پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت سمنان: برگزاری آئین تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله یک رویداد بزرگ در تداوم پیروزیهای جبهه مقاومت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ امام جمعه موقت سمنان در خطبه نماز جمعه سمنان که در مسجد امام این شهر برگزار شد گفت: انسجام جبهه مقاومت با تاثیر پذیری از شخصیت سید حسن نصرالله و شهادت شاخص این نبرد دلاورانه بیش از ۱۵ ماهه هم اکنون با پیروزیهای مداوم به ثمر نشسته است.
حجت الاسلام محمد باقر عبدوس صلابت و بازیابی توان محور مقاومت را از ثمرات خون شهیدان بزرگی نظیر سید مقاومت برشمرد و با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مظلومان جهان بخصوص پشتیبانی قاطع از مردم مظلوم فلسطین و غزه خاطرنشان کرد: دیدگاه اعتقادی مردم شهید پرور ایران و باورهای محکم این ملت همواره باعث امیدبخشی به کشورهای جبهه مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی بوده است.
وی به برگزاری باشکوه رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در استان سمنان و حضور ۳۰ هزار نفر از بسیجیان استان در این حرکت منسجم اشاره کرد و نمایش توان داخلی در مقابله با تهدیدات احتمالی دشمنان را از نقاط قوت بسیج مردمی دانست.
امام جمعه موقت سمنان همزمان با ماه پایانی سال و ایام سال نو ماه مبارک رمضان از مسئولان اقتصادی استان سمنان خواست تدابیر ویژهای برای نظارت بر قیمتها و بهبود وضع معیشتی مردم در نظر بگیرند.