• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
لرستان » اجتماعی

آیین گرامیداشت نهمین سالگرد شهادت شهید شمسه در بروجرد

مراسم گرامیداشت نهمین سالگرد شهادت نخستین شهید مدافع حرم، شهید ماشاالله شمسه در بروجرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، آیین گرامیداشت نهمین سالگرد شهادت نخستین شهید مدافع حرم استان لرستان ماشاالله شمسه در بروجرد برگزار شد.
 
در این مراسم که در سپاه ناحیه بروجرد برگزار شد، قدرت‌الله ولدی، فرماندار بروجرد با اشاره به اینکه یاد شهدا همیشه زنده است، گفت: ما همواره به شهدا نیازمند هستیم تا مقصد و هدف را فراموش نکنیم، شهدا با ایثار و شهادت خود برای ما امنیت و آرامش را به ارمغان آوردند.
 
وی با بیان اینکه شهدا با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند، افزود: ما وظیفه داریم که از این درخت مراقبت کنیم و نگذاریم که دشمنان به این درخت خدشه وارد کنند. باید با وحدت و همدلی و با پیروی از رهبر معظم انقلاب راه شهدا را ادامه دهیم و نگذاریم که آرمان‌های شهدا فراموش شود.
 
ولدی با اشاره به اینکه اگر امروز می‌توانیم با خیال راحت در کشورمان زندگی کنیم، به خاطر فداکاری شهداست، تصریح کرد: باید قدردان این نعمت باشیم و نگذاریم که به این امنیت و آسایش خدشه وارد شود، باید با هوشیاری و بصیرت در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم و نگذاریم که دشمنان به اهداف شوم خود برسند.
 
وی ادامه داد: دشمنان همیشه در کمین هستند تا ما را از راه شهدا دور کنند، همه باید با اتحاد و همبستگی و با پیروی از ولایت فقیه توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
 
فرماندار بروجرد با بیان اینکه شهدا متعلق به همه هستند، گفت: شهدا با فداکاری به ما درس ایثار و شهادت آموختند، همه باید این درس بزرگ را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم و همواره در راه خدا قدم برداریم.
 
فرمانده گروه جنگ نوین ۲۴ بعثت نیروی زمینی سپاه نیز گفت: شهدای مدافع حرم به دلیل اینکه در غربت جنگیدند و به شهادت رسیدند، از اجر ویژه‌ای برخوردارند، جنگیدن در غربت، تشخیص دوست از دشمن دشوار است و این شهدا با فداکاری، از کیان اسلام دفاع کردند.
 
سرهنگ ایرج مولایی با اشاره به نهمین سالگرد شهادت شهید ماشاالله شمسه افزود: همه ما باید رهرو و پیرو اهداف این شهدای عزیز باشیم که خانواده و کاشانه خود را ترک کردند و به دیار ابدی شتافتند، امیدواریم شهدا همه شفیع ما در روز قیامت باشند.
 
وی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند «دشمن در کمین نشسته است و با تمام قوا به میدان آمده تا خدشه‌ای به این انقلاب وارد کند، اما کور خوانده است، ایشان تاکید کردند نه مذاکره می‌کنیم و نه جنگی هم در کار است، چرا که ما اینقدر قوی شده‌ایم که جرات جنگیدن با نظام مقدس اسلامی و ایران اسلامی را ندارند».
 
فرمانده گروه جنگ نوین ۲۴ بعثت نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه هیاهوی دشمنان در منطقه طبل توخالی است، تاکید کرد: با حضور جوانان غیور این مرز و بوم، اگر دشمن خطایی از او سر بزند و خباثتی انجام دهد، به فرمایش رهبر معظم انقلاب جواب محکم و کوبنده‌ای به این دشمن خبیث خواهیم داد.
 
 
رئیس شورای شهر بروجرد نیزبا بیان اینکه هرچه داریم به برکت خون شهداست، افزود: اگر امروز ما در این مملکت با آرامش و امنیت زندگی می‌کنیم، این را مدیون خون این شهدا هستیم.
 
محمد پاپی‌نژاد افزود: شهدا از همه چیز خود و از همه تعلقات دنیوی گذشتند برای اینکه از این آب و خاک دفاع کنند و امروز وظیفه ما خیلی سنگین است و باید قدردان خون این شهدا باشیم.
 
ماشاالله شمسه در سال ۱۳۴۶ در بروجرد متولد شد و در سال ۶۴ به عنوان بسیجی به جبهه رفت و تا سال ۷۲ در این مناطق خدمت کرد و بعد از پایان دوران خدمت به اصرار و خواست خود و پیگیری‌های شدید به سوریه رفت و با اصابت تیر تک تیرانداز تکفیری در تاریخ سیزدهم فرودین سال ۱۳۹۴ به شهادت رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)