• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۱۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

مراسم قدرانی از جانبازان و ایثارگران صنعت هسته‌ای

مراسم قدردانی از ایثارگران و جانبازان صنعت هسته‌ای کشور با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از جانبازان و ایثارگران این صنعت برگزار شد.

مراسم قدرانی از جانبازان و ایثارگران صنعت هسته‌ایبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نفل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، معاون رییس جمهور خطاب به جانبازان حاضر در مراسم تاکید کرد: موضوع خیلی مهم این است که هیچ یک از شما برای ما به ازا به جبهه نرفتید، هیچ وعده ای کسی نمی داد و هیچ سلسله مراتب و درجه ای مطرح نبود. شایستگی ها بر اساس فهم و توان و قدرت حضور افراد بود که با لبیک گویی به ندای حضرت امام (ره) و برای دفاع از کیان اسلام رفتید. شهدا، جانبازان و رزمندگان ما جانشان را برای دفاع از اسلام تقدیم کردند. چه آنها که رفتند، چه آنها که هستند. آنچه که پاسخ و لبیک به ندای ولی امر مسلمین را متبلور می کند، ایمان و جوهره وجودی است که آن مکتب بزرگ ایثار و شهادت و مکتب جهاد را در کشورمان معرفی کرده و ماندگار شده است.
آقای اسلامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری که می فرمایند « دفاع مقدس یک مدرسه و مکتب است که باید برای همیشه تاثیرگذار بماند» گفت: اطلاع دادند برخی جانبازان بازنشست می شوند و می روند. اگر شما بازنشست بشوید و بروید، معنایش این نیست که باید این فرهنگ را با خودتان ببرید. همه ما باید اینقدر هنر داشته باشیم که بتوانیم این موضوع مهم را در سازمان به عنوان یک فرهنگ سازمانی پیاده کنیم. معاونت توسعه مدیریت و منابع، امور ایثارگران، اطلاع رسانی و بسیج این وظیفه را توامان دارند که فرهنگ ایثار و شهادت را در صنعت هسته‌ای کشور نهادینه کنند. نهادینه کردن این فرهنگ نیاز به ممارست و کار دارد.
وی تصریح کرد: خیلی متاسف و دل آزرده می شوم که برخی تصور می کنند جانبازان و خانواده معظم شهدا دنبال امتیاز هستند و برای خودشان تلاش می کنند. اینطوری متاسفانه ارزش ها را زیر سوال می برند و قلب واقعیت می کنند. این آفت بزرگی است که به جان جامعه افتاده است. نباید بگذاریم این اتفاق بیفتد. در سازمان انرژی اتمی باید به سهم خودمان به این موضوع بپردازیم. جایی که یک بسیجی و ایثارگر حضور دارد باید با جایی که حضور ندارد متفاوت باشد. جایی که تعهدی به فرهنگ ایثارگری باشد، برای بیت المال ارزش قائل می شوند. اجازه داده نمی شود سو استفاده کنند و وظیفه شان را به شایستگی انجام می دهند. اینها تبلور عینی خیلی ساده و قابل رویت سریع ایثارگری است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: مهمتر از این مساله آن است که این فرهنگ از شخص عبور کند و درون خانه و خانواده برود. جمع این خانواده ها در جامعه اثر بگذارند و جامعه ما جامعه ای باشد که برای تعالی و عزت اسلام که به قول امام (ره) کیان اسلام است، بتواند کشور را به یک کشور مقتدر، پیشرو و پیشتاز تبدیل کند. خدا را شکر که در عصر انقلاب اسلامی زندگی می کنیم. ما به چشم خود قبل و بعد از انقلاب را دیدیم. نه اینکه شنیده یا خوانده باشیم. انسان نباید تاریخ را فراموش کند.
آقای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه جنگ و دفاع مقدس تمام نشده است، گفت: نباید غفلت کنیم و فکر کنیم جنگ تمام شده است. مرزهای حق و باطل با هم ترکیب شده است و در مردم ایجاد شکاف می کند. امروز تشخیص هم سخت می شود، ایجاد شکاف بین مردم خواسته دشمن است و جزو ابزارهای پیشبرد برنامه هایی است که جامعه را به هم می ریزد. می خواهند جامعه را چند قطبی کنند و مردم را در مقابل هم قرار بدهند و به نظام بدبین کنند.
وی تصریح کرد: در این روز باید میثاق ببندیم و از خدای متعال بخواهیم، از حضرت ابوالفضل العباس (ع) علمدار کربلا، که امروز روز میلاد با سعادتش است مدد بجوییم؛ تا خداوند به ملت ایران، به همه ما و ذریه ما این توفیق را بدهد که بتوانیم درک عمیق تر و صبر بیشتری داشته باشیم. ثابت قدم باشیم و تا آخر بایستیم؛ این تا آخر ایستادن مهم است. هزاران نا ملایمات و مصیبت وجود دارد، اما باید تا آخر ایستاد.
در پایان این نشست مهندس اسلامی دستور پیگیری مسائل و مشکلات ایثارگران و جانبازان را صادر کرد و لوحی به رسم قدردانی به جانبازان اهدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)