• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۷۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳
اجتماعی
در آستانه روز بزرگداشت شهدا؛

برگزاری آئین گلباران گلزار شهدای بهشت زهرا

آئین اهتزاز و تعویض پرچم و گلباران گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به مناسبت روز بزرگداشت شهدا برگزار شد

برگزاری آئین گلباران گلزار شهدای بهشت زهرابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آئین اهتزاز و تعویض پرچم و گلباران گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به مناسبت روز بزرگداشت شهدا با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل بنیاد تهران بزرگ، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س)، جمعی از مدیران و مسئولان بنیاد و خانواده‌های معظم شهدا در قطعه ۲۹ بهشت زهرا (س) برگزار شد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: هر قطعه‌ای از زمین که پیکر مطهر شهیدی در آن آرام گرفته، به برکت وجود آن شهید پاک و عطرآگین است و اهتزاز پرچم بر فراز مزار مطهر شهدا این پیام را می‌رساند که هرچه از برکت در این سرزمین و در بستر زمان وجود دارد به دلیل خون شهداست.

حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد با بیان اینکه پرچم نماد یک کشور است، افزود: ارزش پرچم با پشتوانه‌های عمیقی است که به آن هویت می‌دهد و پشتوانه پرچم کشور ما جانفشانی‌هایی است که برای برافراشته شدن آن انجام شده است و اهتزاز پرچم در این مکان و بر فراز مزار شهدا بهترین کاری است که می‌توان درباره پرچم انجام داد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فرارسیدن ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گفت: این روز سالروز تأسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی (ره) است. نام این نهاد همواره یادآور امام (ره)، شهدا، ایثارگران و ارزش‌های اصیل این مرز و بوم و آرم آن نیز یادآور جانفشانی‌ها و ایثار مردم ایران است.

وی تأکید کرد: ما به شهدا می‌گوییم تا قیامت، عزت و اقتدار ایران مدیون شما و خاندان شماست و ان‌شاءالله نسل‌های بعد از ما هم با تکریم این اسطوره‌ها مسیر خود را پیدا کنند.

نادر نصیری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: همه ما هرآنچه که امروز داریم مدیون خون پاک شهداست و به تعبیر امام راحل هرچه که انقلاب اسلامی دارد به برکت مجاهدت شهداست.

وی افزود: همه ما در هر جایگاهی چه از منظر حقیقی و چه حقوقی باید تلاش کنیم و مترصد فرصت باشیم تا به هر بهانه‌ای با آرمان‌های شهدا، آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب تجدید بیعت کنیم.

در پایان این مراسم ضمن اهتزاز پرچم اصلی گلزار شهدا، پرچم‌های مزار‌های مطهر شهدا نیز تعویض شدند.

حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد در این مراسم پیام حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده، ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران را به شرح زیر برای حاضران قرائت کرد:

بسم رب الشهداء و الصدیقین
سلام و درود می‌فرستیم به ارواح طیبه شهدا و تکریم می‌کنیم شهیدان گرانقدر را که رفیع‌ترین مراتب را در پیشگاه پروردگار متعال دارند و در تاریخ پرافتخار این سرزمین و ملت جاودانه و مورد ستایشند.

به مصداق آیه شریفه «ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون»، شهدا زنده‌اند و در پیشگاه ربوبی حق، عزیز بوده و والاترین جایگاه را در آیینه زمان و مکان دارند. ارزش‌های ایثار و شهادت همواره موجب فخر و مباهات هر ملت و سرزمینی است و ما امروز در ایران اسلامی مفتخریم به داشتن شهدای گرانقدری که راه مولای خویش، سیدالشهداء و سرور آزادگان جهان را برگزیده و تداوم بخشیدند و با ایثار و از خودگذشتگی در راه اسلام و دفاع از میهن و ارزش‌های دینی، سربلندی و عزت را برای انقلاب و کشور فراهم آوردند.

با آغاز دهه پنجم پیروزی انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه را در سایه مجاهدت‌های جوانان در میدان‌های سخت از جمله دفاع مقدس به همراه ذکر دعا و روحیه‌ی برادری و ایثار برشمرده‌اند و ما با ادامه راه شهدا، بار دیگر بر این عهد استوار هستیم تا به برکت خون آن عزیزان و ارزش‌های ایثار و شهادت، از حقانیت دینی و مردمی نظام مقدس جمهوری اسلامی صیانت نموده و راه روشن آنان را تداوم بخشیم.

در آستانه ۲۲ اسفند، «روز بزرگداشت شهدا»، با برگزاری آیین اهتزاز و تعویض پرچم و گلباران گلزار شهدای معزز سراسر کشور، یاد و خاطره دلاورمردی‌ها و فداکاری‌های بزرگمردان و بانوان غیور میهن اسلامی را که با ایثار و شهادت، عزت و اقتدار را برای انقلاب و اسلام رقم زدند، گرامی می‌داریم و تجدید میثاق می‌کنیم با مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و آرمان‌های بلند آن عزیزان در حفظ و حراست از ارزش‌های اسلام، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام شامخ تمامی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را ارج می‌نهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
معرفی برترین های نمایش صحنه ای و خیابانی
خبر‌هایی از تشییع شهید گمنام در میامی
پیچیدن شمیم عطر شهدای گمنام در شهر‌های مختلف لرستان
داماشی‌ها بدون تمرین به استقبال دیدار با مس کرمان رفتند
ممنوعیت فعالیت در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور
اهدای ۲۰ سرویس چینی به نوعروسان مبارکه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)