• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۲۰۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹
مرکزی » اقتصادی
شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی؛

حمایت از تولید، تقویت صنایع بین بخشی و توانمند کردن واحدهای تولید

در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، فعالان اقتصادی برنامه‌ها چالش‌ها و راهکارها رفع موانع تولیدو راهکارهای افزایش تولید و سرمایه‌گذاری در استان مرکزی را بیان کردند.

حمایت از تولید، تقویت صنایع بین بخشی و توانمند کردن واحدهای تولید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور استاندار و مدیران استان مرکزی برگزار شد، فعالان اقتصادی برنامه‌ها چالش‌ها و راهکارها رفع موانع تولیدو راهکارهای افزایش تولید و سرمایه‌گذاری در استان را بیان کردند.

استاندار مرکزی در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی گفت: فرصت سازیی و شناخت ظرفیت‌های موثر از ویژگی‌های مدیریت متعهدانه است و در این راستا اقدامات گسترده‌ای در استان برای شناسایی چالش‌ها و راهکارهای مناسب دوران پساتحریم در دستور کار قرار گرفته است.

سید علی آقازاده افزود: به‌زودی کمیته‌ای از سوی دبیرخانه شورای گفت و گو بخش خصوصی و دولت در استان مرکزی فعال می‌شود تا مباحث کارشناسی شده در حوزه‌های مختلف استان برای دوران پساتحریم را ارزیابی کرده و راهکارهای نهایی ارایه شود.

او اضافه کرد: بر اساس اعلام منابع داخلی و خارجی، به احتمال زیاد آمریکا در چند هفته آتی به برجام باز می‌گردد و روند مذاکرات رو به جلو است و در این شرایط باید بستر لازم برای استفاده از فرصت‌ها از هم اکنون دیده شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در راستای پساتحریم باید فرضیه‌های مختلف در کوتاه‌مدت و بلندمدت بررسی شود و موضوع ارز برای خیلی از واحدهای تولیدی در  پسا تحریم مهم است و به طور قطع از سرگیری دوباره برجام در بسیاری از مسایل از جمله نرخ ارز اثر دارد.

آقازاده افزود: استان مرکزی پایتخت صنعت کشور است که شمار زیادی از صنایع مادر تخصصی و مهم و صنایع متوسط و کوچک در آن فعالیت دارند بنابراین باید بررسی شود که چه لایه‌هایی از تولیدکنندگان تحت تاثیر نرخ ارز قرار دارند و این واحدها شناسایی شوند.

او ادامه داد:  رفع تحریم‌ها برای کشور باید با نگاهی هوشمندانه و کارشناسی دیده شود و با آگاهی و تعهد از فرصت‌های آن بهره گرفت و تهدیدهای احتمالی را نیز شناخت و از هم اکنون برای آن‌ها برنامه داشت.

استاندار مرکزی گفت: تولید و صنعت استان باید با پشتوانه قوی اطلاعات صحیح در دوران کنونی و پساتحریم فعالیت کند و توان  کنترل تهدیدهای احتمالی و حرکت به‌موقع در فرصت‌های طلایی را ببیند تا ضریب اسیب‌پذیری این بخش مهم به حداقل ممکن برسد.

آقازاده اظهار داشت: استان مرکزی در دوران تحریم  با وجود تنگناهای اقتصادی توانست در سایه مدیریت متعهدانه و تدابیر ویژه عملکرد پرافتخاری را به ثبت برساند و باید پیش‌بینی‌لازم در خصوص استفاده مناسب از فرصت‌ها برای دوران پساتحریم نیز دیده شود تا این قطب اقتصادی کشور بتواند با سرعت بالا به رونق برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: تکیه بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی از موضوعات مهم در دوران پساتحریم برای استان مرکزی است و باید به کمک کارشناسان اقتصادی و استادان دانشگاه و کارآفرینان ابعاد مختلف این موضوعات واکاوی دقیق شده و از توانمندی‌ها و داشته‌ها در دوران پساتحرین حداکثر استفاده بشود.

