• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۰۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
خوزستان » اجتماعی

تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در بهزیستی خوزستان+فیلم

پیکر پاک و مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس با استقبال پرشور جمعی از مسئولین استانی و کارکنان روز دوشنبه در اداره کل بهزیستی خوزستان تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مراسم وداع با پیکر شهید گمنام دفاع مقدس با حضور باشکوه جمعی از خانواده‌های معظم شهدا منسوب به بهزیستی خوزستان، مدیران و مسئولین استانی، معاونین، کارکنان و مددجویان بهزیستی و مردم ولایت مدار در فضایی روحانی و مملو از عشق واردات به این دلاورمردان دفاع مقدس برگزار شد.

در این آیین خانواده‌های شهدا بهزیستی به استقبال و وداع با پیکر مطهر این شهید گمنام آمده بودند، وداع حزن انگیز با پیکر مطهر این شهید گمنام همراه با مداحی و اجرای گروه سرود به یاد شهدای دفاع مقدس و روایت رشادت‌های فرزندان این مرز و بوم در فضایی معنوی در تالار این اداره کل برگزار شد.

مدیر کل بهزیستی خوزستان در اولین یادواره شهدای منسوب به بهزیستی خوزستان و استقبال از کنگره ۲۴ هزار شهید استان خوزستان و همچنین تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام بیان کرد: خدا را شاکریم که این افتخار نصیب سازمان بهزیستی شده و ما میزبان این شهید گمنام و خانواده‌های معظم شهدا و یادگاران دفاع مقدس هستیم.

مهران کریمیان افزود: جایگاه، آبرو، آزادی و سربلندی امروز از برکت خون شهدا است، کسانی که برای دفاع از اسلام، وطن و ناموس و برای دفاع از ولایت از همه چیز خود گذشتند و عاشقانه جان خود در این راه از دست دادند.

وی ادامه داد: باید از ایثار، تواضع، فداکاری و مردانگی شهدا و خانواده‌های آنها تجلیل شود، زیرا برگزاری این برنامه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شاهد در جامعه تاثیرگذار است.

کریمیان با بیان این که امروز جامعه ما دچار آسیب‌های اجتماعی است و زنده نگه داشتن یاد شهدا می‌تواند جامعه را مصون نگه دارد اظهار کرد: فرزندان ما نیاز به الگو دارند و شهدا بهترین الگو برای فرزندان این مرز و بوم هستند و پیام شهدا باید به نسل‌های آینده انتقال یابد.

مدیر کل بهزیستی خوزستان توضیح داد: در حال حاضر بیش از ۲۷۰ نفر از کارکنان در بخش دولتی و ۵۰ نفر از کارکنان در بخش غیر دولتی از خانواده‌های ایثارگر و شاهد هستند و حدود ۲۲ نفر از شاغلین در بهزیستی خوزستان از فرزندان شهدا و ۱۱ نفر نیز جزو خانواده‌های آزادگان و جانباز هشت سال دفاع مقدس محسوب می‌شوند که با افتخار راه پدران خود را در سنگر بهزیستی ادامه داده و به معلولان، یتیمان و آسیب‌دیدگان اجتماعی خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: سجاد باوی در بخش اورژانس اجتماعی به عنوان بسیجی به سوریه اعزام شده بود و در جریان دفاع از حرم زینب در سال ۸۶ به درجه رفیع شهادت رسید و همچنین همکار دیگر خانم نسرین یوسفی مسئول فنی بخش توانبخشی معلولان نیز توسط گروه تروریستی داعش به شهادت رسیدند که جزو شهدای بهزیستی خوزستان به شمار می‌روند.

این شهید گمنام ۱۹ ساله و در عملیات کربلای ۶ و در منطقه سومار به شهادت رسیده است.

روز ۲۶ آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر ۱۴ شهید در اهواز برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)