• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۴
سیاسی » عمومی

تشکیل ۴ کارگروه، دستاورد همایش ۲ روزه استانداران

وزیر کشور گفت: گردهمایی استانداران سراسر کشور منجر به ایجاد چهار کارگروه با عنوان اختیارات استانداری ها، تولید، تجهیز منابع و سرمایه و کار و کارگروه مرز شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، عبدالرضا رحمانی فضلی پس از پایان گردهمایی دو روزه استانداران سراسر کشور در جمع خبرنگاران افزود: جلسات خوبی با حضور رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و روسای سازمانهای حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی و همچنین وزرای اقتصادی برگزار شد و مهمترین هدف ما ترسیم وضع موجود برای استانداران در ابعاد مختلف و راهکارهای تحقق برنامه های دولت تدبیر و امید بود.
وی گفت: مقرر شد دبیرخانه ای برای این همایش تشکیل شود و به صورت دوره ای این همایش را برگزار کنیم.
رحمانی فضلی از تشکیل چهار گروه اختیارات استانداری ها، تولید، تجهیز منابع و سرمایه و کار و کارگروه مرز خبر داد و افزود: مقرر شد هر کارگروهی که وظایف خود را انجام دهند کارگروه های جدید طراحی شود.
وی گفت: ورود استانداران در تصمیم سازی های ملی و پیگیری سیاست های دولت از دیگر مباحث این گردهمایی بود.
وزیر کشور افزود: وزیر نفت در این گردهمایی درخصوص لزوم صرفه جویی مصرف گاز مسایلی مطرح کرد که مقرر شد استانداران این موضوعات را به اطلاع مردم برسانند تا مجبور به تعطیل کردن صنایع نباشیم.
رحمانی فضلی گفت: مقرر شد نشست های بعدی این گردهمایی کاربردی تر باشد و جلسات بعدی با دستورکار مشخص اداره شود و در هر جلسه موضوعی را طرح و راه حل آن را ارائه کنیم.
 اجرای مرحله دوم قانون هدفمندسازی یارانه ها، نیازمند همراهی همه قوا
رفع موانع مشارکت بخش خصوصی، نظارت جدی بر همه نهادهای استان، انتخاب مدیران پاک دست، مبارزه با مفاسد اقتصادی و شناسایی گلوگاه های فساد، تلاش برای برون رفت از شرایط رکود و توجه جدی به توسعه دولت الکترونیک از مهمترین محورهای سخنان معاون اول رئیس جمهور در مراسم اختتامیه اولین گردهمایی استانداران در دولت تدبیر و امید بود.
دکتر اسحاق جهانگیری در این مراسم که عصر امروز (چهارشنبه ) در وزارت کشور برگزار شد، استانداران را مهمترین مدیران کشور دانست و گفت: اگر چه استانداران نماینده قوه مجریه هستند اما به نوعی نماینده حاکمیت کشور در استان می باشند و شان آنها ، شان حاکمیتی است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به شرایط و مشکلات پیش روی کشور اظهار داشت: برای عبور از مشکلات اقتصادی همواره دو راه مدنظر قرار می گیرد که یکی توسل به منابعی همچون نفت است که البته تجربه نشان داده این روش چندان موفق و کارساز نیست .
دکتر جهانگیری افزود: راه دوم که راهی مورد تایید است این است که سعی کنیم از طریق رونق بخشیدن به کسب و کار و بکارگیری روشهای ابتکاری، موتور اقتصاد کشور را به حرکت درآوریم.
وی با بیان اینکه زمینه های فراوانی برای کار و تلاش وجود دارد تصریح کرد: یکی از مهمترین کارهایی که باید سرلوحه خود قرار دهیم توجه به پتانسیل های موجود در کشور و خلاقیت و نوآوری است و در این شرایط است که مدیران خوب و خلاق شناخته می شوند. 
