• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی ایران به صورت کامل انجام می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تخصص و تعهد موجود در میان کارکنان نیروی دریایی، عامل موفقیت این نیرو در انجام وظایف ذاتی و محوله‌ی خود در خصوص تأمین امنیت کشور است.

***  تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی ایران به صورت کامل انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار ایرانی، با حضور در بیست و ششمین دوره‌ی هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در منطقه‌ی «ماهشهر» بندر امام‌خمینی (ره)، با اشاره به معارف الهی موجود در دوره‌ی هیئت معارف جنگ، گفت: حضور و بهره‌مندی دانشجویان دانشگاه‌های افسری برای استفاده از معارف موجود در هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی امری ضروری و لازم است؛ چرا که این دور‌ه‌های عملی به فرهنگ‌سازی و ترویج مسائلی مبادرت می‌ورزد که به پایایی و ماندگاری ارزش‌های رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس می‌انجامد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به آیه‌ی ۱۰۳ سوره‌ی مبارکه آل‌عمران، تأکید کرد: بحمدالله ارتش ایران اسلامی، ارتشی انقلابی، مکتبی و مردمی است و ارزش‌های اسلامی در آن موج می‌زند؛ یکی از مواردی که در ارتش جمهوری اسلامی ایران مشاهده می‌شود، عمل به آیه‌ی شریفه‌ی «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللهِ جَمِیعاً» است که سبب شده تا کارکنان نیرو‌های ارتش، به یگانگی در مسیر پیمودن راه ولایت، کوشش در تبیین و تفهیم ارزش‌های وحدت‌محور و بالیدن در مفاهیم دینی و الهی، شناخته شوند.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از دروس عملی ارائه شده در هیئت معارف جنگ، تصریح کرد: بهره‌مندی از نیروی انسانی برخوردار از علم و تخصص و تعهد و تبعیت از نظام اسلامی از جمله مواردی است نیروی دریایی ارتش برای رسیدن به آن، برنامه‌ریزی کرده است؛ به همین سبب افزایش معرفت‌ها و توانایی‌های نیرو‌های مسلح باید در پیوند با همدیگر درک شوند تا همزمان با افزایش درجه و توان عملی افراد، میزان اطاعت‌پذیری و پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی نیز افزایش یابد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تکیه بر توانمندی‌های داخلی را عامل افزایش بازدارندگی ارتش دانسته و اظهار کرد: ارتش با تکیه بر توان متخصصان داخلی، قادر است تا به صورت کامل به تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی کشور اقدام کند و چرخ توسعه‌ی اقتصادی و تعاملات سیاسی و بین‌المللی را در حوزه‌ی کاری خود، به حرکت درآورد.

امیر دریادار ایرانی ضمن اشاره به تأثیر اقتدار و توانایی نیروی دریایی ارتش بر ارتقای توان دیپلماتیک نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: مواردی نظیر برگزاری رزمایش‌های موفق دریایی و اعزام ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی به دریا‌های دوردست، هم نشانه‌ای از توانایی این نیرو در بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی در تولید و تأمین ادوات و تجهیزات مورد نیاز نیروی زمینی است و هم عاملی برای نمایش شکوه و اقتدار این نیرو در عرصه‌ی جهانی است که توانسته است با همت و تلاش مضاعف تمامی تهدید‌ها و تحریم‌های ظالمانه را در هم بشکند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: تأمین امنیت نظام جمهوری اسلامی که توسط تمامی نیرو‌های مسلح، در تمامی سطوح و نیرو‌ها دنبال می‌شود امری خطیر و حائز اهمیت است و نیروی زمینی ارتش نیز با توکل و توسل به درگاه خداوند منان، اتکا به تجربیات دوران دفاع مقدس و بهره‌گیری از همت، تلاش و غیرت روزافزون، در راستای مأموریت‌های ذاتی و محوله‌ی خود، به استمرار در وظایف خود ادامه می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)