• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۶۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

معاون رئیس جمهور: تحقیقات کاربردی را شتاب می‌دهیم

محمد اسلامی گفت: متخصصان سازمان انرژی اتمی ایران با رویکرد حل مسئله، مشغول فعالیت هستند و برای پیشرفت و پیشبرد فناوری هسته‌ای، تلاش می‌کنند تا نتیجه فناوری‌های نوین در زندگی مردم، جامعه و اقتصاد ملی، ملموس و محسوس باشد.

معاون رئیس جمهور : تحقیقات کاربردی را شتاب می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون رئیس‌جمهور امروز در مراسم رونمایی از «مولد تمام بومی فرکانس رادیویی توان بالا مبتنی بر لامپ مگنترون باند s » در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی پژوهش، فناوری و فن‌بازار گفت: سامانه‌ای که امروز از آن رونمایی شد، یکی از اجزای اصلی و تعیین کننده شتاب‌دهنده‌های ذرات محسوب می‌شود و در صنایع مختلف و عرصه‌های گوناگون کشور به آن نیاز مبرم داریم.

محمد اسلامی تاکید کرد: رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران مبتنی بر «نوآوری باز» بوده و این روند سبب شده است تا زنجیره هماهنگی و همکاری میان شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها را تقویت کنیم و با تعریف مسئله و تعیین شرایط مناسب، به تحقیقات کاربردی شتاب دهیم.

وی گفت :‌این جریان ادامه خواهد داشت و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای با مشارکت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به‌صورت مستمر در این مسیر حرکت می‌کند و به یاری پروردگار متعال ، تاثیرات خود را در این راه روزافزون خواهد دید.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود :  همچنین در غرفه پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای در این نمایشگاه ، شاهد اقدامات و تلاش‌های فراوان همکارانمان در حوزه مسایل مهم و نیاز‌های مبرم کشور نظیر بخش‌های سلامت و امنیت غذایی هستیم.

وی افزود: اهمیت این موضوع در جایی است که باید در حوزه‌های حفاظت از آب و خاک، مقاوم بودن گونه‌های گیاهی به شرایط مختلف زیست محیطی، بازدهی و افزایش بهره‌وری از فناوری هسته‌ای به‌ویژه پرتودهی محصولات کشاورزی استفاده شود.

اسلامی گفت :‌ با تلاش متخصصان این پژوهشگاه بازدهی محصولاتی نظیر پنبه و برنج افزایش یافته، در مقابل مصرف آب برای تولید این محصولات کاهش یافته و در کنار آن ،‌مقاومت محصولات در برابر شرایط گوناگون محیطی بالا رفته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه این موارد موجب تقویت اقتصاد کشاورزی می‌شود، گفت: این موضوع نشان دهنده حرکت حوزه کشاورزی به‌سمت دانش‌بنیان شدن و ایجاد مزیت رقابتی است که علاوه بر قرار دادن کشور در مسیر خودکفایی، سهم ما را در بازار‌های صادراتی افزایش می‌دهد.

اسلامی افزود :‌ همچنین دستاورد‌های پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای با کمک دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی پس از طی مراحل گوناگون و به نتیجه رسیدن، در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به دستاورد‌های صنعت هسته‌ای در حوزه رادیودارو‌ها گفت: اکنون سازمان انرژی اتمی ایران ۶۹ محصول رادیودارویی را در بیمارستان‌ها و مراکز پرتو پزشکی توزیع می‌کند.

اسلامی با تاکید بر اهمیت تحقیقات رادیودارویی در کشور افزود : ۲۰ رادیودارو را در سازمان انرژی اتمی ایران در دست تحقیقات داریم که تعداد فراوانی از این دارو‌ها از مرحله تحقیقاتی عبور کرده و وارد مرحله بالینی شده است که پس از طی کردن مراحل بالینی به محصول قابل عرضه تبدیل می‌شود و سبد عرضه سازمان را به میزان ۳۰ درصد در حجم افزایش می‌دهد.

معاون رئیس‌جمهور گفت :‌ عمده رادیودارو‌هایی که در حال حاضر بر روی آنها کار می‌شود متعلق به بخش درمان بوده و سعی شده است این نوع از رادیودارو‌ها موثر باشد تا بدون آسیب‌رسانی به سایر سلول‌ها، بدن روند درمان را طی کند.

وی افزود :‌ این موارد جزء افتخارات دانشمندان و محققان فناوری هسته‌ای محسوب می‌شود که امروز این موارد در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی پژوهش، فناوری و فن‌بازار قابل مشاهده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح زمستانه پلیس در راه‌های استان
یلدای هزار خاطره درسیستان وبلوچستان
آغاز اجرای نوبت دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی در استان
حضور ایران در دومین اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت
برگزاری رزمایش توزیع ۱۶۵ بسته معیشتی یلدایی در زنجان
گام بلند دولت برای تحقق حقوق ناشنوایان
برگزاری همایش بسیج، توسعه وامنیت پایداردر سیستان وبلوچستان
بازگشایی ۵۲ راه روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
دستگیری عامل تیراندازی کمتر از یک ساعت در شیراز
گوترش: خشونت در غزه متوقف و آتش‌بس کاملا اجرا شود
صعود سایپا به یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته در فارس
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
شهادت دو مرزبان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه در سیستان وبلوچستان
سلامت کلیه‌ها را با رعایت چند نکته تضمین کنید
تجلیل از 21 سرباز نمونه خراسان جنوبی
انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در بوکان
امکان سپردن تأمین و ضمانت الکترونیکی به صورت بر خط و غیر حضوری
اعلام ویژه‌ برنامه‌های قرآنی و هفتگی حرم مطهر رضوی
اجرای طرح ویژه نظارت بر نرخ عرضه میوه شب یلدا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)