• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۶۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
خوزستان » اجتماعی

۱۷ اسفندماه، شارژ ماه دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: ۱۷ اسفندماه شارژ ماه دوم اعتبار حمایتی دولت برای دهک‌های اول تا هفتم در مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی به نام طرح فجرانه انجام می‌شود.

۱۷ اسفندماه، شارژ ماه دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجتبی ظفری پور گفت: شارژ ماه دوم طرح حمایتی کالابرگی طرح فجرانه از ١٧ اسفندماه به مدت یک ماه و تا ١٧ فروردین ماه انجام می‌شود و شهروندان و هم استانی‌های مشمول طرح می‌توانند با آسودگی و به صورت تدریجی براساس نیاز خانوار در مدت یک ماه با مراجعه به بیش از ۶ هزار فروشگاه زنجیره‌ای و خرد عضو طرح کالابرگ الکترونیکی در استان اقدام کنند.

 

وی افزود: در این زمینه مردم می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های عضو طرح نسبت به خرید ١١ قلم مواد غذایی طرح شامل؛ شیر، ماست، پنیر، روغن، تخم مرغ، مرغ، گوشت، ماکارونی، برنج، قند و شکر و حبوبات اقدام و به نسبت مبالغ جدول طرح از مشوق یارانه‌ای به ازای هر نفر تا ٢٢٠ هزار تومان بهره‌مند شوند.

 

ظفری پور با اشاره به استقبال از طرح فجرانه در مدت زمان قبل از ماه اول طرح در استان، ادامه داد: با برنامه‌ریزی ستاد کالابرگ الکترونیکی به ریاست استانداری خوزستان و اعضای ستاد شامل؛ اداره‌های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صمت، جهاد کشاورزی، صداوسیما، اتاق اصناف و...، ضمن اطلاع‌رسانی مداوم به جامعه هدف، اقلام سبد غذایی طرح در استان تامین، رصد و پایش می‌شود و نظارت بر روند اجرای طرح ادامه دارد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اضافه کرد: با توجه به این موارد و استقبال بیش از ٨۵ درصدی، استان خوزستان جزو استان‌های برتر در ترویج و بهره‌مندی از مزایای طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور است.

 

وی از خانوار‌های دهک اول تا هفتم به عنوان جامعه هدف طرح خواست به منظور اطلاع از میزان باقیمانده اعتبار کالابرگی خود از کد دستوری #١۴۶٣*۵٠٠* و یا برنامه کاربردی «شما» استفاده کرده و همچنین از طریق برنامه «شما» از نزدیکترین فروشگاه عضو طرح در محل حضور خود مطلع شوند.

 

ظفری پور اضافه کرد: فروشگاه‌های عضو طرح باید دقت داشته باشند که از هرگونه افزایش صوری وزن کالا و دریافت اعتبار کالابرگی بالاتر از میزان واقعی فروش و حذف پرداخت نقدی مشتریان یا ثبت فروش‌های صوری اقلام کالابرگی و جایگزین کردن کالا‌های مختلف خارج از ۱۱ قلم کالای مجاز اعلام شده طرح جدا خودداری کنند.

 

وی می‌گوید: بازرسان ستاد کالابرگ الکترونیکی متشکل از دستگاه‌های عضو در سراسر استان خوزستان مشغول رصد و پایش طرح هستند و به محض دریافت گزارش و صحت سنجی تخلف ضمن برخورد قانونی از طریق مراجع ذیصلاح، نسبت به قطع دسترسی فروشگاه به سامانه کالابرگ اقدام می‌کنند.

 

ظفری پور گفت: شرکت «فارا» مجری طرح شبکه ملی اعتبار و کالابرگ الکترونیکی با رصد هوشمند سامانه، نسبت به قطع دسترسی فروشگاه‌های دارای تخلف طرح به سامانه کالابرگ اقدام می‌کند و در این زمینه مراکز عضو طرح جهت جلوگیری از تبعات بعدی از تراکنش‌های صوری یا فروش اقلام غیر مرتبط جدا خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)