پس از بررسی عملکرد رئیس جمهور آمریکا
ترامپ، دیکتاتور بالقوه است
برخی مسئولان، مقامات و منابع رسانهای و مطبوعات آمریکا، درباره دیکتاتوری ترامپ هشدار دادند و اقدامات او را مترادف با حکومت استبدادی توصیف کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ؛ برخی از مسئولان و مقامات آمریکا و همچنین منابع رسانهای و مطبوعات آمریکا درباره دیکتاتوری ترامپ هشدار دادند و اقدامات رئیس جمهور آمریکا را مترادف با حکومت استبدادی توصیف کردند.
رئیس جمهور آمریکا یک دیکتاتور بالقوه است
نشریه نیشن در گزارشی به اقدامات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پرداخت و نوشت: او یک دیکتاتور بالقوه است.
در این گزارش به قلم ساشا آبرامسکی آمده است: دونالد ترامپ ظرف چند دقیقه پس از تبرئه شدنش در سنای آمریکا ویدئویی را در توئیتر منتشر کرد که نشان میداد طی چند سال آینده برنده همه انتخابات خواهد بود. این هفته ترامپ نشان داد که خواهان قدرت نامحدودی است. سخنرانی سالیانه او مملو از وعدهها و لفاظیهای اقتدارگرایانه بود و واکنش او به رای گیری قابل پیش بینی در سنای آمریکا برای تبرئه او شامل فروتنی نمیشد بلکه شامل اعمال قدرت بود. ظرف چند دقیقه پس از انجام این رای گیری، او در توئیتر ویدئویی را منتشر کرد که نشان میداد نه تنها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ بلکه در همه انتخابات طی چند هزار سال آینده برنده خواهد شد!. این ویدئو شامل یک پیام وحشتناک بود و آن این که ترامپ خواهان قدرت مادام العمر است و از نظر او این موضوع یک لطیفه نیست.
مشاوران ترامپ در سنای آمریکا فعالانه در تلاش برای پاکسازی هستند. لیندسی گراهام رئیس کمیته قضایی سنای آمریکا -که علیه احضار شاهدان در ارتباط با استیضاح ترامپ رأی داده بود- بارها این درخواست را مطرح کرد آنهایی که رفتارهای اشتباه ترامپ را گزارش کرده اند باید احضار شده و وادار به شهادت دادن شوند. طی چند روز یا هفتههای آتی، این دولت قطعا علیه آنهایی که شهادت دادند اقداماتی را انجام خواهد داد.
دولت ترامپ برای مقابله با بی اعتمادی افکار عمومی ناشی از سیاستهای نژادپرستانه اش به تاکتیکهای به شدت قهر آمیز روی خواهد آورد. اگر اقتصاد به شدت آسیب ببیند، تنها شانس ترامپ برای پیروزی در انتخابات شامل تاکید بر عامل ترس ناشی از شیوه ویروس کرونا میشود، زیرا بسیار آسان است که بخواهیم خارجی را عاملان انتشار این بیماری، مرگ و افول اقتصادی بدانیم.
مشاور نیکسون: با ترامپ، آمریکا به سمت دیکتاتوری پیش خواهد رفت
جان دین مشاور رئیس جمهور اسبق آمریکا هشدار داد: چهار سال دیگر با ترامپ به معنای سوق یافتن آمریکا به سمت دیکتاتوری است.
نشریه نیوزویک در پایگاه اینترنتی خود با درج این مطلب نوشت: جان دین مشاور کاخ سفید در زمان ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا که به علت نقشش در پنهانکاری رسوایی واترگیت معروف است –رسوایی که به ریاست جمهوری نیکسون پایان داد- هشدار داد: اگر ترامپ چهار سال دیگر رئیس جمهور باشد و ویلیام بار دادستان کل، آمریکا به سمت دیکتاتوری پیش خواهد رفت.
او این اظهارات را در واکنش به تفسیر بن رودز رئیس سابق کارکنان کاخ سفید از حرفهای ویلیام بار ابراز داشت. بن رودز در حساب توئیتری خود به مشروعیت ویلیام بار تاخت و از ادامه دیدگاههای ترامپ - بار به مدت چهار سال دیگر در وزارت دادگستری آمریکا ابراز نگرانی کرد.
