• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
اجتماعی

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، رتبه بندی آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه امسال را اعلام کرد.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ارائه گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در سیزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه سال جاری را معادل ۵۸ درصد اعلام کرد.

دین پرست با یادآوری اینکه، سطح مورد انتظار رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور برای مهار بیماری و خروج از موج چهارم، حداقل ۹۰ درصد است خاطر نشان کرد؛ وضعیت و درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در"مراکز ورزشی"، " تالار‌های پذیرایی"، " رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی"، "درصد موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی" و "رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری در اماکن عمومی" از شاخص‌های اصلی در ارزیابی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ایلام و سیستان و بلوچستان را دو استانی بر شمرد که در دوره زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۲۸ تا ۳۲ درصد بوده است.

وی همچنین گروه استان‌هایی که در همین بازه زمانی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۳۳ تا ۵۵ درصد بوده است، شامل آذربایجان غربی- البرز- اردبیل- چهارمحال و بختیاری- قزوین- کهگیلویه و بویراحمد- گیلان- گلستان- مرکزی- مازندران و همدان، اعلام کرد.
معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، آذربایجان شرقی- اصفهان- بوشهر- خراسان شمالی- خراسان جنوبی- خراسان رضوی- خوزستان- قم- فارس- کرمان- لرستان- کرمانشاه- کردستان و هرمزگان را استان‌هایی دانست که در این مدت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۵۶ تا ۶۵ درصد بوده است.
دین پرست همچنین استان‌هایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه بین ۶۶ تا ۷۶ درصد بوده است، شامل زنجان – تهران– سمنان و یزد، معرفی کرد.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ضرورت استمرار و تقویت روند تشدید بازرسی‌ها در هفته‌های اخیر، آخرین اقدامات مربوط به تشدید بازرسی‌ها را اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی؛ از کل مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی، بیش از ۸ درصد (معادل ۲۸۹۲۰۵ واحد)، مورد بازرسی واقع شده اند و در نتیجه این بازرسی ها؛ ۳۸۹۰۸ مورد منجر به دادن تذکر و یا معرفی به مراجع قضایی گردیده و ۴۴۱۶ مورد نیز پلمپ صورت پذیرفته است.
دین پرست با اشاره به مصوبات جلسه اخیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، تصریح کرد: لازم است ستاد‌های استانی در چارچوب طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها- مصوب ستاد ملی، کلیه اقدامات و محدودیت‌ها را متناسب با وضعیت تعیین شده، عملیاتی و اجرایی کنند.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین خواستار معرفی متخلفین و ناقضین پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی، به منظور برخورد قانونی به مراجع ذیربط پیش بینی شده در مصوبات ستاد ملی و مراجع قضایی شد.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس مصوبات قرارگاه، همچنین مقرر شد؛ تا زمان عادی شدن شرایط شهر‌های قرمز و نارنجی جلسات ستاد استانی روزانه برگزار و دستگاه‌های ذیربط استانی و ستاد‌های استانی مدیریت بیماری کرونا ضمن رصد آخرین وضعیت، نسبت به اجرای قاطعانه و کامل طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها اقدام کنند.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین تصریح کرد: سیزدهمین جلسه قرارگاه، همچنین، اتخاذ تدابیر ویژه‌تر برای اعمال منع تردد از / به شهرستان‌های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی را با پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان مورد تصویب قرار داد.
دین پرست در پایان خاطر نشان کرد: در مصوبات جلسه اخیر قرارگاه به دستگاه‌های مختلف و ستاد‌های استانی ابلاغ شد با تشکیل تیم‌های نظارت ویژه با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی استان و شهرستان و حضور نیروی انتظامی، هلال احمر، بازرسی اتاق اصناف و بسیج، به صورت روزانه و مستمر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی و اجرای الزامات طرح محدودیت‌های هوشمند در سازمان‌های دولتی و سایر بخش‌های پنج گانه طرح، دقیقاً نظارت و به فوریت با هر گونه تخلف برخورد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و توقیف پنج هزار جفت کفش احتکار شده در اصفهان
رونمایی از کتاب «بحران در اقتصاد رژیم صهیونیستی»
درخشش کرمان در مسابقات قهرمانی فوتبال ۵ نفره جوانان کشور
لزوم تبیین حقیقت انقلاب برای دانشجویان، با گفت‌وگوی صمیمانه و روشنگری
افزایش ساعت کار پایانه مرزی لطف آباد خراسان رضوی
ورود دو سامانه بارشی به مازندران طی یک هفته آینده
از اجرایی شدن طرح کارت امید مادران تا شناسایی ۱۲ هزار زوج نابارور در استان
تعطیلی دو مرکز غیرمجاز دندان‌پزشکی و خدمات زیبایی در آبادان
پیگیری اصلاح نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی جاده‌های کرمان
گرامیداشت هفته امور تربیتی در گرگان
محرومیت ۴ بازیکن شاغل در لیگ حرفه‌ای بسکتبال
رمضان؛ ماه رحمت و مغفرت و ماه انفاق و مهربانی
مشارکت ۱۸ درصدی خیرین در مدرسه‌سازی
تشدید نظارت بر بازار زنجان در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان
تکریم خانواده شهید بهروز خاکسار در سلماس
همت خیران در ساخت بزرگترین کتابخانه روستایی کشور
هشدار طوفان و کاهش کیفیت هوا در کرمان
تجلیل از دانش‌آموز فعال محیط‌زیست در تکاب
تاج: توسعه فوتبال بانوان یک ضرورت است
رای کمیته انضباطی والیبال درباره شکایت شهداب یزد از قلیچ نیازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
بیانیه بسیج دانشجویی خواجه نصیر درباره اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
کمپین «همه ما ایران هستیم» در برزیل
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
اعلام قیمت تضمینی پیله ابریشم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)