• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۹۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
خراسان رضوی » اجتماعی

۹۰ میلیارد ریال برای طرح بازآفرینی شهری گناباد اختصاص یافت

۹۰ میلیارد ریال در سال جاری برای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری این شهرستان اختصاص یافت.

۹۰ میلیارد ریال برای طرح بازآفرینی شهری گناباد اختصاص یافت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: ۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری گناباد برای بهسازی معابر پیرامونی مسجد جامع تاریخی قصبه درخواست که با ۳۰ میلیارد ریال آن موافقت شد.

سعید خواجه با اشاره به اینکه سال گذشته نیز بیش از ۲۵ میلیارد ریال در این زمینه تخصیص یافته بود افزود: ۲ هزار و ۲۵۰ متر مربع بهسازی کف و جداره‌سازی مسجد جامع گناباد امسال در حال اجرا است.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: ۳۵۰ تن قیر رایگان برای اجرای طرح‌های باز آفرینی شهر گناباد در سال گذشته جذب شد.

خواجه افزود: ۵۰ میلیارد ریال امسال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری گناباد برای بهسازی معابر پیرامونی مسجد جامع شهر بیدخت از توابع شهرستان گناباد اختصاص یافت.

وی گفت:۴۵ تن قیر رایگان برای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری شهر بیدخت و ۷۰ تن قیر برای شهر روشناوند از توابع شهرستان گناباد در سال گذشته اختصاص یافت.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد افزود: ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری برای بهسازی خیابان «شریعتی» شهر کاخک گناباد اختصاص یافت و پارسال هم ۱۰ میلیارد ریال بدین منظور تخصیص پیدا کرد.

خواجه گفت: با توجه به اینکه برنامه اقدام مشترک برای شهر روشناوند گناباد تصویب نشده، اعتبارات بازآفرینی شهری برای بهسازی معابر و منظر شهری به این شهر اختصاص نیافته ولی سال قبل ۷۰ تن قیر رایگان برای اجرای طرحهای بهسازی منظر این شهر تامین شد.

 

۱۷ درصد مشمول طرح بازآفرینی شهری

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: تخصیص اعتبار در حوزه بازآفرینی تنها در چهارچوب برنامه اقدام مشترک مقدور است و هر شهرداری که بتواند در این خصوص برنامه ارائه بدهد می توان بدون محدودیت نسبت به جذب اعتبار اقدام کند.

خواجه افزود: از مجموع ۲ هزار و ۶۳۰ هکتار از وسعت شهرهای «گناباد، کاخک، بیدخت و روشناوند» در ۴۶۷ هکتار، امسال معادل ۱۷ درصد آن در قالب طرح بازآفرینی شهری و احیای بافت های فرسوده شهری در حال اجرا است.

وی گفت: از این میزان ۳۵۰ هکتار از وسعت هزار و ۸۰۰ هکتاری شهر گناباد و ۲۰ هکتار از وسعت ۲۶۰ هکتاری شهر کاخک را بافت های ناکارآمد شهری تشکیل می دهد و طرح بازآفرینی شهری در آنها اجرا می شود.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد افزود: ۶۵ هکتار از وسعت ۲۵۰ هکتاری شهر روشناوند و ۳۲ هکتار از مساحت ۳۲۰ هکتاری شهر بیدخت نیز مشمول طرح بازآفرینی شهری قرار گرفته است.

خواجه گفت: طرح بازآفرینی شهری در سه بخش «بافتهای ناکارآمد، تاریخی و سکونتگاه‌های غیر رسمی»اجرا می شود و شامل فعالیت هایی نظیر کف سازی معابر، احداث دیوار ساحلی، توسعه و احداث پارکها و فضای سبز شهری و تغییر سیما و منظر شهری است.

او افزود: در این راستا با مشوق‌هایی نظیر تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه های ساختمانی، پرداخت تسهیلات بانکی با بهره کم و اعطای تراکم تشویقی برای جلب مشارکت مردم تلاش می شود.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: توسعه و عمران مطلوب و عدالت اجتماعی خدمات شهری در مناطق شهری نیازمند طرح بازآفرینی شهری است و برخورداری همه مناطق شهری از امکانات فرهنگی، آموزشی و تفریحی از طریق ایجاد مشوق ها برای مالکان بناهای مشمول این طرح موجب تمرکز زدایی در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و تجاری می شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)