معاون اول رئیس جمهور توجه به موضوع بهره وری را از مهمترین موضوعات اقتصاد دانست و افزود: امروز سرمایه های انسانی و فیزیکی در کشور بهره وری پایینی دارند و بهره وری در بخش منابع و انرژی نیز مناسب نیست، لذا باید در همه کارها موضوع بهره وری را مدنظر قرار دهیم و برای آن تلاش کنیم.
دکتر جهانگیری اضافه کرد: برای دستیابی به بهره وری لازم است ضمن تعامل هوشمندانه با همه نیروهای استان و بکارگیری همه ظرفیتها، برنامه ریزی و هدفگذاری مشخصی پیش روی خود قرار دهید و برای تحقق آن اهتمام ورزید.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نقش دولت باید تسهیل گر باشد و نه مداخله گر، تصریح کرد: تجربه نشان داده مداخله دولت در امور اقتصادی مانع از پیشرفت می شود، لذا استانداران باید موانع مشارکت بخش خصوصی را به طور جدی شناسایی و سازوکاری برای فعالیت آنها طراحی کنند تا بخش خصوصی بتواند به معنای واقع موتور حرکت اقتصاد کشور را به کار بیندازد.
دکتر جهانگیری از استانداران خواست نظارتی جدی و کامل در سطح استان داشته باشند و به آنان گفت: استانداران نماینده عالی دولت در استان هستند و از امکانات و اختیارات کافی برای نظارت بر همه امور برخوردار هستند، بنا براین انتظار می رود با تقویت سیستم نظارتی، نقش موثری در جلوگیری از تخلفات ایفا نمایند. 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه مردم در سالهای اخیر از آمار و ارقام نادرست رنجیده خاطر شده اند، از استانداران خواست  به اطلاع رسانی بموقع و ارائه آمارهای صحیح به مردم تلاش کنند زیرا همانطور که رئیس جمهور همواره اعلام داشته می خواهیم دولت راستگویان باشیم.
دکتر جهانگیری بر لزوم بکارگیری حداکثر دقت و حساسیت درانتخاب مدیران تاکید کرد و گفت: استانداران و مدیران باید نهایت تلاش خود را برای اجرای مصوبات دولت به کار بسته و قانون گرایی را که شعار اصلی دولت است، سرلوحه کار خود قرار دهند چرا که اگر بر اساس سلائق شخصی عمل شود به موفقیت دست نخواهیم یافت.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها اشاره کرد و گفت: طرح تکمیلی اجرای این قانون در حال طی کردن مراحل پایانی است و پس از اینکه این طرح آماده اجرا شد، نشست دیگری با استانداران خواهیم داشت تا هماهنگی های لازم برای اجرای آن صورت گیرد.
دکتر جهانگیری افزود: آسیب های اجرای این قانون در مرحله نخست بسیار زیاد بوده و کشور با کسری فراوانی در منابع و مصارف روبرو شد لذا دولت این طرح را با دقت بررسی و آسیب شناسی کرده و در حال رفع مشکلات آن است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: در خصوص موضوع سلامت نیز مشکلات زیادی وجود دارد و میزان پرداخت مردم در مسائل بهداشتی و درمانی در مقایسه با کشورهای منطقه بسیار زیاد است که همه این مسائل در آسیب شناسی های قانون هدفمندی دیده شده و در تلاش هستیم این طرح را به نحو شایسته ای تکمیل و اجرا کنیم. 
دکتر جهانگیری تاکید کرد: اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها عزم عمومی و همراهی همه قوا را می طلبد تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم. 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه سخنان خود موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی را مورد تاکید قرار داد و گفت: تحریم های ظالمانه غرب علیه ملت ایران و ایجاد موانع در سیستم بانکی و درآمدهای نفتی کشور باعث شد عده ای با سوء استفاده از شرایط، دست به اقدامات ناسالم بزنند که باید این موضوع با حساسیت پیگیری شود. 
وی با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم فضای سالم و آرام اقتصاد کشور خدشه دار شود، گفت: دولت باید خود پرچمدار مبارزه با مفاسد اقتصادی باشد که در این رابطه با دستور رئیس جمهور شورایی تشکیل شده و کارها در جلساتی منظم در حال پیگیری است.
