• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۷۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵
سیاسی » دولت
پزشکیان:

وزیران برنامه عملیاتی برای اجرای قانون بنویسند

رئیس جمهور گفت: برای اجرای قانون برنامه، به وزارتخانه‌ها و همه وزیران اعلام می‌کنیم که وظایف و قوانین مربوط به خود را بدانند و این کار‌ها را باید انجام دهند؛ زمانی را هم تعیین می‌کنیم تا برای آن، برنامه عملیاتی بنویسند.

آقای مسعود پزشکیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با توجه به تأکید در همه نشست‌ها و دیدار‌ها بر اجرای اسناد بالادستی و به دست آوردن رضایت مردم، درباره وظایف و پاسخگویی وزیران و دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: اگر برنامه‌ای، نوشته و مسئول آن مشخص شود، یعنی می‌دانیم که او باید چه کند و ما چه نوع پاسخگویی را می‌خواهیم. 
 
رئیس جمهور تصریح کرد: پاسخگویی، زمانی بی‌معنی است که ما ندانیم چه می‌خواهیم. اول باید بگوییم، وظیفه این است که خدمات مشخصی را به جمعیت تعریف شده‌ای بدهیم. وقتی این وظیفه مشخص شد که چه خدماتی را باید ارائه دهیم و مردم راضی باشند، به مردم هم می‌توانیم بگوییم که انتظار آنان در چه حدی می‌تواند باشد. 
 
آقای پزشکیان گفت: یک مجری، وظیفه‌ای مشخص دارد، اما در جامعه توقع ایجاد می‌شود که او معجزه خواهد کرد. آن وقت، اگر نارضایتی ایجاد شود، قابل قبول نیست؛ در نتیجه، باید هم برای رسانه‌ها و هم وزارتخانه‌ها، دستورالعمل‌هایی آماده شود تا به مردم بگویند که وظیفه این ساختار، اداره و مدیریت آن، این است که خدمات مشخصی را ارائه دهد. دیگر نباید خدماتی خارج از آن را بخواهند که در اختیار این دستگاه نیست. 
 
رئیس جمهور اظهار داشت: این موضوع، دو طرفه است. هم مسئول ما باید بداند که چه خدمتی را ارائه دهد و هم مردم مراجعه کننده باید بدانند باید چه خدمتی را بگیرند؛ در نتیجه، اگر این آگاهی را توانستیم در جامعه گسترش دهیم، در قبال همان قدر، اگر کسی که باید خدمتی را بگیرد، ناراضی شد، می‌توانیم از مسئول آن بپرسیم که چرا کار را اجرا نکرده است و می‌توانیم از او مطالبه کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آقای پزشکیان، همچنین در پاسخ به این پرسش که شاهد چند درصد تغییر استانداران خواهیم بود، تصریح کرد: قدم نخست این است که باید بدانیم کجا هستیم و کجا می‌خواهیم برویم؛ این مسیر را چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند، سیاست‌هایی که وجود دارد و در نهایت، نقشه رسیدن به هدف، مشخص می‌کند. 
 
رئیس جمهور گفت: قانون برنامه که دولت‌ها و کارشناسان زحمت می‌کشند و به مجلس می‌آورند، نمایندگان درباره آن بحث می‌کنند و در شورای نگهبان مصوّب می‌شود، قانونی است که در نهایت، باید به آن پایبند باشیم. 
 
آقای پزشکیان اظهار داشت: برای اجرای این قانون، برنامه‌ای به وزارتخانه‌ها و همه وزیران اعلام می‌کنیم تا وظایف و قوانین مربوط به خود را بدانند و این کار‌ها را باید انجام دهند. زمانی را هم تعیین می‌کنیم تا برای آن، برنامه عملیاتی بنویسند. مسئولیت آنان، این است که آن اهداف را به عملیات، تبدیل و مسئول آن را نیز تعیین کنند. 
 
رئیس جمهور تصریح کرد: مسئولیتی که تعیین می‌شود، به شایستگی و توانمندی آن فرد بستگی دارد، زیرا مشخص می‌شود که برای هر کار، چه مسئولی بهترین فرد است، نه اینکه چه کسی با من و کنار من است. اگر ما بتوانیم آن رسالت و نقشه‌ای که وجود دارد، مشخص کنیم، آن وقت می‌دانیم چه معمار و مهندسی می‌تواند این کار را انجام دهد؛ این کاری است که ما باید انجام دهیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)