• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۷۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
اقتصادی » آب و انرژی
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

افزایش ۲ برابری کارت آزاد جایگاه‌های سوخت در نوروز

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش ۱.۵ تا ۲ برابری تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت در ایام نوروز خبر داد و گفت: کارت‌های آزاد به تعداد کافی در اسفندماه ۱۴۰۲ تولید و به مناطق کشور ارسال شده است.

افزایش ۲ برابری کارت آزاد جایگاه‌های سوخت در نوروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی‌اکبر عرب‌عامری گفت: به‌منظور سوخت‌رسانی مطلوب به مسافران نوروزی تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌های سراسر کشور در ایام نوروز از ۱.۵ تا ۲ برابر افزایش یافته و تعداد نازل‌های عرضه بنزین آزاد در جایگاه‌ها نیز در این ایام در برخی مناطق تا ۲ برابر افزایش یافته است.

وی افزود: کارت‌های آزاد به تعداد کافی در اسفندماه ۱۴۰۲ تولید و به مناطق سی‌وهفت گانه شرکت در سراسر کشور ارسال شده است.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: همکاران ما روزانه از بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ جایگاه بازدید و با هماهنگی با ستاد و مناطق و نواحی نواقص را شناسایی و بررسی و برطرف می‌کنند.

عرب‌عامری تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی برای بارندگی در ایام نوروز، تدابیر لازم برای تامین فرآورده موردنیاز مناطق سردسیر و آمادگی انبار‌ها اندیشیده شده است تا ان‌شاالله کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

وی همچنین از توزیع میانگین روزانه ۵ میلیون و ۵۰۶ هزار لیتر سوخت هوایی در مراکز سوخت‌گیری این شرکت در ایام نوروز با توجه به افزایش تعداد پرواز‌ها از میانگین روزانه ۵۶۰ پرواز به ۷۹۰ پرواز خبر داد و گفت: حجم توزیع سوخت هوایی در ایام عادی سال به‌طور میانگین روزانه ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر است.

ذخیره‌سازی و برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی در جزیره قشم

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: با توجه به افزایش سفر‌های هوایی در این ایام، خودرو‌های سوخت‌رسان بیشتری به مراکز سوخت‌گیری کشور به‌ویژه در جزیره کیش و قشم اعزام شده است.

عرب‌عامری همچنین از برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی به جزیره قشم با توجه به پیش‌بینی‌ها برای افزایش سفر‌ها خبر داد و بیان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در اسفندماه سال ۱۴۰۲ و نشست‌های متعدد با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سوخت‌رسانی ویژه به جزیره قشم در سال ۱۴۰۳ با توجه به افزایش تعداد مسافران در ایام نوروز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تأمین کارت آزاد کافی برای جایگاه‌ها، برنامه‌ریزی ویژه برای روزآمد کردن تجهیزات سامانه هوشمند سوخت و تعمیر به‌روزتر و سریعتر تجهیزات جایگاه‌ها از جمله برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی در جزیره قشم در سال ۱۴۰۳ بوده است؛ همچنین حجم ذخیره‌سازی فرآورده در جزیره قشم را با توجه به تردد زیاد شناور‌ها در این روز‌ها مورد بررسی قرار دادیم.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین از بازدید و نظارت جدی بر نحوه سوخت‌گیری در ایام نوروز در جایگاه‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: برنامه گلگشت را در پنج مسیر اصلی سراسر کشور از هفته پایانی اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز کرده‌ایم که تا پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت مسافران ادامه دارد؛ بازرسان این شرکت در قالب این طرح، حین مراجعه به جایگاه‌های مناطق با حضور نمایندگان استانی برای ارائه خدمات مناسب، هماهنگی و نشست‌های لازم را برگزار کرده و موارد نقص را تا رفع کامل پیگیری می‌کنند.

عرب‌عامری با قدردانی از زحمات کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای سوخت‌رسانی مطلوب در سال ۱۴۰۲ یادآور شد: امسال نیاز به جایگاه‌های سیار نداشتیم، اما در صورت نیاز این آمادگی وجود دارد که ارسال شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
انهدام باند سارقان قطعات خودرو‌های سنگین در تبریز
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
مراجعه به مراکز درمانی تنها در صورت شدت علائم آنفلوانزا ضروری است
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
استقلال با پیروزی مقابل فولاد به صدر جدول رفت
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)