• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۶۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در جلسه شورای شهر تهران

درخواست اعتبار مالی پلیس از شهرداری تهران

رئیس پلیس تهران: برای ارائه خدمات و افزایش آن توجه ویژه‌ای به اعتبار مالی پلیس شود و با توجه به بسته شدن بودجه سال ۹۹ انتظار داریم در متمم بودجه شهرداری تهران به این مساله توجه شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با حضور در دویست و یازدهمین جلسه شورای شهر تهران رئیس پلیس پایتخت درباره وضعیت کلانتری‌های شهر تهران گفت: مصوبه‌ای در این زمینه وجود دارد که یازده سال بر زمین مانده است، شورای عالی امنیت ملی مصوب کرده است که باید تعداد کلانتری‌ها به ۲۰۰ عدد برسد و در گام اول ۴۰ کلانتری احداث شود که پلیس این مصوبه را بر اساس نیاز برای شورای شهر و شهردار ارسال کرده است. از شورای شهر درخواست کردیم از ۳۳ هزار میلیارد بودجه شهر تهران یک درصد آن را به موضوع امنیت اختصاص دهند.
او با بیان اینکه یک سایت کنترلی در پلیس تهران برای نظارت و کنترل فعالیت‌ها به طور ویژه در بحث سرقت راه‌اندازی شده است، گفت: تهران رتبه نخست جمع آوری معتادات متجاهر را دارد.
سردار رحیمی ادامه داد: در مورد بحث مواد مخدر و اقدامات انجام شده در این حوزه، با افزایش ۴۶ درصدی و کشف ۲۲ تن مواد مخدر در سال گذشته رتبه نخست به تهران اختصاص داده شد ضمن اینکه برخی از این مواد مخدر گرم به گرم کشف شده است البته تهران با جمع‌آوری معتادان متجاهر نیز رتبه نخست را به دست اورده است. همچنین در بخش جرائم جنایی نیز با کشف ۹۲ درصد از جرائم اقدامات خوبی در پلیس تهران انجام شده است.
به گفته رئیس پلیس پایتخت، در راستای افزایش امنیت شهروندان سال گذشته ۷۶۰ طرح برای امنیت مردم تهران اجرا شده است و محصول آن نیز امنیتی است که هم اکنون شاهد آن هستیم.
او با بیان اینکه بنای پلیس ارتقاء امنیت پایتخت است، گفت: این مسئله جزء دغدغه‌های شبانه روزی ما است همچنین در تجمعات تلاش ما این بوده که با اقدامات ایجابی و برخورد محترمانه اقدام به جمع‌آوری تجمعات بکنیم و در واقع پلیس با سعه صدر در این بخش عمل می‌کند. برقراری امنیت مساله بسیار مهمی است و لازمه آن داشتن زیرساخت‌های مورد نیاز است که در این زمینه با بی توجهی مواجه بوده ایم.
رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد:براساس تصمیمی که ۱۱ سال قبل در شورای امنیت ملی اخذ شد، باید تعداد کلانتری‌هایی که در آن زمان ۸۳ الی ۸۴ عدد بود به ۲۰۰ عدد می‌رسید و در گام اول ۴۰ کلانتری فعال می‌شد، اما متاسفانه وضعیت مطلوبی در برخی از کلانتری‌ها وجود ندارد و تعدادی از کلانتری‌ها برای ۱۰ تا ۲۰ سال قبل از انقلابند.
او با بیان اینکه براساس آمار روزانه ۱۷ تا ۲۰ هزار نفر از مردم به مقر‌های پلیس در واحد‌های مختلف مراجعه می‌کنند، اضافه کرد: سالانه اعتباراتی برای شهر تهران تخصیص داده می‌شود و اگر چه امنیت در حوزه فعالیت شورای شهر تهران نیست، ولی درخواست داریم برای ارائه خدمات و افزایش آن توجه ویژه‌ای به این موضوع و مساعدت به پلیس شود و با توجه به بسته شدن بودجه سال ۹۹ انتظار داریم در متمم بودجه به این مساله توجه شود.
او با بیان اینکه پلیس راهور تهران بزرگ در بخش موتوری و خودرویی و با توجه به ترافیکی که در پایتخت وجود دارد، با کمبود مواجه است، گفت: همچنین با توجه به فرسودگی بخش موتوری و خودرویی پلیس انتظار داریم در این زمینه توجه ویژه‌ای از سوی مدیریت شهری صورت بگیرد، زیرا حتی اگر شهروندان یک دقیقه زودتر به محل کار خود برسند این از نظر پلیس اتفاق خوبی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پنج سپاهانی جزو بهترین‌های سه هفته اخیر لیگ والیبال
غبارروبی مساجد در آستانه ماه میهمانی خدا
حضور اعضای هیات رییسه در تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
اختصاص اعتبار ۲۰ همتی برای توسعه روستاها و محرومیت‌ زدایی
راه شهدا را ادامه خواهیم داد
افتادن طشت رسوایی سردمداران جنایتکار آمریکایی و صهیونی با افشای پرونده اپستین
نایب‌قهرمانی تیم شنای دختران مشهد در مسابقات شنای مسافت کوتاه دختران کشور
تجلیل از فعالان و خادمان نماز در دیواندره
برگزاری یادواره شهدا در فراشبند
سلامت کامل اشیاء ایران در چین
پژمانفر : اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان کامل نیست
دستگیری سارقین احشام توسط پلیس آگاهی فیروزآباد
بررسی وضعیت تسهیلات تکلیفی در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان
تاکید بر انسجام و هم‌افزایی در جبهه فرهنگی کشور
تاکید بر جهاد تبیین برای جوانان و نوجوانان
سهمیه واردات ماشین آلات کشاورزی و ساختمانی فعال شد
دیدار رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با آقای عراقچی
دستگیری ۳ سوداگر مرگ با کشف بیش از ۲۱ کیلوگرم هروئین
قاب دیدنی شبکه سه در ماه مبارک رمضان
همدان بر سکوی سوم مسابقات هاکی بانوان زیر ۲۳ سال کشور 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)