• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۷۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
سیاسی » مجلس

راه‌های زمینی در ایام اربعین بازگشایی شوند

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مهمترین خواسته ملت ایران باز شدن راه‌های زمینی در ایام اربعین حسینی است که از مجلس و دولت عراق این موضوع را درخواست کردیم.

راه‌های زمینی در ایام اربعین بازگشایی شوندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ محمدباقر قالیباف امروز (چهارشنبه) پس از دیدار با محمدالحلبوسی رئیس مجلس عراق در نشست خبری، گفت: از اینکه در روز‌های اول تشکیل پارلمان و انتخاب رئیس پارلمان عراق میزبان رئیس و تعدادی از نمایندگان هستیم، خوشحالیم.

قالیباف، سیاست جمهوری اسلامی ایران را توسعه روابط با کشورها، با اولویت کشور‌های همسایه و منطقه برشمرد و گفت: ارتباط عمیق اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و به ویژه همکاری در حوزه محیط زیست را با عراق خواستاریم که از فرصت سفر و مذاکرات بین من و رئیس پارلمان عراق استفاده شد. 
رئیس مجلس تصریح کرد: امید و آرزوی ملت ایران و مسئولین جمهوری اسلامی این است تا همان طور که پارلمان عراق کار خود را در سریع‌ترین زمان با توافق سیاسی بین همه گروه‌های سیاسی و آنچه خواست ملت عراق بوده تشکیل شده، در آینده دولت عراق نیز سرنوشت خود را مشخص کند. ملت، دولت و پارلمان ایران پشتیبانی لازم از دولت و پارلمان عراق خواهد داشت.
رئیس قوه مقننه گفت: آرزو داریم همیشه ایران قوی و عراق قوی کنار هم باشند و همه دست به دست هم دهیم چرا که ایران و عراق نقش مهمی در مسائل منطقه‌ای، سیاسی، امنیتی، اقتصادی و استحکام کشور‌های اسلامی دارند. 
قالیباف تاکید کرد: روابط دو جانبه و قوی ایران و عراق در سطح منطقه و جهان موثر است و باید در سطح پارلمانی دو کشور، سطح قاره آسیا و سطح پارلمان‌های جهانی گام برداریم.
 
محمد الحلبوسی: نباید اجازه دهیم که ملت‌ها مورد تحریم و ارعاب قرار گیرند 
 
رئیس مجلس عراق نیز در این نشست خبری گفت: در ابتدا تشکر می‌کنم از استقبال گرم و دعوتی که برای سفر به ایران انجام داده‌اید، تأکید می‌کنم روابط دو کشور همسایه، دوست و برادر پایدار بوده و خواهد بود.
محمد الحلبوسی تأکید کرد: امیدوارم با تقویت روابط بتوانیم موانع پیشِ روی توسعه و همکاری دولت‌ها را از پیشِ رو برداریم و توسعه روابط به نفع ملت دو کشور تمام شود.
وی ادامه داد: ثبات در ایران تأثیر مثبتی در عراق و منطقه دارد، همان طور که ثبات در عراق بر ایران و منطقه تأثیرگذار است.
رئیس مجلس عراق تصریح کرد: در عراق تلاش می‌کنیم مشکلات منطقه‌ای با دیپلماسی نیابتی حل شود و زمینه حل مشکلات بین همسایگان را نشست و مذاکره و تفاهم می‌دانیم، بخش زیادی از مشکلات نیازمند گفتگو و رایزنی است، ملت‌ها دنبال روابط بهتر هستند و بهبود زندگی، آینده و شرایط اقتصادی را طلب می‌کنند و می‌خواهند مانع بازگشت سایه جنگ شوند.
الحلبوسی افزود: احترام به حاکمیت کشورها، حسن همجواری و پاسداشت حقوق شهروندان باید اصول روابط بین کشور‌ها باشد و تلاش کنیم روابط بین کشور‌های منطقه بهتر و توسعه یابد.
رئیس مجلس عراق اظهار داشت: در این زمینه لازم است بستر روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و پارلمانی کشور‌ها فراهم شود.
وی گفت: باید در جوامع بین‌المللی جهانی، کشور‌های منطقه مواضع مشترکی داشته باشند، چرا که چالش‌های مشترکی نیز داریم و باید به منطقه آرامش و ثبات برگردد، زیرا خداوند نعمت‌های مادی و معنوی بسیاری به منطقه ما عطا کرده است و باید رفتار ما متناسب با این ظرفیت‌ها باشد و تلاش کنیم به فتنه‌گران اجازه اقدام در منطقه را ندهیم.
رئیس مجلس عراق با اشاره به شرایط سخت اقتصادی سال‌های گذشته در کشور‌ها تصریح کرد: شاهد مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا بودیم و سال‌های خوبی نبود، باید پرونده این سال‌ها بسته شود و به نقض حاکمیت ملت‌ها پایان داده شود و موانعی که باعث عدم توسعه روابط ملت‌ها است برداشته شود. نباید اجازه دهیم که ملت‌ها مورد تحریم و ارعاب قرار گیرند و نباید اجازه دهیم گروه‌های مسلح علیه کشور‌ها دست به اقدام بزنند.
محمد الحلبوسی در پایان گفت: باید موانع روابط اقتصادی و اجتماعی پارلمانی برداشته شود و هر آنچه لازم است از وضع قوانین تا اتخاذ تصمیم پارلمانی برای بهبود روابط انجام گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مهارت‌های پایه مربی‌گری کودکستان جنوب استان به میزبانی مهاباد
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام علیرضا فخاری در دزفول آسمانی شد
هفتمین جایزه بازی‌های جدی برندگان خود را شناخت
قهرمانی نور و آمل در رقابت‌های هندبال پسران و دختران استان
تلاش برای رفع موانع بانکی و مسائل مربوط به صنعتگران و تولیدکنندگان استان مرکزی
اعطای ۵ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان جایزه به تیم‌های برگزیده
تولید اثر حماسی جدید لُری توسط هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
افزایش سواد سلامت جامعه، رسالت رادیو سلامت
پاسداشت ۳۰۰ شهید شهرستان فامنین
توسعه نسل پیشرفته آشکارساز‌های نوری با قابلیت شناسایی نور‌های فوق‌ضعیف
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی
راهیابی دانش‌آموز ارومیه ای به اردوی تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
برگزاری نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی-اسلامی «هدی» در مصلی امام خمینی
آغاز فرآیند ثبت نام داوطلبان شورای روستایی استان
افتتاح نخستین طرح پرورش ماهی متراکم دومنظوره در شهرستان لالی
گرامیداشت یاد ۴۰۰ شهید گردان‌های آتش لشکر انصارالحسین همدان
دستگیری سارق سیم و کابل برق در ساری
برگزاری دومین یادواره ۳۵۰ شهید شهرستان رابر
امروز؛ برگزاری نخستین یادواره شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)