دکتر جهانگیری پیشگیری از بروز تخلفات و شناسایی گلوگاه ها را از اصلی ترین موضوعات در مقابله با بروز تخلفات دانست و گفت: اگر گلوگاه ها شناسایی شوند به میزان قابل توجهی از فسادهای اقتصادی کاسته خواهد شد.
دکتر جهانگیری از استانداران خواست در مبارزه با مفاسد اقتصادی در سطح استانها با جدیت هر چه بیشتر اقدام کنند و بر نظارتها و کنترلهای داخلی بیفزایند.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به سخنان برخی افراد که معتقد هستند دولت برای حل مشکلات اقتصادی فقط به برداشته شدن تحریم ها چشم دوخته است، خاطرنشان کرد: این دروغی بزرگ است که به دولت نسبت می دهند. دولت فرض را بر این گذاشته که تحریمها برداشته نشود و حتی بدترین سناریوها را هم در نظر گرفته است. 
معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: البته دولت به رفع مشکلات بین المللی و برداشته شدن تحریم ها امیدوار و خوشبین است و وزارت خارجه نیز با درایت و هوشمندی این موضوع را دنبال می کند.
دکتر جهانگیری در ادامه با تاکید بر لزوم رونق بخشیدن به فضای اقتصادی کشور گفت: دولت ابتدا تمرکز اصلی خود را برمهار تورم معطوف کرد و خوشبختانه توانست به میزان قابل قبولی روند صعودی تورم را مهار کند.
وی افزود: در حال حاضر باید برای برون رفت از شرایط رکود تلاش کنیم و این بدان معناست که باید واحدهای تولیدی مجددا راه اندازی شده و با ظرفیت مطلوب به فعالیت خود ادامه دهند که این امر همراهی بانک ها را می طلبد برای اینکه منابع خود را به سوی سرمایه در گردش واحدها هدایت کنند. 
دکتر جهانگیری از صندوق توسعه ملی بعنوان یک ظرفیت مطلوب برای فعالیتهای اقتصادی یاد کرد و گفت: این صندوق منابع بسیار زیادی دارد و استانداران باید پتانسیل و ظرفیتهای اقتصادی استان را شناسایی و با جذب منابع صندوق توسعه ملی برای توسعه استان و به حرکت درآوردن موتور اقتصاد کشور تلاش کنند. 
وی همچنین افزایش حجم صادرات غیرنفتی را از مهمترین اهداف دولت برای برون رفت از شرایط رکود خواند و گفت: استانداران می توانند در بالابردن میزان صادرات غیرنفتی بسیار کمک کنند و استانداران مرزی باید موضوع را به شکل جدی تری پیگیری نمایند. 
دکتر جهانگیری بر لزوم رفع مشکلات گمرکی و مسائل مرزی نیز تاکید کرد و گفت: رفع این موانع می تواند نقش موثری در افزایش صادرات غیرنفتی داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین از تلاش برای توسعه دولت الکترونیک و ایجاد دولت هوشمند و چابک بعنوان یکی دیگر از خواسته های خود از استانداران یاد کرد و افزود: در حال حاضر تعداد زیادی فارغ التحصیل در رشته IT در کشور وجود دارد که با بهره گیری از آنها و توسعه دولت الکترونیک بخش عمده ای از مسائل شفاف سازی شده و زمینه های بروز تخلفات اقتصادی از بین می رود. 
معاون اول رئیس جمهور از استانداران خواست در جلسات مشترک با یکدیگر مهمترین مسائل استانها را جمع بندی کرده و به دولت ارائه دهند تا دولت بتواند با سرعت بیشتری نسبت به اتخاذ تصمیمات لازم اقدام کند.
دکتر جهانگیری با بیان اینکه اقتدار استاندارها اقتدار جمهوری اسلامی ایران است، اظهار امیدواری کرد: با درایت و مدیریت مطلوب استانداران تحرکی جدی در سطح استانها ایجاد شود و شاهد بهبود اوضاع کشور در تمامی بخشها باشیم.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)