• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

معاون علمی رئیس جمهور گفت: دومین المپیک فناوری با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور و ارتقای چشمگیر زیرساخت‌های فنی نسبت به دوره نخست برگزار شد.

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز در حاشیه مراسم اختتامیه دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵ و در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: در این دوره از المپیک فناوری بیش از ۱۲ هزار نفر به‌صورت داوطلبانه در رقابت‌ها شرکت کردند.

وی در این مراسم که در پارک فناوری پردیس برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری چنین رویداد‌هایی گفت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های المپیک فناوری، یادگیری از تجربه و آزمون است. ما آموخته‌ایم که شکست مقدمه‌ای برای یادگیری و رشد است و هدف اصلی این المپیک آن بود که تیم‌های مختلف بیاموزند چگونه کار گروهی مؤثر انجام دهند و خلاقیت و نوآوری را در خدمت جامعه به کار گیرند.

افشین با مرور تجربه نخستین دوره المپیک فناوری افزود: نخستین دوره این رقابت‌ها سال گذشته به‌صورت داخلی برگزار شد و تنها شرکت‌کنندگان ایرانی در آن حضور داشتند. در آن دوره بیش از ۶۳۰۰ داوطلب در شش حوزه فعالیت کردند. تجربه آن رویداد نشان داد که دو عامل اساسی برای موفقیت در حوزه نوآوری وجود دارد؛ نخست، روحیه کار گروهی و دوم، میان‌رشته‌ای بودن فعالیت‌ها.

وی با بیان اینکه دومین المپیک فناوری به سطح بین‌المللی ارتقا یافته است، گفت: این دوره از مسابقات در شش حوزه شامل برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، امنیت سایبری، ربات جنگجو و پهپاد برگزار شد. در سه حوزه از این رشته‌ها، رقابت‌ها به‌صورت بین‌المللی و با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور برگزار شد. پس از برگزاری مراحل مقدماتی، ۱۵ کشور شامل ۱۴ کشور خارجی به‌ همراه ایران موفق به کسب سهمیه حضور در مرحله نهایی شدند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت بین‌المللی بودن این رقابت‌ها اظهار داشت: بسیاری از چالش‌های امروز جهان مانند تغییرات اقلیمی، امنیت داده و سلامت، تنها با همکاری جهانی قابل حل هستند؛ بنابراین تعامل و همکاری میان کشور‌ها در چنین رویداد‌هایی می‌تواند مسیر نوآوری جهانی را هموارتر کند.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی این المپیک آن است که شرکت‌کنندگان توانمندی‌های خود را در عرصه بین‌المللی محک بزنند و از طریق رقابت، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و برای بهبود آن تلاش کنند.

افشین درباره تفاوت‌های دوره دوم نسبت به دوره نخست گفت: پس از برگزاری اولین المپیک، نیاز به تقویت زیرساخت‌ها و حمایت‌های بیشتر از تیم‌ها احساس شد. خوشبختانه امسال با ارتقای زیرساخت‌های فنی و ایجاد امکانات بهتر برای برگزاری مسابقات، وضعیت به‌مراتب مطلوب‌تری را شاهد بودیم.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی دقیق نقاط قوت و ضعف این دوره، برنامه‌ریزی برای برگزاری المپیک فناوری سال آینده آغاز شده است. انتظار می‌رود در دوره بعدی، شاهد حضور تیم‌های بین‌المللی بیشتری باشیم و رویدادی برگزار کنیم که هم رقابتی و هم آموزشی باشد. همچنین از تمامی برگزار کنندگان، داوران و شرکت‌کنندگان، چه آنان که موفق به کسب مدال شدند و چه آنهایی که تجربه‌اندوزی کردند، قدردانی می‌کنم. هدف نهایی ما یادگیری، همکاری و توسعه خلاقیت در مسیر آینده فناوری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره آموزشی آیین دادرسی کار در ایوانکی
رشد ۴۵ درصدی ارزش بازار اوراق بهادار در ایران
آغاز خدمات‌رسانی شبانه‌روزی اتوبوسرانی پایانه آزادی به پردیس مسافری شرق
بازرسی از ۴۱ هزار واحد صنفی در خوزستان
سلامت قلب مردان با ۵۳۰ دقیقه ورزش
گسترش همکاری‌ با عربستان در حوزه حسابرسی و نظارت مالی
شناسایی ۱۱۲ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در سال جاری
انجام ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی خوزستان
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ۶۱ نقطه گیلان
هدیه‌ای از طرف شهدا
پخش دو پویا نمایی جذاب از قاب سیما
آموزش بیش از هفت هزار نفر از کشاورزان آذربایجان‌غربی در زمینه مدیریت مصرف آب
تشکیل شبکه دانشمندان جوان فرهنگستان علوم
بیماری پوکی استخوان را بیشتر بشناسیم
لزوم تسریع در صدور کیفرخواست ها و کاهش اطاله دادرسی در دادسرای دزفول
توجه به پدافند غیرعامل یک اصل مهم و اساسی است
کشف ترکیب شیمیایی منحصر‌به‌فرد در گلبرگ رز‌های وحشی
«آن دوازده نفر» به روی صحنه می‌رود
طنز و شیرین با برنامه رادیویی آبنبات زنجی
ترافیک پرحجم در جاده‌های اصلی خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)