• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۳۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱

آیا برنامه ای برای حذف ترامپ در جریان است؟

خبرها از ابتلای ترامپ به کرونا حکایت دارد, آیا احتمال زیاد شکست او در انتخابات ریاست جمهوری امریکا, لابی های صهیونیستی را وادار به حذف  او کرده یا توطئه دیگری در کار است؟

روز پنجشنبه رسانه های امریکایی از جمله شبکه سی ان ان از ابتلای دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا وهمسرش به کرونا خبر دادند.
خبرگزاری فرانسه روز جمعه (11مهر) نوشت ترامپ که پنجشنبه شب پس از مثبت شدن آزمایش کرونای هوپ هیکس، از مشاوران نزدیکش به قرنطینه رفت، خود نیز به ویروس کووید-19 مبتلا شده است.
خبر از ابتلای ترامپ به کرونا در حالی است که بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه هم ترامپ بطور منظم  آزمایش  آزمایش کووید-19 می دهد و هم همه کارمندانی که در "کاخ سفید" کار می کنند، از جمله روزنامه نگارانی که به محل برگزاری کمپین ها می روند یا رئیس جمهور امریکا را در سفرهایش همراهی می کنند، هر روز آزمایش کرونا می دهند.
از سویی خبر ابتلای ترامپ به کرونا دو روز پس از مناظره جنجال برانگیز او با جو بایدن منتشر می شود مناظره ای که بر اساس نظر سنجی ها به برتری 12 درصدی بایدن منجر شد و بر خلاف پیش بینی ها از توانمندی ترامپ در مناظره ها, او نتوانست در مناظره اول خوش بدرخشد وتقریبا برای جمهوری خوهان روش شد که او بازنده انتخابات است.
در این چارچوب به نظر می رسد در مورد خبر ابتلای ترامپ به ویروس کرونا می توان سه گمانه را مطرح کرد گمانه اول اینکه این خبر درست بوده  و او اتفاقی گرفتار این ویروس شده است. اما در درستی این گمانه تردیدهایی وجود دارد زیرا همانطور که گفته شد در مورد ترامپ تمام پروتکل های بهداشتی وامنیتی رعایت می شود و بنابر این چگونه او به این ویروس مبتلا شده است؟
دوم اینکه چرا ترامپ در مقطعی که ویروس کرونا در امریکا فراگیر شده بود  و او به هیچوجه پروتکل ها را رعایت نمی کرد به کرونا مبتلا نشد؟
گمانه دوم اینکه ترامپ به کرونا مبتلا نشده و این خبر ساختگی هدفمند و با توجه به احتمال شکست او در انتخابات مطرح شده تا جمهوری خواهان چهره دیگری را به جای او معرفی کنند که در این ارتباط می توان به معرفی معاون او مایک پنس اشاره کرد.
گمانه سوم اینکه با توجه به اینکه ترامپ علنی گفته است که در صورت شکست در انتخابات بطور مسالمت آمیز قدرت را تحویل نخواهد داد و احتمال بروز جنگ قدرت و به تبع آن جنگ داخلی در امریکا پس از انتخابات وجود دارد و این مسئله می تواند بر خلاف منافع امریکا و لابی های صهیونیستی باشد تصمیم به حذف او گرفته شده است و احتمالا همین لابی ها در ابتلای او به ویروس کرونا نقش داشته اند.
این احساس نگرانی را در دولت عمیق امریکا نیز می توان از مواضع جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا متوجه شد که روز پنجشنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت با همه انتقادهایی که از ترامپ دارد، قصد ندارد به جو بایدن رأی دهد و هنوز در این زمینه تصمیم گیری نکرده  ولی امیدوار است ترامپ رئیس جمهور یک دوره ای باشد چون در غیر اینصورت بسیاری از آسیب هایی که به کشور وارد کرده است، دیگر جبران نخواهد شد و این مسئله خطری برای امنیت ملی آمریکاست.
در این ارتباط نقش لابی های صهیونیستی برای حذف ترامپ از یک منظر دیگر قابل بررسی است و آن اینکه احتمال بسیار زیاد شکست او در انتخابات به معنای از بین رفتن طرح معامله قرن و تهدید منافع رژیم صهیونیستی  است بنابر این با حذف او این لابی ها به دنبال معرفی جانشین دیگری هستند که ممکن است شکست را در دقیقه نود به پیروزی تبدیل کند.

--------------------------------------
رضا محمدمراد
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)