یک کارشناس صهیونیست
اسرائیل در سوریه متحمل شکست راهبردی شد
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پایگاه خبری العهد، یک کارشناس صهیونیست با بیان اینکه تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بی مورد است، تأکید کرد تل آویو در سوریه متحمل شکست راهبردی شد.
ایهود یعری کارشناس امور عربی کانال دوازده تلویزیون اسرائیل گفت تهدیدات بی مورد نفتالی بنت وزیر موقت جنگ اسرائیل علیه ایرانیها تأسف بار است. وی گفت: «این تهدیدات چیزی به تلاش های اسرائیل برای مهار تمرکز سپاه پاسداران در سوریه اضافه نمیکند بلکه ایرانیها را به فکر فرو می برد که چگونه حملات اسرائیل را کند یا آنها را متوقف کنند.»
پایگاه العهد با بیان اینکه علی اکبر ولایتی مشاور امام خامنهای اعلام کرد اسرائیل از فعالیت های خود پیشمان خواهد شد، نوشت: یعری در مقاله ای که در پایگاه اینترنتی کانال دوازده منتشر شد گفت «لازم است با هشدارهای علی اکبر ولایتی بهطور جدی تعامل شود. ایرانیها در سوریه و عراق از توانایی انجام دادن حملات برخوردارند. آنها نمی دانند که آیا سامانه های دفاع هوایی ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن موشکها و پهپادهای آنها موفق عمل خواهد کرد یا خیر. البته، ما نیز به طور یقین نمی دانیم.»
وی افزود: «تاکنون اسرائیل با موشکها، پهپادها و نهادهای اطلاعاتی که در اختیار دارد، موفق به جلوگیری از تحرکات ایران در سوریه نشده است و تلاش های اسرائیل برای متقاعد کردن بشار اسد رئیس جمهور سوریه برای چشمپوشی از ایرانیها نتیجه بخش نبوده است. اسرائیل در جنگ سوریه متحمل شکست راهبردی شد.»