• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
اردبیل » اقتصادی

تاکید بر توسعه بزرگراه های استان اردبیل

استاندار اردبیل در بازدید از عملیات اجرایی بزرگراه های استان در شهرستانهای مشگین شهر و پارس آباد گفت : توسعه بزرگراههای استان بعنوان یکی از اصلی ترین محورهای توسعه ،از الویتهای کاری استانداری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در جریان بررسی میدانی پروژه بزرگراه پارس‌آباد به مشکین‌شهر اظهار کرد: طول این محور ۴۰ کیلومتر است که با تأمین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان، ۳۰ کیلومتر از مسیر در ماه‌های پیش رو آسفالت‌ریزی و زیر بار ترافیک خواهد رفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: برای ۳۰ کلیومترحدود یک هزار میلیارد اعتبار پرداخت شده و برای اتمام کلی این پروژه نیازمند ۴۵۰ میلیارد تومان بوده که ۱۲۰ میلیارد تومان فقط برای گاردریل و وسایل جانبی پروژه نیازمند است.

استاندار اردبیل با بیان اینکه مسیر بزرگراه پارس آباد تا سربند ۲۰ کیلومتر بوده و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار خرج شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای راه‌های ارتباطی استان اردبیل، افزود: توسعه بزرگراه‌ها در شمال استان باید عنایت ویژه‌ای شود که با هدف تسهیل دسترسی و ترانزیت محصولات کشاورزی انجام می‌شود.

استاندار اردبیل گفت: پروژه بزرگراه پارس‌آباد به سربند یکی از مهم‌ترین مواصلاتی استان اردبیل است که نیز ۲۰ کیلومتر آسفالت‌ریزی شده و این مسیر آماده بهره‌برداری و تردد ماشین‌آلات است که ۳۰ الی ۴۰ درصد آمار تصادفات جاده‌ای در این مسیر اتفاق می. افتد.

امامی یگانه تصریح کرد: با بهره‌برداری از مجموع این ۵۰ کیلومتر مسیر بزرگراهی، دسترسی ساکنان شمال استان به مرکز تسهیل شده و آمار حوادث جاده‌ای به‌طور محسوس کاهش خواهد یافت.

تاکید بر توسعه بزرگراه های استان اردبیل

استاندار اردبیل بعداز بازدید از بزرگراه سربند به مشگین شهر از شرکت‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس بازدید کرد و جلسه‌ای با مدیران این شرکت‌ها برگزار کرد.

وی گفت: ۴ همت از مدیران کل بانک وام گرفته شده است که استفاده از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باعث پایداری بیشتر این شرکت می‌شود.

استاندار اردبیل گفت: با توجه به اینکه ۷۵ درصد ذرت بذر کشور توسط شرکت پارس تامین می‌شود باید مشکلات این شرکت بزودی مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: ۲۰ رقم گندم در شرکت پارس تولید می‌شود که ۱۲ روز تلاش کارکنان این شرکت برداشت گندم به اتمام رسیده است که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش تولید داشت که ۵۵ میلیارد تومان برای شرکت درآمد داشت.

امامی یگانه همچنین از محل کانال کشی آبی زمین‌های دیمی بازدید کرد که حدود ۴۰۰ هکتار زمین دیمی بااختصاص اعتبار ۵۰ میلیارد تومان به زمین آبی تبدیل خواهد شد تا اول شهریور ماه این پروژه به اتمام خواهد رسید که ۱۰۰ هکتار به شهرک‌های کشاورزی اختصاص خواهد یافت.

تاکید بر توسعه بزرگراه های استان اردبیل

استاندار اردبیل ضمن بازدید از لبنیات و زیتون شرکت کشت و صنعت ملی مغان در جلسه اداری این شرکت، شرکت کرد و گفت: کل باغات میوه در این شرکت ۲۵۰۰ هکتار بوده که ۴۰۰ هکتار به کاشت زیتون اختصاص یافته است که ۲۰۰ هکتار در حال اجراست.

وی با بیان اینکه نقطه به نطقه این شرکت طلایی می‌باشد و تمام شرایط برای رشد شرکت این مهیا است که ۵ هزار نفر در تامین امنیت عذایی در این شرکت فعالیت دارند که از کلیه ظرفیت‌های استان برای پیشرفت این شرکت بصورت بهینه استفاده شود.

استاندار اردبیل گفت: در هر ۲ ماه بازدید میدانی از این ۲ شرکت به‌عمل خواهد آمد از افراد کار بلد در قسمت‌های حساس این شرکت استفاده شود و برنامه‌های اصلی برای پیشرفت این شرکت تدوین شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد ۲۸ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان جنوبی
هشدار پلیس فتا به زائران اربعین
فراخوان جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
۲ نفر از اهالی استان همدان راهی بیمارستان شدند
امکان عضویت غیرحضوری کتابخانه ملی
ممنوعیت بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحد‌های صنفی
نشست مواکب سامرا و بلد
«پروژه مهر» زمینه‌ساز آغاز باشکوه سال تحصیلی
آغاز بزرگترین ماراتون علمی کشور در اصفهان
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌میلیون داوطلب
کشف محموله تریاک از خودرو سواری در آباده
ارسال ۲۳۲ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی
بزنز ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جام خلیج فارس
آغاز نوبت دوم کنکور سراسری در خراسان جنوبی
اصفهان در یک منطقه ناسالم برای همه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست وششم تیرماه ۱۴۰۴)
آغاز مرحله دوم آزمون سراسری در استان سمنان
کمبودی در تامین و توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی نداریم
آغاز نام نویسی راهپیمایی اربعین از صبح جمعه
دعوت ورزشکار چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی اسکیت سرعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
امروز، آخرین مهلت دریافت کارت آزمون سراسری
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
پیش بینی افزایش دما تا یکشنبه
پخش زنده والیبال لیگ ملت‌ها از قاب شبکه ورزش
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است  (۱ نظر)
کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد  (۱ نظر)
نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم  (۱ نظر)
مؤمنی: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اتحاد پاکستان با ایران علیه رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)