• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۹۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان خبر داد.

ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با حضور در برنامه میز اقتصاد با اشاره به اینکه مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه برای شب عید و خرما برای ماه رمضان بر عهده سازمان تعاون روستایی قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، میزان نیاز هر استان به کارگروه‌های استانی واگذار شده است. این کارگروه‌ها با حضور استاندار، مدیران جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، صنعت و معدن و سایر مسئولین استان، برآورد‌های لازم را انجام داده‌اند. تا به امروز میزان درخواست استان‌ها برای میوه بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تن بوده و برای خرما نیز ۵۰۰ تن درخواست ثبت شده است. این میزان میوه و خرما هم‌اکنون در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و آماده عرضه به بازار است.

رئیس سازمان تعاون روستایی درباره عرضه خرما گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان، عرضه خرما به فروشگاه‌های زنجیره‌ای از امروز آغاز شده است و استان‌ها نیز اختیار توزیع را برعهده دارند. علاوه بر ۱۵ تا ۱۶ هزار تن میوه‌ای که بر اساس نیاز استان‌ها تأمین شده، ۶۰۰۰ تن دیگر نیز به عنوان ذخایر احتیاطی در نظر گرفته‌ایم. در صورتی که استانی با کمبود میوه مواجه شود، این ذخایر به سرعت حمل و عرضه خواهد شد. چهار استان کشور، مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه را بر عهده دارند، اما سازمان تعاون روستایی نیز با ذخیره‌سازی میوه به عنوان ذخایر احتیاطی، آمادگی دارد تا در صورت لزوم، عرضه را افزایش دهد.

محمدرضا طلایی افزود: همچنین علاوه بر ۵۰۰ تن خرمای ذخیره‌شده در استان‌ها، ۲۰۰ تن خرمای مضافتی، کبکاب و کلوته نیز ذخیره‌سازی شده که ۲۰۰ تن آن در تهران نگهداری می‌شود. همچنین ۵۰۰ تن خرمای کلوته از باغات منطقه جیرفت تأمین شده که آماده عرضه در بسته‌بندی‌های ۷۰۰ گرمی تا یک کیلویی در صورت نیاز است. در حال حاضر ۷۰۰ تن خرما برای عرضه داریم و ۵۰۰ تن دیگر نیز در سردخانه‌ها در بسته‌های ۷ کیلویی ذخیره شده که در صورت نیاز، در بسته‌بندی‌های مختلف به بازار عرضه خواهد شد؛ بنابراین در مجموع ۱۲۰۰ تن خرما برای بازار شب عید و ماه رمضان ذخیره شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره قیمت مصوب خرما و میوه گفت: تعیین قیمت بر عهده کارگروه‌های استانی است و این کارگروه‌ها بر اساس شرایط بازار و میزان عرضه و تقاضا، قیمت‌گذاری را انجام می‌دهند. با این حال، سازمان تعاون روستایی تأکید کرده است که قیمت‌ها باید بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت خرده‌فروشی در هر استان باشد. در استان تهران نیز طبق اعلام تنظیم بازار، قیمت هر کیلو خرمای نظافتی ۱۴۸ هزار تومان، خرمای کبکاب ۷۰ هزار تومان و خرمای کلوته حدود ۵۵ هزار تومان تعیین شده است.

محمدرضا طلایی در پایان درباره عرضه میوه شب عید نیز تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت میوه، عرضه باید هرچه زودتر آغاز شود. ما آمادگی کامل داریم و تصمیم‌گیری درباره زمان عرضه میوه شب عید به تشخیص تنظیم بازار استان‌ها بستگی دارد؛ و باید قیمت عرضه ۱۵ تا ۲۰ کمتر از قیمت خرده‌فروشی‌ها باشد. ما آمادگی توزیع این محصولات را داریم و میوه شب عید شامل سیب و پرتقال در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و هیچ مشکلی از نظر تأمین این اقلام وجود ندارد. در صورت لزوم، عرضه در روز‌های آینده آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون ۲۳۹ هزار و صد راس دام عشایری و روستایی سمیرم
شهروندان فریب تبلیغات ارزان قیمت تور‌های گردشگری را نخورند
بازدید مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از طرح‌های نهضت ملی مسکن در اهواز
دریای خزر، کانون همکاری‌ها و مرکز ثقل توسعه
لزوم پرداخت حقوق ویژه برای جلوگیری از مهاجرت معلمان خوزستان
تشییع پیکر پاک شش شهید گمنام در بوشهر
دریا، میدان رقابت فناوری است
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۷ آبان
مشخص شدن قهرمانان مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی مردان و زنان
آسمانی شدن مادرشهید خسرو مقدس درفرخشهر
گرامیداشت سالروز شهادت شهدای امنیت در بوکان
استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها تا ۳۰ آبان
آزادی دو زندانی جرایم غیرعمد با همت دانش‌آموزان کاشانی
قهرمانی بنده‌نژاد و عرفان جوینده در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
لزوم تسریع در ایمن‌سازی راه‌های دزفول
مصرف برق از ۴۸ هزار مگاوات گذشت
آزار جنسی زنان در ارتش انگلیس
آمادگی ایران برای بررسی طرح‌های مسکو و پکن در خصوص همکاری‌های تهران و آژانس
توسعه پوشش فیبرنوری در منطقه دو بجنورد
انتقاد نماینده تفت و میبد به بانک‌ها: قانون را اجرا کنید، نه سلیقه مدیران را
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)