• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۷۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
بوشهر » اجتماعی

پایین آمدن سن ابتلا به اعتیاد

مدیرکل دفتراموراجتماعی و فرهنگی استانداری با تأکید بر اهمیت انتخاب آگاهانه در سبک زندگی گف: نقش آموزش و برنامه‌ریزی هدفمند در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ امروز در آیینی نمادین به مناسبت هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، مسئولان قضایی و آموزشی استان بوشهر با حضور در دبیرستان متوسطه اول رضوان به گفت‌و‌گو با دانش‌آموزان پرداختند و بر نقش پیشگیری، آموزش و شناسایی آسیب‌ها در مدارس تأکید کردند.
مدیرکل دفتراموراجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: دانش‌آموزان در مرحله‌ای قرار دارند که انتخاب‌های آنان می‌تواند مسیر آینده‌شان را رقم بزند. اگر این انتخاب‌ها نادرست باشد، زمینه ناراحتی و پشیمانی در سال‌های بعد ایجاد می‌شود به همین دلیل، آموزش برای انتخاب سبک زندگی سالم ضروری است.
زهرا اکبری با اشاره به پایین آمدن سن ابتلا به اعتیاد افزود: امروز قشر نوجوان نیز در معرض خطر است برنامه نماد با نظارت ویژه در مدارس اجرا می‌شود تا بتوانیم دانش‌آموزان دچار آسیب یا در معرض آسیب را شناسایی کنیم پس از غربالگری، این دانش‌آموزان به دستگاه‌های حمایتی نظیر بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی ارجاع داده می‌شوند و فرایند پیگیری تا رفع مشکل ادامه خواهد داشت.
وی اجرای مستمر این طرح را اقدامی مؤثر در حفظ سلامت روانی و اجتماعی دانش‌آموزان دانست و از همه مدیران مدارس خواست تا در شناسایی زودهنگام آسیب‌ها با جدیت بیشتری عمل کنند.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر، دراین مراسم، پایین آمدن سن اعتیاد را یکی از مسائل نگران‌کننده جامعه دانست و بر لزوم اقدام پیشگیرانه در مدارس تأکید کرد.
مجید آرامی با اشاره به پرونده‌های قضایی مربوط به نوجوانان گفت: متأسفانه گرایش به مصرف مواد مخدر در سنین پایین، به‌ویژه دوره متوسطه اول مشاهده می‌شود عوامل متعددی از جمله دوستان ناباب، مشکلات خانوادگی و فضای ناسالم اجتماعی در این زمینه نقش دارند از همین رو دستگاه قضایی براساس مأموریت ذاتی برای پیشگیری از وقوع جرم، طرح قاضی در مدرسه را اجرا کرده تا آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد برای دانش‌آموزان تشریح شود.
وی با اشاره به همکاری دادگستری و آموزش و پرورش افزود: در قالب سامانه نماد، نظارت مستمر بر وضعیت دانش‌آموزان آسیب‌پذیر انجام می‌شود و تلاش ما این است که از مسیر آموزش مهارت‌های زندگی، قدرت نه گفتن و انتخاب درست را در نوجوانان تقویت کنیم.
آرامی به مسئله نظارت بر اماکن عمومی و قهوه‌خانه‌ها اشاره کرد و گفت: طبق ماده ۱۶ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، عرضه مواد دخانی از جمله قلیان و سیگار به افراد زیر ۱۸ سال جرم است نظارت بر کافه‌ها و اماکن عمومی به طور جدی توسط واحد‌های مربوط ادامه دارد و از مردم نیز خواسته‌ایم موارد تخلف را گزارش دهند.
وی هدف از نامگذاری این هفته را جلب توجه جامعه به خطرات اعتیاد در میان دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود: اعتیاد ریشه بسیاری از آسیب‌های دیگر اجتماعی و زمینه‌ساز جرایم آینده است. همکاری هماهنگ میان آموزش و پرورش، دستگاه قضایی و خانواده‌ها می‌تواند گام مؤثری در صیانت از نسل نوجوان باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرای برنامه‌های غربالگری دانش‌آموزان گفت: در این هفته دو رویکرد اصلی داریم؛ نخست شناسایی آسیب‌های اجتماعی در مدارس و دوم مقابله با آنها از طریق مشاوره و مداخله تخصصی است.
محمود حسنی توابع افزود: اجرای طرح غربالگری از یازدهم آبان در مقطع متوسطه آغاز شده و تا آذرماه ادامه دارد و پس از آن دانش‌آموزانی که در ارزیابی‌ها نشانه‌هایی از آسیب دارند، به مراکز مشاوره ارجاع داده می‌شوند همچنین برنامه‌های آگاهی‌بخشی برای خانواده‌ها و آموزش مهارت‌های زندگی در دستور کار است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هماهنگی عالی مقامات اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده دریافتی کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)