• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۹۷۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
علمی و فرهنگی » معارف

برگزاری آزمون قرآن و عترت

نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت از ساعتی پیش با حضور ۱۲۲ هزار و ۷۵۵ داوطلب به صورت مجازی آغاز شد و سه روز ادامه دارد.

برگزاری آزمون قرآن و عترتبه گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ شیوع ویروس کرونا از اسفند سال ۹۸ سبب شد تا دست اندرکاران نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت به فکر برگزاری این آزمون به صورت مجازی بیافتند و در این راستا مقدمات برگزاری آزمون قرآن و عترت را فراهم کرده و از دهم دیماه گذشته فرایند ثبت نام آغاز شد. قرار بود این آزمون در روز‌های ۱۳ تا ۱۵ اسفند به صورت مجازی برگزار شود که به دلیل فراهم نشدن زیرساخت‌های فنی به روز‌های هشتم تا دهم اردیبهشت مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تا هفدهم این ماه موکول شد.

حدود ۴۰ درصد از ثبت نام کنندگان را داوطلبان آزاد تشکیل می‌دهد و ۶۰ درصد مربوط به اعضای موسسات هستند در حالی که سال‌های گذشته داوطلبان آزاد گاهی تا پنج و ۱۰ درصد بودند.

این آزمون در سه گروه ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، گروه معارف اهل بیت (ع) و گروه حفظ قرآن کریم و در ۱۴ رشته شامل ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دو رشته ترجمه سوره بقره و تفسیر سوره بقره، بخش معارف اهل بیت (ع) در سه رشته حفظ و مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه و سبک زندگی معصومان و حفظ قرآن کریم در رشته‌های حفظ و مفاهیم جزء۳۰، حفظ و مفاهیم جزء اول، حفظ و مفاهیم سوره بقره، حفظ و مفاهیم ۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۵ جزء اول و حفظ و مفاهیم کل قرآن کریم برگزار می‌شود.

البته معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پنجشنبه هفته گذشته یک آزمون آزمایشی با حضور ۳۵ هزار داوطلب برگزار کرد تا ضمن سنجش میزان قدرت سرور‌ها و سامانه‌های پشتیبان، داوطلبان را با نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون آماده کنند.

بنا به گفته آقای سید فخرالدین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ محدودیتی برای حضور داوطلبان در تمام گروه‌ها و رشته‌ها وجود ندارد و شرکت کنندگان می‌توانند در این سه روز از ساعت ۹ تا ۱۹ با مراجعه به سامانه آزمون قرآن و عترت در این آزمون شرکت کنند.

یکی از ویژگی‌های این آزمون اختصاص ۲۸ ساعت آموزش ضمن خدمت برای قبول‌شدگان کارکنان دولت است که با همکاری دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.

هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در بهمن سال ۹۸ به صورت حضوری در ۳۵۰ شهر و شهرستان و در بیش از ۴۷۰ حوزه در چهار گروه ترجمه و مفاهیم، معارف اهل‌بیت (ع)، حفظ قرآن، سبک زندگی و سیره معصومان و در ۱۶ رشته برگزار شد که ۱۰ رشته به حفظ قرآن اختصاص داشت و ۷۵ درصد داوطلبان را علاقه‌مندان به حفظ قرآن تشکیل می‌داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)