• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۵۳۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در جمع مدیران، مسئولان و کارکنان سازمان اتکا؛

حفظ رفاه مردم، اولویت اول نظام اسلامی

و­زیر دفاع با بیان اینکه حفظ رفاه مردم در اولویت اول ارکان و قوای نظام اسلامی قرار دارد، گفت: دشمنان نظام اسلامی معیشت و رفاه مردم را هدف گرفته اند.

حفظ رفاه مردم در اولویت اول ارکان و قوای نظام اسلامیبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی با حضور در جمع مدیران، مسئولان و کارکنان سازمان اتکا نقش این سازمان را در تأمین زنجیره غذایی و معیشت مردم و کارکنان نیروهای مسلح بسیار خطیر برشمرد و تاکید کرد: سازمان های تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و اتکا به عنوان سازمان های ارائه کننده خدماتِ انسانی، درمانی و مصرف، نقش مهمی در ارتقاء منزلت ، معیشت و تأمین زنجیره غذایی نیروهای مسلح و کشور به عهده دارند.
وی اظهار داشت: در میان فروشگاه های زنجیره ای، اتکا تنها فروشگاهی است که با افتخار کالاهای صرفاً ایرانی را در مسیر تحقق بخشیدن به شعار(حمایت از کالای ایرانی) که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان یک اصل و یک راهبرد بیان فرمودند، سرلوحه کار و اشتغال خود قرار داده و تمام سعی اش این است که با ظرفیت های داخلی نیاز مشتریانش را تامین کند.
 
امیر سرتیپ حاتمی با بیان دو مسئولیت مهم وزارت دفاع در پشتیبانی از نیروهای مسلح گفت: یکی از رسالت های وزارت دفاع تأمین تسلیحات و تجهیزات و پشتیبانی دفاعی از نیروهای مسلح است که امروز با همت والای متخصصان صنعت دفاعی توانسته ایم زمان ایده تا محصول که موجبات عزت و اقتدار کشور را فراهم کرده است بسیار کوتاه کرده و به دستاوردهای ارزشمندی در حوزه صنعت دفاعی دست یابیم.

وی با اشاره به حوزه «خدمات» به عنوان بخش دیگری از مسئولیت وزارت دفاع در پشتیبانی از سرمایه های انسانی نیروهای مسلح است، افزود: نیروهای مسلح شامل رزمندگان بازنشسته، بسیجیان و جانبازان و خانواده معظم شهداء به عنوان بهترین و گرانبهاترین سرمایه های انسانی کشور شایسته دریافت فاخرترین خدمات به لحاظ کمی و کیفی هستند.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه خدمات خرسندساز به خانواده بزرگ نیروهای مسلح باید متکی بر نیازسنجی دقیق علمی از نیازهای جامعه هدف باشد، تصریح کرد: این خدمات باید در بهترین و شایسته ترین شکل و قالب توام با تکریم و ارزش و احترام به خادمین نظم و امنیت و دفاع از کشور و ملت تقدیم شود.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان ارتقاء سطح زندگی عموم مردم نسبت به دوران قبل از انقلاب تأکید کرد: استانداردهای زندگی عموم مردم نسبت به دوران گذشته قابل مقایسه نیست و براین اساس حفظ و افزایش رضایتمندی استفاده کنندگان از سوی سازمان های خدماتی وزارت دفاع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه خانواده بزرگ نیروهای مسلح همواره فعالیت ها و اقدامات وزارت دفاع را در حوزه های مختلف مدام ارزیابی می کنند، خاطرنشان کرد: نباید هیچ عزیزی از خانواده بزرگ نیروهای مسلح این علاقه یا میل را داشته باشد که اتکا را با هر فروشگاه زنجیره ای دیگری مقایسه کند و این موضوع به ذهنش خطور کند که جایی بهتر از اتکا می تواند به او خدمات دهد.

وزیر دفاع با اشاره به اینکه دشمنان نظام اسلامی امروز معیشت و رفاه مردم را هدف گرفته اند، تأکید کرد: سازمان های تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و اتکا به عنوان سازمان های ارائه کننده خدماتِ انسانی، درمانی و مصرف، نقش مهمی در ارتقاء منزلت ، معیشت وتأمین زنجیره غذائی نیروهای مسلح و کشور به عهده دارند.

وی با بیان اینکه «اتکا» به عنوان نمادی از نیروهای مسلح و به عنوان یک سازمان نمونه در حوزه مدیریت جهادی در معرض دید عموم مردم قرار دارد، اظهار داشت: بسیار مهم است کالایی با کیفیت و بسته بندی مطلوب و با نهایت تکریم و احترام در اختیار کارکنان نیروهای مسلح و عموم مردم عزیز قرار گیرد.

وزیر دفاع با بیان اینکه کشور امروز مورد هجمه اقتصادی دشمنان است تأکید کرد : امروز حفظ رفاه مردم در اولویت اول ارکان و قوای نظام اسلامی قرار دارد و مدیران اتکا باید با فراهم نمودن دسترسی به خدمات سهل و آسان، فروش اینترنتی و خدمات غیرحضوری، افزایش سرانه معیشت، افزایش درآمدها و توسعه زیرساخت های کشاورزی و دامی و صنعتی و افزایش نقدیندگی بتوانند در کمک به دولت و ملت نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

امیر سرتیپ حاتمی گفت: افزایش کیفیت، افزایش رضایتمندی از نگاه مشتری، انضباط مالی و اقتصادی از موارد بسیار مهمی است که کارکنان و مدیران اتکا باید بیش از پیش مد نظر قرار دهند.

در این مراسم امیر سرتیپ حاتمی طی حکمی عیسی رضائی را به عنوان مدیر عامل سازمان اتکا منصوب و از خدمات محمد مهدی کربلائی تقدیر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)