• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

برگزاری اختتامیه کنگره شعر مقاومت با حضور دختر َشهید سلیمانی

­ اختتامیه کنگره بین المللی شعر مقاومت با حضور دختر ارشد شهید حاج قاسم سلیمانی و شعرای مقاومت از ایران و کشور‌های منطقه در فرهنگسرای حاج قاسم سلیمانی میدان بهاران تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سبما به نقل از روابط عمومی مجمع شاعران مقاومت، حجت الاسلام امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این کنگره با بیان اینکه هیچکس تصور نمی‌کرد این‌هایی که گنبد آهنین و پاتریوت و سامانه تاد دارند امروز را شاهد باشند، تصریح کرد: طراحی شان این بود که یک صهیونیسم جهانی راه بیاندازند و شرکت‌های متعدد و استعمار رسانه‌ای ایجاد کنند تا دنیا را تسخیر کنند.
وی با تاکید بر اینکه هلوکاست واقعی را در ۱۲ روز حمله صهیونیست‌ها به غزه شاهد بودیم، اظهار داشت: تخریب مدارس و بیمارستان‌ها یک روی سکه بود رو روی دیگر سکه پیروزی و قوت و افتخار است و در حالی که پایگاهشان نیل تا فرات بود، امروز پایگاهشان این ور دیوار و آن ور دیوار است و در درب خانواده خود هم امنیت ندارند و از زمان حملات فلسطینی‌ها به سرزمین‌های اشغالی میزان مراجعه آن‌ها به روانشناس افزایش یافته است، هرچند راه آن‌ها خرج از سرزمینی است که متعلق به آن‌ها نیست.
امرودی با تاکید بر اینکه امروز در ذهن دنیا شکست اسرائیل و پیروزی ملت فلسطین نقش بسته است، تصریح کرد: امروز ۷۳ سال َاست که ملت فلسطین مقاومت می‌کند و در ۱۲ روز پوزه صهیونیست‌ها را در خاک مالید و کسانی که حرف از سازش زدند باید توبه کنند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن تاکید بر اینکه پیروزی در جبهه صهیونیسم هنر باقی است و شعر مقاومت یعنی پیروزی انتفاصه هنر در برابر هنر صهیونیسم، گفت: باید در برابر اقتصاد صهیونیسم یک کلونی بزرگ شکل بگیرد و این به معنای انتفاضه اقتصادی است.
در کنگره بین المللی شعر مقاومت درنهایت حدود ۹۱۰اثر از ۲۰کشور جهان به دبیرخانه کنگره رسید.
اشعار دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت. در مرحله اول اشعار غیرمرتبط با موضوع فراخوان و نیز آثاری که از ملزومات مقدماتی شعر خالی بود از گردونه رقابت کنارگذاشته شد.
اشعار در محله دوم پس از کدگذاری و دسته بندی تخصصی در شاخه‌های شعر سنتی، شعر نو، شعر کودک و نوجوان و ترانه و سرود در اختیار داوران این مرحله قرار گرفت تا آثاری که غنای محتوایی و ارزش ادبی بیشتری دارند راهی مرحله نهایی داوری شوند.
در مرحله نهایی نیز پس از درج نمرات اساتید ارجمند برای هر اثر، جلسه جمعبندی تعیین آثار برگزیده در دو رده سنی زیر بیست سال و بالای بیست سال تشکیل شد و قرار است امروز در این مراسم از برگزیدگان هر بخش تقدیر به عمل آید.
دبیرخانه بخش فارسی کنگره بین‌المللی شعر قدس پس از انتشار فراخوان، پذیرای آثار شاعران فارسی زبان در شاخه‌های مختلف ادبی بود.
اشعار دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی واقع شد. در مرحله اول اشعار غیرمرتبط با موضوع فراخوان و نیز آثاری که از باید‌های مقدماتی شعر خالی بود از گردونه رقابت کنارگذاشته شد.
اشعار در مرحله دوم پس از کدگذاری و دسته بندی تخصصی در شاخه‌های شعر سنتی، شعر نو، شعر کودک و نوجوان و ترانه و سرود در اختیار داوران این مرحله قرار گرفت تا آثاری که غنای محتوایی و ارزش ادبی بیشتری دارند راهی مرحله نهایی داوری شوند.
