• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
بین الملل » اروپا

واکنش‌ها به اقدام اسرائیل در جلوگیری از ورود دو نماینده حزب حاکم انگلیس

یوان یانگ و ابتیسام محمد دو نماینده زن حزب کارگر انگلیس که بر اساس ادعای وزارت مهاجرت رژیم صهیونیستی، مظنون به «مستند کردن فعالیت‌های نیرو‌های امنیتی و گسترش نفرت ضد اسرائیلی» بودند از سرزمین‌های اشغالی اخراج شدند.

واکنش ها به اقدام رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود دو نماینده حزب حاکم انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، این دو نماینده می گویند: از اقدام بی سابقه مقامات اسرائیلی شگفت زده شده‌اند. سفارت رژیم صهیونیستی در انگلیس می گوید به این علت از ورود آنها به اسرائیل جلوگیری شده است که آنان "اسرائیل را به ادعاهای نادرست متهم کرده اند".

وزارت مهاجرت رژیم اسرائیل گفت: نمایندگان پارلمان را در این سفر دو دستیار همراهی می کردند و در جریان بازجویی ادعا کردند که "به عنوان بخشی از یک هیئت رسمی پارلمانی" از اسرائیل دیدن کرده‌اند.

اما مقامات رژیم اسرائیل گفتند که افسران مهاجرت "هیچ مدرکی برای تایید این ادعا که سفر آنان رسمی بوده پیدا نکردند زیرا «هیچ سیاستمدار یا مقامات دولتی» از آمدن آنها آگاه نبودند.

این در حالی است که شورای تفاهم عربی و بریتانیایی (CAABU) با رد این ادعا ها گفت: این زنان بخشی از یک "هیئت پارلمانی" در سفری بودند که از سوی آنها و کمک‌های پزشکی برای فلسطینیان (MAP) ترتیب داده شده بود.

در حالی که این اقدام رژیم اسرائیل خشم شمار زیادی از مردم، نمایندگان حزب کارگر و نمایندگان مستقل مجلس را برانگیخت کمی بعد رهبر حزب محافظه کار انگلیس و رئیس دولت سایه این کشور از اقدام رژیم اسرائیل حمایت کرد و گفت: از بازداشت و اخراج نمایندگان مجلس "تعجب نمی‌کند" زیرا "هر کشوری باید بتواند مرزهای خود را کنترل کند و این کاری است که اسرائیل انجام می‌دهد تا جایی که من می‌دانم".

بیدنوک همچنین در حمایت از اسرائیل از آنچه «لفاظی» شماری از نمایندگان حزب کارگر و شش نماینده مستقل درباره خاورمیانه «بسیار نگران» است و مدعی شد که «تکرار اطلاعات نادرست، تکرار تئوری‌های توطئه» در طول سوالات از نخست ‌وزیر درباره اسرائیل وجود دارد.

دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس از موضع بیدنوک رهبر حزب محافظه کار و رئیس دولت سایه انتقاد کرد و در حساب کاربری اش در شبکه ایکس نوشت: "این شرم آور است که شما کشور دیگری را برای بازداشت و اخراج دو نماینده مجلس بریتانیا تشویق می کنید. آیا درباره نمایندگان حزب محافظه کار که سفرشان به چین ممنوع شده نیز همین را می گویید؟"

رهبر حزب محافظه کار انگلیس هم در پاسخ گفت: "بر خلاف چین، اسرائیل متحد ما و دارای دموکراسی است. یک بخش خارجی خوب می تواند این تمایز را ایجاد کند."

اقدام اسرائیل و موضع گیری بیدنوک علاوه بر حزب کارگر، شماری از اعضای حزب محافظه کار را نیز به واکنش واداشت ریچارد فولر یکی از وزرای بیدنک با او به مخالفت برخاست و گفت: "هر نماینده مجلسی که به سفر رسمی برود، فکر می کنم در هر کشوری باید مورد استقبال قرار گیرد نه اینکه اخراج شود."

امیلی تورنبری، رئیس کمیته منتخب سیاست خارجی مجلس انگلیس، رفتار اسرائیل با این دو نماینده مجلس را "توهین به انگلیس و پارلمان این کشور" توصیف کرد.

خانم یانگ و خانم محمد در بیانیه‌ای مشترک گفتند: «این حیاتی است که نمایندگان پارلمان بتوانند از نزدیک شاهد اوضاع در سرزمین های اشغالی فلسطین باشند.

ما دو نفر هستیم، از تعداد زیادی نماینده، که در ماه‌های اخیر در پارلمان درباره درگیری اسرائیل و فلسطین و اهمیت رعایت قوانین بشردوستانه بین المللی صحبت کرده ایم.

در این بیانیه آمده است که آنان برای "بازدید از طرح های کمک‌های بشردوستانه و جوامع در کرانه باختری" با "شرکای خیریه بریتانیایی که بیش از یک دهه تجربه در پذیرش هیئت‌های پارلمانی دارند" سفر کرده اند.

سفارت اسرائیل در انگلیس افزود: نمایندگان پارلمان به این دلیل که «اسرائیل را با ادعاهای نادرست متهم کرده اند و فعالانه در ترویج تحریم ها علیه وزیران اسرائیل مشارکت داشته اند و از کارزارهایی با هدف تحریم دولت اسرائیل حمایت کرده اند» از ورود به اسرائیل منع شده اند.

در این بیانیه آمده است که این زنان "ترجیح دادند از حق خود بر اساس قوانین اسرائیل برای درخواست از دادگاه برای تجدید نظر در تصمیم خود استفاده نکنند".

در نتیجه، به آنها "پیشنهاد اقامت در هتل داده شد که آنها آن را رد کردند" و پرواز بازگشت آنها از سوی دولت اسرائیل پوشش داده شد.

سفارت اسرائیل در بیانیه اش افزوده: "این سفر به منظور تحریک فعالیت های ضد اسرائیلی در زمانی بود که اسرائیل در حال جنگ و حمله در هفت جبهه است. هدف آن آسیب رساندن به اسرائیل و شهروندان اسرائیلی و انتشار مطالب دروغ در مورد آنها بود." دولت اسرائیل هم اختیار دارد و هم وظیفه دارد از ورود افرادی که حضورشان در این کشور برای آسیب رساندن به شهروندانش است جلوگیری کند همانطور که چنین اختیاری در بریتانیا وجود دارد.

شماری از نمایندگان مجلس پیش تر اخراج سفیر اسرائیل از انگلیس را خواستار شده بودند و این رژیم را به نسل کشی فلسطینان متهم کردند و محاکمه و مجازات افرادی که در نسل کشی دست داشته اند خواستار شدند.

رژیم اسرائیل علاوه بر قتل بیش از پنجاه هزار فلسطینی که بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین حدود هفتاد درصدشان زنان و کودکانند با محاصره غزه و همزمان بمباران این باریکه پر جمعیت قصد دارد شمار دیگری از فلسطینیان را با دسترسی نداشتن به آب و غذا به شهادت برساند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)