پخش زنده
امروز: -
مدیر کل بیمه سلامت استان قزوین گفت: ۱۰۷ بیمار صعب العلاج در استان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، قجر بیگی در نشست استاندار با سمنهای حوزه بهداشت و درمان افزود: یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان برای بیماران صعب العلاج از بابت بیمه سلامت پرداخت شده و امسال نیز پنج میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: همه مطالبات داروخانهها در این زمینه تا تیرماه پرداخت شده است.
به گفته قجربیگی، تمام اسناد درمان بیماران خاص به تهران ارسال میشود و از ۱۰ روز پیش تامین اجتماعی هم اسناد پزشکی را دریافت میکند.
مدیر کل بیمه سلامت استان گفت: خدمات بیماران دیالیزی هم کاملا رایگان است و بیشتر داروهای این بیماران بجز چند مورد ویتامین رایگان است.
اعلایی استاندارهم گفت: دولت در حد توان و امکانات خود تمام تلاش خود را وقف حوزه درمان کرده است و برخی از تنگناها به علت نخواستن ها نیست و محدودیتهایی در این زمینه وجود دارد که خیران دست دولت را میگیرند.
استاندار افزود: استان قزوین از لحاظ بیماران تروما محل مراجعه بخش بزرگی از صدمه دیدگان است.
اعلایی افزود: بیشترین تمرکز ما بر روی اعتبارات سفر ریاست جمهوری بر روی آب و درمان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: مهمترین پروژه درمانی استان بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی بود و علیرغم اینکه زیر ۵۰ درصد پیشرفت داشت بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت .
استاندار گفت: باتوجه به تورم موجود، از محل فروش اموال مازاد برای تکمیل این بیمارستان اقدام شده است.
به گفته اعلایی ، در مولدسازی دارایی ها استان قزوین رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
دیدبان رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم گفت: در مورد پیوند قرنیه در حال رایزنی با وزارت هستیم که احتمالا تجهیزات آن بصورت رایگان در اختیار خواهد گرفت.
وی افزود: در بخش دولتی بسیاری از خدمات درمانی حوزه چشم پزشکی در استان انجام میشود.
دیدبان گفت: وزارت بهداشت با احداث بیمارستان در آوج موافقت کرده است اما مردم دو شهر آوج و آبگرم اظهار می کنند که این بیمارستان باید در شهر آنها احداث شود.
وی افزود: بر این اساس خیران در صورت تمایل به احداث بیمارستان در هر یک از این دو شهر، دانشگاه علوم پزشکی مخالفتی ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: سیستم بر خط وزارتخانه در مورد دارو کاملا آمار را در اختیار دارد و وزارت بهداشت کاملا در جریان کامل کمبود دارو است و پیگیری می کند.
دیدبان افزود: بیمارستان ولایت و البته اقصی نقاط استان در بخش چشم پزشکی و تصویربرداری محروم است. برای تعیین لنز بیماران باید به بیمارستان مهرگان ارجاع دهیم که بیش از ۷۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
وی اضافه کرد: تجهیزات چشم پزشکی در حال تامین است و بینایی سنجی هم برون سپاری می شود.
نماینده تامین اجتماعی هم گفت: نشاندار کردن بیماران از ۲۰ روز پیش آغاز شده است.
ایزدی نایب رییس انجمن تالاسمی هم گفت: بیماران تالاسمی باتوجه به عوارض آن مجبور به تهیه داروی خارجی از تهران هستند و هزینه گزاف هر دارو عملا تامین آن را برای بسیاری از بیماران غیرممکن کرده است.
وی افزود: بیمه تامین اجتماعی فاکتورهای زیر دو میلیون را پرداخت نمیکند در حالیکه بیماران به همان ۵۰۰ هزار تومان نیاز دارند.
امینی نماینده مجمع خیرین سلامت هم گفت: علیرغم امضای چهار وزیر برای بهره مندی مجمع خیرین سلامت از خدمات مالیاتی تا کنون اقدامی در این زمینه انجام نشده است که اگر این مورد انجام شود بیش از ۷۰ درصد مشکلات ما حل خواهد شد.
وی افزود: خیرین سلامت خارج از کشور تمایل به خرید و اهدای تجهیزات درمانی به مراکز درمانی داخل کشور را دارند که متاسفانه از جانب گمرک از ورود تجهیزات جلوگیری میشود.
این خبر تکمیل می شود...........................