سعید فرخی افزود: در بحث توانمندی‌ها، صنایع دارویی و لوازم خانگی استان مرکزی در کنار سایر ظرفیت‌های بالفعل می‌تواند فعالیت‌ خوبی داشته باشد و باید نقشه راه برای رشد این بخش ترسیم کرد.

او بیان کرد: تکیه بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تولید داخل در دوران پساتحریم باید با قوت در استان ادامه یابد و اگر واردانی صورت می‌گیرد باید آگاهانه برای رونق‌بخشی به تولید و  کمک به تامین مواد اولیه صنایع و تولید باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی اضافه کرد: ارزیابی ظرفیت‌های صادرات محصولات استان مرکزی و تکیه بر بهبود تولید و رقابت‌پذیری محصولات نیز از نکات مهمی است که از اکنون باید برای آن اندیشه کردو برنامه داشت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: بررسی شرایط اقتصادی کشور و استان پس از لغو تحریم‌ها ضروری است و باید استراتژی و راهکارهای مشخصی به منظور بهره‌برداری‌های لازم مشخص شود.

ناصر بیکی افزود: تحریم‌ها با همه سختی‌هایی که داشت توانست بخش خفته توانمندی‌های صنعتی و تولیدی را بیدار کند و از این منظر فرصتی برای کشور بود و اکنون واحدهای تولیدی باید خود را برای دوران پساتحریم با حداکثر ظرفیت کاری و در سایه گفتمان اقتصاد مقاوم آماده کنند و صرفه‌جویی و ایده‌پردازی را سرلوحه کار قرار دهند.

او بیان کرد: در راستای اهمیت موضوع لغو تحریم‌ها و شرایط پسا تحریم، شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان مرکزی توسط متولیان امر ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معدن و کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌ها و رفع موانع سرمایه‌گذاری و ایجاد شرایط مناسب برای تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیگی گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خط قرمزها دوران پساتحریم وجود دارد زیرا فرصت‌های زیادی بابت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و توسعه ایجاد شده که این سرمایه‌ها باید حفظ شود و کنترل واردات بی‌رویه نیز باید با تدابیر خاص از اکنون مهار شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایت آیین سنتی پخت پلو پامنبری در چاشم مهدیشهر
تداوم حضور مقتدرانه مردم کردستان در تجمعات شبانه
ترکیب تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا
انس عاشقانه نسل نو با نماز با برنامه‌های خلاقانه و مشارکت دانش‌آموزان
گشایش نمایشگاه کتب یک عمر آگاهی در حرم رضوی
تیگارد بر سکوی نایب‌قهرمانی بسکتبال ۳ به ۳ کایسری
واگذاری دبیرخانه کمیته ملی توسعه به سازمان محیط زیست
آغاز غربالگری تنبلی چشم در استان گلستان
حضور ورزشکاران زنجانی در هجدهمین اردوی آماده‌سازی تیم ملی روئینگ بانوان در ارومیه
خدمت‌رسانی ویژه مترو برای شرکت‌کنندگان در مراسم بزرگداشت امام شهید
اجرایی شدن طرح هزار میدان، هزار بازار ویژه زنان کارآفرین در خراسان رضوی
معرفی نخستین حریف تیم فوتبال جوانان ایران در ترکیه
انتقال سهمیهٔ سوخت به کارت بانکی کلید خورد
آغاز نشاء برنج در شهرستان باشت
سی و سومین نمایشگاه صنعت آرایشی و بهداشتی
خرید ۱۵۰۰ تن گندم در مرکز خرید پیرکندی خوی
«کلاه‌برداران» منتشر شد
تبادل نظر در خصوص راهکار‌های ارتقای مدیریت طرح محله محور شهرستان کمیجان
پایانِ رویایِ خام؛ لیندسی گراهام، سناتور ایران‌ستیز در حسرت نابودی ایران ، جان سپرد
منحنی شاخص ۱۰ صنعت صعودی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)