در مرحله نهایی نیز پس از درج نمرات اساتید ارجمند برای هر اثر، جلسه جمعبندی تعیین آثار برگزیده در دو رده سنی زیر بیست سال و بالای بیست سال تشکیل شد و نهایتا نتایج با احترام به تمامی آثار دریافتی و آرزوی موفقیت روزافزون شاعران جبهه مقاومت، به شرح ذیل اعلام گردید:
بر اساس این خبر نتایج داوری کنگره بین‌المللی شعر قدس در بخش زبان فارسی و سطح اول بخش کلاسیک محمدمهدی خانمحمدی، حسن خسروی وقار، طیبه عباسی، علی اصغر شیری، آرش پورعلیزاده، علی حسنی و در سطح دو نیز زهرا آراسته نیا، عباس احمدی، علی سلیمان، مرضیه فرمانی، فرزانه قربانی، عاطفه جوشقانیان، حسن پاکزاد، مینا بشیری گودرزی، رضا نیکوکار، نرگس سادات میرمحمدی برگزیده این کنگره شعر هستند.
همچنین برگزیدگان سطح دوم بخش شعر نو حمیدرضا فاضلی، مجتبی صفدری، هاشم کرونی، سید ابراهیم موسوی در سطح اول شعر کودک و نوجوان هم مسعود طاهری عضد و سطح اول رده زیر بیست سال هم محمدمتین کریمی (شعر سنتی)، محمد علی غروی (شعر نو) هستند و برگزیده سطح دو نیز امیرحسین مهدی‌زاده (شعر سنتی)، ریحانه پاک نیا (یازده ساله، شعر نوجوان) هستند.
برپایه این خبر منتخبین بخش انگلیسی این کنگره به ترتیب ماریا ویکتوریا از کشور اسپانیا، محمد امین کرخی از کشور عراق، احمدان یوسی از اندونزی، لائورا اُلایا از اسپانیا و نعیمه الرضوان از آمریکا هستند.
در بخش اردو نیز به ترتیب آقایان فراست رضوی از کراچی پاکستان، عمر فرحت از کشمیر هند وعامر نوگانوی از امروهه هند نیز توانسته اند حائز بالاترین رتبه‌ها باشند.
همچنین منتخبین بخش ترکی نیز ابراهیم شاشما، ینب آلتن داق و مقید دمیر از کشور ترکیه هستند.
در بخش آذری هم زامیق کوثری، امیر رسولی از زنجان و اروجعلی شهودی حائز برترین رتبه‌های این کنگره شدند.
آقایان اصغرعظیمی مهر، رسول عظیمی مهر و کامران امیری هم توانستند بهترین رتبه‌ها را در بخش کردی به خود اختصاص دهند.
برگزیدگان شعرفارسی کنگره نیز به ترتیب حسن خسروی وقار، محمد مهدی خانمحمدی، علی حسنی، طیبه عباسی، علی اصغر شیری و آرش پور علیزاده هستنند و در رده زیر بیست سال هم محمدمتین کریمی و. محمد علی غروی حائز برترین رتبه‌ها شدند.
همچنین مسعود طاهری عضد تنها منتخب شعر کودک و نوجوان این کنگره است و منتخبین بخش عربی هم به ترتیب مهدی صالح از فلسطین، صادق الشرفی از یمن و نزار عوده الکنانی از عراق هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارق حرفه‌ای طلاجات منزل در ابهر
توقف نظری در نخستین بازی
برگزاری اولین همایش سرمایه گذاری و روش‌های نوین در سلماس
آغاز ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیام بروجن
صدرنشینی ایران و هند در دور گروهی
کمینه و بیشینه دمای سی ام آبان ماه در سمنان
آغاز طرح سرشماری حیات وحش در مناطق گرمسیری استان
رها سازی یک بال کبک در دامان طبیعت در تکاب
آسمان مازندران، همچنان صاف و آفتابی
اجرای بیش از ۳۰۰ ویژه برنام ه، واگذاری ۹ واحد مسکن محرومان در بندرانزلی
پیشنهاد ایران برای همکاری رسانه‌ای و مقابله با تحریف روایت‌ها
تجلیل از قهرمانان ورزشی و ورزشکاران برتر تکابی
ستاری بازی را مقابل جوجیتسو کار افغانستان واگذار کرد
فرماندار مهاباد: بسیج جریان فرهنگ، ایثار و خدمت به مردم است
ورود نیروگاه‌های خورشیدی خانگی به بورس سبز
آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
آغاز نخستین دوره و تجربه جهانی بانوان ایران
مهار آتش سوزی کارگاه سبدسازی در شهرک فدک فاز یک
استاندار: بسیج سرمایه ارزشمند توسعه پایدار کشور است
برگزاری پاتوق فاطمی برای کودکان و نوجوانان در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)