پخش زنده
امروز: -
سخنران مراسم گرامیداشت 9 دی در شهرکرد گفت : عملیات روانی گسترده دشمن بر ای جریان سازی جدایی مردم از نظام اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری؛ عبدالله گنجی در مصلی امام خمینی شهرکرد با بیان تاریخچه توطئه های دشمنان علیه کشور ونظام جمهور ی اسلامی ایران افزود :دهه اول انقلاب دشمن برجنگ وترور تمرکز کرده بود اما بعدازعملیات کربلای 5 آمریکائیها به این نتیجه رسیدند با جنگ سخت افزاری نمی توانند طرح براندازی نظام را عملیاتی کنند.
مدیرمسئول روزنامه جوان گفت : امروزدشمنان با تغییررفتار و رویکرد خود به دنبال یارگیری از درون نظام بویژه خواص هستند تا ضمن ایجاد شکاف بین نخبگان پایه های اعتقادی مردم کشور را سست کنند و تا حدودی دراین امر موفق بوده اند .
آقای گنجی همچنین هدف گیری درحوزه های اقتصادی ، ومعیشتی مردم را طراحی عملیات گسترده روانی برعلیه نظام عنوان کرد وگفت : دشمن می خواهد باطرح این مسائل مردم را سردوراهی انتخاب قراردهند که قطعا بصیرت مردم این جریان سازی دشمن را هم خنثی خواهد کرد .
وی افزود : راهبرد دیگر دشمن قطع پیوند جریانهای سیاسی مذهبی معتقد به نظام با مردم است که برای رسیدن به این هدف دشمن برمشکلات اقتصادی، فساد حاکمان ،هزینه کرد هنگفت ایران درمنطقه از جیب مردم و برچسب زنی مفسد اقتصادی به مراجع تقلید تاکید می کندواین همان ترفند جدایی مردم ازنظام جمهوری اسلامی است که رمزپیروزی دراین عرصه هم وحدت وهمدلی مردم است .
مراسم بزرگداشت نهم دی امروز ازساعت 9 و30 در مصلی امام خمینی شهرکرد آغازشد وبا راهپیمایی در خیابان طالقانی شهرکرد ادامه یافت .
شهروندان دراین مراسم باشعارهای "مرگ برآمریکا"، "مرگ براسرائیل"، "ما همه باهم هستیم پشت ولایت هستیم "بیعت مجدد خود را با ولایت فقیه وانزجار از فتنه گران اعلام کردند.