• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۰۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
آذربایجان غربی » علمی فرهنگی
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی:

غرب از گفتمان قرآنی انقلاب اسلامی می‌ترسد

حجت الاسلام امامی گفت: غرب در زمان ما به عنوان گفتمان خود را مطرح می‌کند و می‌داند که این تفکر را، تفکر می‌تواند شکست دهد و بزرگترین خطر خود را هم انقلاب اسلامی می‌داند که تفکر آن از قرآن کریم اخذ شده و لذا به همین دلیل با قرآن به مخالفت بر می‌خیزند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام منصور امامی در جمع مربیان و قاریان قرآن کریم ارومیه، اظهار داشت: قرآن، از بدو نزول عهده‌دار این بود که هم "مُصَدِّقًا لِمَا بَیْنَ یَدَیْهِ" باشد و تورات و انجیل و دیگر کتب الهی را تصدیق کند و هم در مرحله الْمُهَیْمِنُ بودن معارفی را عرضه کند که بالاتر از معارف دیگر کتب آسمانی باشد.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین وظیفه قرآن کریم تبیین حقیقت بود، اضافه کرد: قرآن معجزه جاویدان است و باید موارد تحریف شده در دیگر ادیان و کتب را تبیین می‌کرد و همین مسئله موجب شد که نوع نگاهی که علمای یهودی و مسیحی به قرآن داشتند، نگاه درستی نباشد چون آن‌ها می‌دیدند که قرآن جلوی تحریف را می‌گیرد و دست آن‌ها را می‌بندد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، تصریح کرد: یکی از موضوعات و مسائلی که در بین مسیحیت قبل از پیدایش اسلام وجود داشت مسئله تبشیر بود، کلیسا مبشرانی را می‌فرستاد تا مسیحیت را تبلیغ کنند و این جریان در دو هزار سال قبل تاکنون به شکل‌های مختلف حضور داشته و دارد و امروز بیش از ۱۵۰۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی در اختیار دارند و روی این مسئله سرمایه گذاری کرده‌اند.

وی تصریح کرد: برخی افراد در این جریان با قرآن به تقابل برخاسته و مسلمانان را کافر می‌دانند و در سال ۱۰۹۵ میلادی زمانی که پاپ اوریانوس دوم، بزرگ کاتولیک‌ها در کلربون فرانسه یک سخنرانی رسما اعلام می‌کند که مسلمانان زادگاه حضرت مسیح همان قدس را تصرف کرده‌اند، درست یک سال بعد، جنگ‌های صلیبی شروع می‌شود به این علت که چرا باید بیت المقدس در اختیار کافران به نظر آنها باشد، که حدود ۲۰۰ سال نیز طول می‌کشد.

حجت الاسلام امامی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانی‌هایشان می‌فرمایند "امروزه استکبار جهانی دنیای اسلام را تهدید می‌کند و دَم از جنگ‌های صلیبی می‌زند و هزاران فیلم و بازی کامپیوتری ساخته تا مسلمانان را در آنها بد جلوه بدهد. "

وی اظهار کرد: جنگ‌های صلیبی علیه مسلمانان ۷۰۰ سال قبل از این تمام نشده، بلکه تغییر ماهیت داده و عوض شده و امروز نیز ادامه دارد، در این زمان یعنی در قرن ۲۰ نیز این ادبیات از بین نرفته، همانطور که جرج دبلیو بوش وقتی می‌خواهد به کشورهای اسلامی حمله کند افرادی که در اطراف او قرار دارند از جنگ‌های صلیبی صحبت می‌کنند و در کتاب زندگی حضرت محمد(ص) که مستشرق اروپایی خانم کارل آرم استرانگ نوشته، در مقدمه آن اشاره به این دارد که اروپائیان صدها سال قبل از این نسبت به پیامبر و مسلمانان چه دیدگاه‌های سخیف و دست پایین و نژادپرستانه داشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی عنوان کرد: بعد از قرن ۱۵ میلادی که اروپا به قدرت صنعتی دست پیدا کرد، برخی کشورها از جمله کشورهای اسلامی را مستعمره خود قرار داد.

وی بیان کرد: در غرب قرآن را با هدف ضربه زدن به این کتاب الهی ترجمه کردند و ۴۰۰ سال این ترجمه‌های همراه با سوء‌گیری‌های جریان تبشیری در اختیار نخبگان غربی قرار می‌گرفت.

حجت الاسلام امامی، جریان تبشیری، صلیبی و استعماری را مهم‌ترین جریان‌های مقابل قرآن عنوان کرد و گفت: غرب در زمان ما به عنوان گفتمان خود را مطرح می‌کند و می‌داند که این تفکر را، تفکر می‌تواند شکست دهد و بزرگترین خطر خود را هم انقلاب اسلامی می‌داند که تفکر آن از قرآن کریم اخذ کرده و لذا به همین دلیل با قرآن به مخالفت بر می‌خیزند.

وی ادامه داد: امروز وظیفه ما در برابر این معجزه جاودانه پیامبر اکرم(ص) این است که بدانیم دشمن کجا را هدف قرار داده، امروز غرب مبانی فکری و معارف الهی قرآن کریم را نشانه گرفته و اگر بتوانیم این معارف را به درستی تبیین کنیم می‌توان سعادت دنیا و آخرت بشر را تامین کرد و لذا دشمنان چون این مسائل را متوجه شده‌اند، به مبارزه با قرآن برخاسته‌اند، البته نوع مبارزه آن‌ها نشانگر فلج شدن فکر غربی در برابر این کتاب الهی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)