• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
بوشهر » اجتماعی

هم‌افزایی سلامت با همکاری کمیته امداد و علوم پزشکی بوشهر در خدمت‌رسانی به محرومان

کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با هدف ارتقای سطح سلامت و بهزیستی جامعه، همکاری‌های خود را در قالب راه‌اندازی مرکز نیکوکاری تخصصی و توسعه فعالیت‌های جهادی درمانی گسترش می‌دهند.

هم‌افزایی سلامت با همکاری کمیته امداد و علوم پزشکی بوشهر در خدمت‌رسانی به محرومان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، فرید محبی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر  در جلسه هم‌اندیشی با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اهمیت همکاری دو مجموعه تأکید کرد و اظهار داشت: همکاری کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند در زمینه‌های مختلفی نظیر ارائه خدمات درمانی به مددجویان، حمایت از دانشجویان نیازمند علوم پزشکی، و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی بهداشتی و درمانی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد، به ارتقای سطح سلامت و بهزیستی جامعه کمک شایانی کند.

 

او افزود: کمیته امداد به دنبال تفاهم‌نامه‌ای جامع با علوم پزشکی است و آمادگی دارد همکاری خود را در دو بخش ایجاد مرکز نیکوکاری تخصصی هیئت علمی دانشگاه و تشکیل تفاهم‌نامه در قالب گروه‌های جهادی درمانی آغاز کند.

محبی با اشاره به تجربه ۸ساله کمیته امداد در همکاری با گروه‌های جهادی، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۸ گروه جهادی درمانی در استان حضور یافته و بیش از ۸ هزار مورد خدمت درمانی و پزشکی به مددجویان تحت حمایت ارائه کرده‌اند.

 

وی بر لزوم ارائه مستمر و باکیفیت این خدمات به افراد مستحق تأکید کرد و افتتاح مرکز نیکوکاری تخصصی هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی را برای ارائه خدمات حمایتی، درمانی و آموزشی به نیازمندان ضروری دانست.

 

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر همچنین به وجود سامانه هوشمند کمیته امداد برای شناسایی افراد تحت حمایت اشاره کرد که بستر لازم را برای شناسایی دقیق مددجویان، صدور معرفینامه برای دریافت خدمات متناسب با نیاز، برگزاری دوره‌های آموزشی و غربالگری، و دیگر حمایت‌های مادی و معنوی فراهم می‌کند.

 

در ادامه هدایت سالاری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی خود را موظف می‌داند تا مسیر درمان را برای تمامی نیازمندان، به ویژه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، هموار سازد.

 

او همچنین آمادگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه را برای همکاری در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به نفع دانشجویان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد اعلام کرد.

حجت‌الاسلام محمود عبدالهی، رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، نیز ضمن تقدیر از فعالیت‌های کمیته امداد در خدمت‌رسانی به محرومان، هدف مجموعه خیرین سلامت دانشگاه را فراهم کردن بستر لازم برای بهره‌مندی محرومین از خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی عنوان کرد.

 

وی تقویت همکاری و ایجاد تفاهم‌نامه با کمیته امداد را برای ارائه خدمات به جامعه هدف بسیار مهم دانست و تأکید کرد: پیگیری و ارتقای سطح آگاهی‌های علمی، بهداشتی و سلامت نیازمندان و محرومین، که غالباً به دلیل مشکلات اولیه زندگی توان پیگیری این موارد را ندارند، وظیفه اصلی دو نهاد کمیته امداد و علوم پزشکی است.

 

عبدالهی تقویت همکاری و ایجاد تفاهم‌نامه با کمیته امداد را به منظور ارائه خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی به جامعه هدف مهم ارزیابی کرد و گفت: نیازمندان و محرومین جامعه متاسفانه به دلیل مشکلات اصلی و اولیه زندگی وقت و توان پیگیری سلامت و پیشگیری از خود را ندارند و به همین دلیل پیگیری و ارتقا سطح آگاهی علمی، بهداشتی و سلامت آنها وظیفه اصلی دو نهاد کمیته امداد و مجموعه علوم پزشکی است.

 

او عمده مشکلات بهداشتی و سلامت محرومین جامعه را بحث سوء تغذیه، کمبود آهن و ویتامین‌ها عنوان کرد و اظهار کرد: بخشی از این مشکلات با آموزش‌های صحیح و بخشی دیگر از طریق تجویز و درمان حل خواهد شد.

 

رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آخر یادآوری کرد: در امر خدمت‌رسانی به مسائل سلامت، بهداشت و درمان محرومان جامعه، بیشترین نهادی که می‌تواند با علوم پزشکی همکاری کند کمیته امداد و بهزیستی است و ما در این زمینه آمادگی هر گونه همکاری را اعلام می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مشکلات مردم قم از طریق سامانه سامد
عزاداری های محرم در استان سمنان
ناوگان درونشهری زنجان رایگان شد
معرفی برگزیدگان سومین دوره جشنواره ملی داستان کوتاه جنوب
تصحیح اوراق و اعلام نتایج امتحانات نهایی یک ماه زودتر در مقایسه بامدت مشابه سال قبل
اعزام نماینده ایران به رقابت‌های اسکیت بین المللی ایتالیا
همایش شبیه خوانان اردبیل با هدف آسیب شناسی این نمایش کهن
تشییع پیکر ۳ شهید حملات رژیم صهیونیستی در فریدونکنار و بابل
کشف ۲۱ سکه دوره ایلخانی در فاروج خراسان‌شمالی
باغ اردوگاه خاتون در مشهد، میزبان سوگواران حسینی
پرواز به سوی معبود در محراب عبادت
ذخیره سازی ۱۹۰ میلیون قطعه بچه میگو در مزارع و استخر‌های پرورش
اعلام نتایج آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم خرداد ۱۴۰۴
لبیک نوجوانان استان قزوین به قاسم‌بن‌الحسن (ع)
اجرای ۴۸ طرح ابنیه فنی در آذربایجان غربی
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
اعلام نتایج آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم خرداد ۱۴۰۴
اجرای طرح هادی در روستا‌های بخش تلنگ شهرستان قصرقند
توصیه های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای این روزهای آلوده
خدمت هتلداران به عزاداران حسینی در ماه محرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)