• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۲۱۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
کرمان » اجتماعی
دیدارهای گرامیداشت روز پاسدار

محرومیت زدایی و خدمت بی منت؛ رسالت سپاه

همزمان با روز پاسدار مدیرکل و شورای معاونان صداوسیمای مرکز کرمان امروز با فرمانده سپاه ثارالله استان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، فرمانده سپاه ثارالله استان هم در این دیدار رسالت سپاه ثارالله استان را محرومیت زدایی و خدمت بی منت به مردم دانست.محرومیت زدایی و خدمت بی منت ؛رسالت سپاه

سردار معروفی با بیان اینکه انقلاب ولایت و مردم به عنوان خطوط قرمز سپاه محسوب می شوند افزود: سپاه ثارالله استان تلاش می کند فارغ از سیاسی کاری و نگاه قومیتی و مذهبی به همه مردم استان خدمت کند.

وی دور نگه داشتن سپاه ثارالله استان از حاشیه را اولویت نخست دانست و خاطرنشان کرد مجموعه سپاه ثارالله استان در انتخابات پیش رو از هیچ مصداق مشخصی حمایت نخواهد کرد و در انتخابات فصل الخطاب رهنمود های رهبر معظم انقلاب است.

فرمانده سپاه ثارلله استان تلاش برای محرومیت زدایی از چهره استان، ترویج ازدواج های اسان، ارتقای بهداشتی مناطق محروم و رفع مشکل آب استان را مهمترین اولویتهای سپاه ثارالله استان در سال اینده برشمرد.

وی از عملکرد صداوسیمای کرمان در انعکاس برنامه های ویژه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ترویج مکتب آن شهید قدر دانی کرد.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمان در این دیدار با قدردانی از تلاشهای گسترده سپاه ثارلله استان در عرصه خدمترسانی به مردم گفت: سپاه ثارالله استان همچون دوران دفاع مقدس مجاهدانه، گسترده و مداوم در حوزه های مختلف مشغول خدمت به مردم است.

علیرمضانی رمز محبوبیت سپاه در پیشگاه مردم را خدمت بی منت به آنان دانست و افزود: سپاه در عرصه های محرومیت زدایی، عمرانی، درمانی، امداد رسانی در یکسال اخیر کم نظیر عمل کرده است.

وی از فرمانده سپاه ثارلله استان به عنوان شخصیتی فرهنگی یاد کرد و اظهار داشت بدلیل موفقیت فعالیتهای فرهنگی اجتماعی سردار معروفی در استان شخصیت فرهنگی وی بر شخصیت نظامی غلبه دارد و از سپاه ثارلله مجموعه ای محبوب و مقتدر در بین مردم استان ساخته است.

در این دیدار از تلاشهای مجاهدانه فرمانده سپاه ثارالله استان در یکسال گذشته بویژه در مقابله با کرونا، بزرگداشت سالگرد شهادت سردا رشهیدحاج قاسم سلیمانی و کمکهای مومنانه قدردانی شد.

بیشتر بخوانید

در دیدار امیرسرتیپ دوم امیر غلامعلیان فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب شرق با سردار معروفی به مناسبت روز پاسدار، فرمانده سپاه ثارالله استان گفت: شاکله نظام جمهوری اسلامی همبستگی است که بین ارتش و سپاه وجود دارد و حوزه دفاعی ارتش و سپاه در منطقه زبانزد است ونیرو‌های مسلح از نقطه زدن اکنون به ساخت موشک رسیده اند.

در این دیدار امیر سرتیپ دوم امیر غلامعلیان فرمانده قرار گاه منطقه‌ای جنوب شرق با اعلام اینکه در ماموریت‌های که سپاه بخواهد و تشخیص دهد ما هستیم گفت: خط قرمز ما نظام است و با تمام توانمندی‌های ماموریت امنیتی و سازندگی در کنار سپاه هستیم.

 

همچنین سردار ناظری فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان  در دیدار با فرمانده سپاه ثارالله استان گفت: نیروی‌های سپاه چه در ایام دفاع مقدس و چه در این ایام همیشه حضوری فعال داشته اند و بزرگ پاسداران حاج قاسم سلیمانی است .

 

در این دیدار سردار معروفی با اعلام این که عظمت و بزرگی نیرو‌های مسلح به تلاش های مقام معظم رهبری بر می گردد گفت : ما با نیروی انتظامی یکی هستیم و هرجا نیاز باشد کمک می‌کنیم ،آبروی نیرو‌های مسلح آبروی انقلاب است.

 

اقای زینی وند استاندار کرمان هم در دیدار با فرمانده سپاه ثارالله استان گفت: سپاه با تجارب ارزنده که در زمان جنگ بدست آورد ،بعد از جنگ در عرصه های مختلف به کمک مردم آمد و در زمان کرونا نیزبا طرح شهید سلیمانی به کمک وزارت بهداشت آمدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش 10 درصدی قیمت نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
مستندسازی اقدامات آمریکا در نقض تفاهم اسلام آباد
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
سنتکام سومین شب حملات به ایران را اعلام کرد
کارنامه درخشان نظام سلامت با خدمت‌های درمانی به ۱۱۴ هزار زائر
صدای انفجار در جزیره کیش
تجمع گسترده مردم یمن در قدردانی از ایران
مراسم وداع با شهید محیسنی در هندیجان و امیدیه
هشدار انصارالله یمن درباره عبور از حریم هوایی عربستان
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه‌های آمریکا و شناور‌های متخاصم؛ هدف حمله‌های ارتش
بازداشت فردی مسلح نزدیک کنگره آمریکا
اوقات شرعی ۲۳ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
رویداد فرهنگی شهید میکائیل میردورقی در خوزستان برگزار می‌شود
نیویورک تایمز: ترامپ کنگره را در خصوص از سرگیری درگیری‌ها با ایران مطلع کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)