح استاندارد سازی آدرس ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
بهره برداری از سه طرح گردشگری – خدماتی در تویسرکان 
پایش ۱۲ واحد صنعتی آلاینده در فردیس
فعالیت گروه جهادی در نقطه صفر مرزی
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت‌زدایی
تشییع پیکر مادر شهید در مرودشت
پیشرفت ۶۸ درصدی بیمارستان مادر و کودک بوشهر
توانمند سازی ۵۸ محله در کاشان
تحول در نظام توزیع نهاده‌های دامی
نمایشگاه «خانواده باکلاس؛ خانواده باکتاب» در اصفهان آغاز شد
پیوند عمیق ورزش زورخانه‌ای با فرهنگ فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت زدایی
پیشگامی خراسان رضوی برای همکاری‌های کشاورزی ایران و افغانستان
بسیج مظهر اقتدار و خدمت
دومین رویداد ملی موت کورت دانشجویان حقوق و حقوقدانان در ارومیه
رزمایش بسیجیان به مناسبت هفته بسیج
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
شهرستان ملایر قطب تولید شیر در استان همدان 
جان باختن کارگر ۴۰ ساله بر اثر ریزش آوار ساختمانی
کمینه و بیشینه دمای ششم آذرماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)