• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
بین الملل » مقاومت

راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از جبهه مقاومت

میلیون‌ها شهروند یمنی با برگزاری راهپیمایی گسترده در صنعا، بر حمایت از جبهه مقاومت و همبستگی با مردم غزه تأکید کردند و با سر دادن شعارهایی، جنایات رژیم صهیونیستی و همراهی برخی دولت‌های عربی را محکوم کردند.

راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از جبهه مقاومت

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، شرکت کنندگان در این راهپیمایی که با شعار «همراه با غزه، جهاد و پایداری برای مقابله با فجیع‌ترین نسل‌کشی و خبیث‌ترین توطئه‌ها» برگزار شد، پرچم‌های یمن و فلسطین و پلاکارد‌هایی در محکومیت جنایات و کشتار‌های رژیم صهیونیستی را در دست داشتند و شعار‌هایی در حمایت از برادران خود در غزه و فلسطین تا تحقق پیروزی و نابودی کامل صهیونیست‌های جنایتکار سر دادند.

راهپیمایان همچنین مواضع برخی از حکومت‌های عربی و اسلامی را که با شانه خالی کردن از مسئولیت‌های دینی، انسانی و برادرانه خود در حمایت از مردم غزه در مقابل نسل‌کشی و گرسنگی، با رژیم صهیونیستی همدست شده‌اند، محکوم کردند.

شهروندان یمنی اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» را با قاطعیت محکوم و تاکید کردند: این یاوه‌سرایی بار دیگر درستی و شرافت موضع بزرگ و افتخارآمیز یمن را در حمایت از غزه، به‌عنوان خط مقدم دفاع از امت اسلامی در برابر طرح‌های توسعه‌طلبانه صهیونیستی، اثبات می‌کند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی، بار دیگر از دولت‌ها و ملت‌های عربی و اسلامی خواستند تا به مسئولیت‌های خود در برابر خطرات و توطئه‌های جنایت‌کارانه‌ای که امت اسلامی و مقدسات آن را هدف قرار داده‌اند، عمل کنند. آنان همچنین تأکید کردند که مقاومت و جهاد در راه خدا، مسیر و گزینه درست برای مقابله با نیرو‌های استکبار و سلطه‌طلبی و طرح‌هایی است که همه را بدون استثنا هدف قرار داده‌اند.

راهپیمایان بار دیگر بر موضع ثابت و اصولی کشورشان در حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین در غزه که از سوی رژیم صهیونیستی و شریک آمریکایی‌اش با جنایات نسل‌کشی و گرسنگی مواجه‌اند، تأکید و اعلام کردند: این حمایت تا زمان توقف کامل تجاوز و رفع محاصره از نوار غزه ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بیانیه پایانی این راهپیمایی که توسط «محمود الجنید» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله قرائت شد، بر ادامه حضور میلیونی هفتگی ملت یمن در راه جهاد در راه خدا و طلب رضایت الهی تأکید کرد؛ حضوری که نشانه‌ای از پایداری و ثبات بر موضع حق‌طلبانه و افتخارآمیز یمن در حمایت از ملت فلسطین در غزه است که با فجیع‌ترین جنایات نسل‌کشی و خبیث‌ترین توطئه‌های دوره معاصر از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان شریک و همدست این رژیم مواجه‌اند.

این بیانیه بار دیگر بر موضع ثابت و اصولی یمن در حمایت از غزه و فلسطین تاکید و اعلام کرد: امت اسلامی و جهان در برابر وحشی‌گری‌هایی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب می‌شود باید صهیونیسم را به‌عنوان یک پدیده جنایت‌کارانه محکوم کرده و برای خلع سلاح رژیم صهیونیستی اقدام کند چرا که این رژیم تهدیدی جدی برای ملت‌های منطقه و برای صلح جهانی به‌شمار می‌رود و جنایاتش توهینی بزرگ و بی‌سابقه به ارزش‌های انسانی و به کل بشریت محسوب می‌شود.

در بیانیه پایانی تظاهرات صنعا تاکید شده است: اگر در برابر این فجایع سکوت شود و واکنشی عملی، قاطع و جدی صورت نگیرد، این نسل در برابر تاریخ و وجدان بشری مسئول خواهد بود.