جان دین در پاسخ توئیت کرد: "بن، من اعتقاد دارم چهار سال دیگر حضور ترامپ - بار به ما یک دیکتاتور میدهد و من در اینباره مبالغه نمیکنم. "
این اظهارات به دنبال انتشار یادداشتی از ویلیام بار در روز تبرئه شدن ترامپ از استیضاح در روزنامه نیویورک تایمز مطرح شد. ویلیام بار در این یادداشت نوشت: هرگونه بررسی آتی درباره نامزدهای انتخابات ۲۰۲۰ باید با تائید او باشد.
جو والش آخرین رقیب ترامپ، او را دیکتاتور خواند
جو والش، یکی از آخرین رقبای باقی مانده ترامپ در انتخابات مقدماتی نامزدهای جمهوریخواه ریاست جمهوری آمریکا، جمعه از میدان این رقابتها خارج شد و گفت شکست دادن رئیس جمهور در یک حزب جمهوریخواه ”شبه فرقه“، امری محال است.
نشریه نشنال ریویو در گزارشی به قلم توبایاس هونهاوت در پایگاه اینترنتی خود نوشت: والش به جان برمن، مجری سی ان ان گفت: ”من به این دلیل وارد (رقابتهای ریاست جمهوری) شدم که فکر میکردم واقعاً مهم است که یک جمهوریخواه آنجا باشد که هر روز از این رئیس جمهور انتقاد کند و بگوید تا چه حد نالایق است. من میخواهم جلوی ترامپ را بگیرم، من معتقدم او برای این کشور یک تهدید است.“
والش در عین حال اذعان کرد: در چارچوب حزب جمهوریخواه ”نمی توان جلوی ترامپ را گرفت. هیچ کسی نمیتواند او را شکست دهد. جان، این (حزب)، حزب ترامپ است. این یک حزب نیست، یک فرقه است. او را نمیتوان در رقابتهای مقدماتی جمهوریخواهان شکست داد، پس هیچ دلیلی ندارد من یا هیچ نامزد دیگری در این رقابتها بمانیم. این حزب به یک فرقه تبدیل شده است. “
پس از این سخنان، جان برمن، مجری سی ان ان در صفحه اش در توئیتر به نقل از والش نوشت: ”از شرکت در رقابتهای ریاست جمهوری آمریکا کناره گیری میکنم... این (حزب جمهوریخواه) یک حزب نیست، یک فرقه است. (ترامپ را) نمیتوان در انتخابات مقدماتی جمهوریخواهان شکست داد. “
نشستهای اخیر کمیته حزبی جمهوریخواهان در ایالت آیووا حاکی از پیروزی ۹۷ ممیز یک دهم درصدی ترامپ بود. والش، که یک دوره عضو کنگره بوده است، با کسب تنها یک درصد آراء، در رتبه سوم قرار گرفت.
تصویری ویدئویی از نشستهای کمیته حزبی جمهوریخواهان در آیووا نشان داد نتوانست رای دهندگان را با استدلالهای خود متقاعد کند. زمانی که والش پرسید: ”آیا میخواهید چهار سال دیگر شاهد نمایش دونالد ترامپ باشید“، جمعیت با صدای بلند گفتند ”بله“ و کف زدند. زمانی که والش، از ترامپ به عنوان کسی انتقاد کرد که ”هر روز فقط به فکر خودش است“، رای دهندگان او را هو کردند.
والش در سخنرانی روز جمعه خود از جنبش محافظه کار انتقاد کرد که به او فرصت نداد میراث ترامپ را به چالش بکشد. وی گفت: ”احزاب ایالت زیر دِین ترامپ هستند. رسانههای محافظه کار- فاکس نیوز و بقیه رسانه ها- به من فرصت ندادند. من نامزد جمهوریخواه ریاست جمهوری هستم، اما آنها در برابر پادشاهشان زانو میزنند. “
والش افزود این غول اقتصادی رای دهندگان را به نقطه غیرقابل بازگشت سوق داده است.
والش همچنین از ترامپ به عنوان ”دیکتاتور“ نام برد و گفت از نامزد نهایی ریاست جمهوری دموکرات ها، صرف نظر از سیاست هایشان حمایت خواهد کرد.
وی گفت: ”ترجیح میدهم یک سوسیالیست در کاخ سفید باشد تا یک دیکتاتور، تا یک پادشاه، تا دونالد ترامپ. “