• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
نحوه بازگشایی خوابگاه دانشجویی

بازگشایی متناسب با شرایط هر منطقه است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت : بازگشایی خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها با توجه به شرایط هر منطقه و به صورت پلکانی انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از وبدا، خانم سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خوابگاه‌های این مجموعه‌ها توضیح داد: با تدابیر صورت گرفته تاکنون دانشگاه‌هایی که اقدام به بازگشایی کرده‌اند شرایط مطلوبی داشته‌اند هر چند به دلیل اینکه دانشجویان علوم پزشکی باید دروس عملی را در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها بگذرانند لازم بود در این اماکن حضور یابند و ما نمی‌توانستیم به برگزاری کلاس‌ها به صورت تئوری، اکتفا کنیم.
وی با اشاره به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی دانشگاه‌ها از ۱۷ خرداد ، توضیح داد: ما طی روزهای گذشته به صورت نشست تصویری شرایط بازگشایی را به رؤسای دانشگاه‌ ها اعلام کردیم و تصمیم گرفته شد که بازگشایی خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها با توجه به شرایط هر منطقه و به صورت پلکانی صورت گیرد و هر دانشجویی که تمایل داشت ادامه تحصیل را در شهر خود به صورت مهمان بگذارند بدون پرداخت شهریه بتواند این کار را انجام دهد.
خانم لاری ادامه داد:‌ اولویت حضور در دانشگاه‌ها با دانشجویانی است که ترم آخر خود را می‌گذرانند لذا تصمیم گرفتیم تا در خوابگاه‌ها حداکثر دو نفر در هر اتاق اسکان پیدا کنند و تمهیدات لازم در این زمینه نیز انجام شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود : دانشگاه‌هایی که شرایط مناسب بازگشایی را نداشته‌اند همچنان تعطیل بوده و بازگشایی‌ها با تعویق انجام خواهد شد. به طور مثال دانشگاه‌های کرمانشاه و اهواز شرایط پذیرش دانشجو را نداشته‌اند و مقرر شد تا پس از فراهم شدن شرایط بازگشایی آنها صورت گیرد.
وی تصریح کرد: پرسشنامه تست سلامت جسمانی در اختیار تمامی دانشجویان قرار خواهد گرفت و همچنین دانشگاه‌ها موظف هستند با استفاده از دستگاه تب سنج وضعیت سلامت دانشجویان را کنترل کند. در خوابگاه‌هایی دانشجویی نیز مواد ضد عفونی کننده و ماسک به صورت پک بهداشتی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و در این زمینه کمبودی وجود ندارد.
وی گفت: برگزاری امتحانات دانشجویان علوم پزشکی به صورت پلکانی خواهد بود. به این صورت که یکسری دانشجویان با حضور در دانشگاه امتحانات خود را ارائه می‌دهند و پس از اتمام کار آنها نوبت بعدی دانشجویان برای ارائه امتحان در دانشگاه حاضر خواهند شد که این موضوع باعث می‌شود ما از ۵۰ درصد ظرفیت دانشگاه و خوابگاه‌ها استفاده کنیم.
لاری افزود: به خوابگاه‌ها توصیه کرده‌ایم که اماکن عمومی خود را تا اطلاع ثانوی تعطیل کنند و هیچ خوابگاهی حق بازگشایی سالن‌های ورزشی، سالن مطالعه و نمازخانه را ندارد و سلف سرویس خوابگاه‌ها نیز تعطیل است.
وی با بیان اینکه دانشجویان می‌توانند هر گونه تخلف خوابگاه‌ها را به معاونت فرهنگی دانشگاه اطلاع دهند، افزود: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که طی هفته‌های گذشته بیشترین آمار تست مثبت کرونا مربوط به دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه کرمان بوده است که از بین ۸۰ تست انجام شده ۱۷ نفر نتیجه تست‌شان مثبت بوده که همین موضوع باعث شد انجام تست برای همه دانشجویان صورت گیرد و خوشبختانه در برخی از شهرها این رقم صفر بوده و به طور کلی میزان دانشجویان کرونا مثبت به زیر ۱۰ درصد می‌رسد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: ‌ما به دلیل اینکه وظیفه تربیت دانشجویان علوم پزشکی و پزشکان را بر عهده داریم باید اقدام به برگزاری کلاس‌ها می‌کردیم تا بتوانیم دانشجویان را فارغ التحصیل کنیم لذا توصیه می‌کنیم دانشجویانی که در خوابگاه‌ها حضور دارند به رعایت نکات بهداشتی بیش از پیش توجه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران کشوری بسیار باستانی با فرهنگی کهن، متنوع و جذاب است
آنفلوانزا در زنجان در حال اوج‌گیری
تقابل هیرکان رشت با تیم نبوغ اراک
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
تفحص پیکر شهید در شرق دجله
تأیید مصوبه بنزین در هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین
تجلیل از کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس در شیراز
افزایش ۱۹۸ درصدی صادرات محصولات تولیدی منطقه آزاد انزلی
فراهم شدن زمینه اشتغال سه هزار نفر در آذربایجان‌غربی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای آذربایجان شرقی
خبر‌های کوتاه گلستان ،دوشنبه ۱۰ آذر
دستگیری سه سارق حرفه‌ای در ماهشهر
دیدار مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی با نماینده ولی‌فقیه در استان
ساخت مدرسه ۶ کلاسه در منطقه کم برخوردار زوویه اهواز
روزی برای تسکین درد بیماران عشایر آبدانان
دستگیری سارق حرفه‌ای سیم و کابل مخابرات در لنجان
برپایی دوره‌های آموزشی رایگان در مساجد
تهران روزانه با کمبود ۳ مترمکعب بر ثانیه آب مواجه است
برگزاری یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه فرهنگیان لرستان
تشییع پدر شهیدان والامقام برار قلی و علی رائیجی در گرگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۰ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)