راهپیمایان همچنین خواستار تقویت سلاح مقاومت در فلسطین و لبنان شدند و آن را سدی در برابر جنایت نسل‌کشی وحشیانه، جنایت‌کارانه، ویرانگر و شیطانی دشمن صهیونیستی و گرایش توسعه‌طلبانه‌اش دانستند و تاکید کردند: مقاومت مانع از گسترش جنایات رژیم صهیونیستی به سایر کشور‌ها و سرزمین‌ها شده است و از همین‌رو، تقویت آن یک ضرورت فوری و حیاتی است که باید مورد توجه و اقدام همه قرار گیرد.

در این بیانیه همچنین تاکید شد: ما به‌طور عملی و قاطع، طرح بنیامین نتانیاهو نخست وزیر جنایت‌کار جنگی رژیم صهیونیستی موسوم به «اسرائیل بزرگ» را که بیانگر آرمان‌های تشکیلات جهانی صهیونیسم است، مردود می‌دانیم و اعلام می‌کنیم این طرح، نشان‌دهنده تلاش صهیونیست‌ها برای سلطه کامل یا جزئی بر شماری از کشور‌های عربی، از جمله مقدس‌ترین اماکن اسلامی یعنی شهر‌های مکه مکرمه و مدینه منوره است.

در این بیانیه آمده است: ما با تمام توان و امکاناتی که خداوند در اختیارمان قرار داده، در برابر این طرح خبیث خواهیم ایستاد؛ چرا که این پروژه تهدیدی جدی و واقعی برای سرزمین‌های ما، امت اسلامی و مقدساتمان به‌شمار می‌رود.

بیانیه پایانی راهپیمایی همچنین ضمن درخواست از ملت‌های امت اسلامی برای اتخاذ موضع مشابه، هشدار داد که این طرح، که اکنون به‌صورت رسمی مطرح شده و دیگر صرفاً اظهارات گذرا نیست، بلکه باور دینی دشمن به‌شمار می‌رود که رژیم صهیونیستی شبانه‌روز برای تحقق آن تلاش می‌کند و تهدیداتی که این رژیم تحت عنوان «تغییر خاورمیانه» مطرح می‌کند، در صورتی که موفق به نابودی محور جهاد و مقاومت شود، در واقع تحقق عملی همین پروژه خبیث خواهد بود.

در بیانیه راهپیمایان یمنی همچنین آمده است: تحرک دشمن برای تحمیل خواسته‌های خود بر برخی نظام‌ها با هدف خلع سلاح مقاومت، هدف‌گیری آن از درون، و محاصره آن در غزه، لبنان، یا سایر عرصه‌های نبرد، تنها بخشی از مراحل این طرح خبیث است و ما به‌طور قاطع آن را رد می‌کنیم و در برابر آن مقاومت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش آثار تاریخی هرمزگان در نمایشگاه ملی ارمغان ابریشم
افتتاح محل اسکان کارگران خدمات شهری منطقه یک به زودی
مرحله نهایی رقابت های قرآنی «شوق تلاوت» در کربلا برگزار می‌شود
«نگاه جنسیتی»، بزرگترین ظلم به زن در طول تاریخ است
تقویت همکاری‌های دوجانبه موسسه رازی و دامپزشکی ترکیه
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
درخشش هنرمند اردبیلی در فستیوال بین‌المللی فیلم «جانک‌تاون» آمریکا
ضریب ۷۵ درصدی اشغال هتل‌های کیش در مهر ۱۴۰۴
بازنگری جدی در نظام آموزشی با محور توسعه نیروی انسانی
افزایش بیش از ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس
تجلیل از پرستاران استان سمنان
پیشرفت ۷۰ درصدی پل دسترسی به زمین‌های مجتمع بندری شهید رجایی
رونمایی از اولین قرارداد تامین مالی مبتنی بر قرارداد
آسیب‌های اجتماعی منطقه ۵ بررسی شد
جریمه قاچاقچی کره بادام زمینی در هندیجان
پرستاران؛ خط مقدم سلامت و نماد ایثار
نظارت دقیق استاندارد بر کیفیت قطعات و محصولات خودرویی
نبود محتوای آموزشی مناسب برای دانش آموزان نابینا
اتصال بنگاه‌های کوچک و بزرگ در مازندران با طرح طاها
پیام نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه به مناسبت روز پرستار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)