• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۱۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
اقتصادی » آب و انرژی
رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی:

هدف حل ملی مسائل انرژی است، نه ورود به دعوا‌های جناحی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی با تاکید بر بی‌طرفی سیاسی خود و اینکه همه باید برای حل مسائل انرژی دعوا‌های جناحی را کنار بگذارند و با نگاه ملی اقدام کنند، گفت: هیچ‌گاه عضو جناح یا حزب خاصی نبوده و اجازه نداده مباحث سیاسی وارد جلسات تخصصی این سازمان شود.

هدف حل ملی مسائل انرژی است، نه ورود به دعوا‌های جناحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تأکید بر بی‌طرفی سیاسی خود اعلام کرد: هیچ‌گاه عضو جناح سیاسی، گروه، حزب یا جبهه خاصی نبوده‌ام و در هیچ جلسه حزبی، جناحی یا سیاسی شرکت نکرده‌ام. هیچ‌گونه عضویتی نیز در این حوزه‌ها ندارم. البته حضور در جلسات حزبی و جناحی بد نیست و افرادی که به این فعالیت‌ها علاقه دارند، ارزشمند و محترم هستند، اما من شخصاً به این بخش علاقه‌ای نداشته و ان‌شاءالله در آینده هم نخواهم داشت.

اسماعیل سقاب اصفهانی افزود: رویکرد من در زندگی این بوده که در هر جایی که به حل مسائل کشور کمک می‌کند، حضور داشته باشم و به آن خدمت کنم؛ چه در آستان قدس رضوی، چه در قوه قضائیه، چه در دولت سیزدهم و امروز در دولت چهاردهم. هرجا مسئله‌ای حل شده، حضور در آن مجموعه را افتخار خود دانسته‌ام.

رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی یادآور شد: به عنوان یک جوان، یک‌بار دیگر از همه مردم و فعالان سیاسی می‌خواهم سلاح دعوا‌های جناحی را کنار بگذاریم و اجازه دهیم یک موضوع ملی، بدون خط‌کشی سیاسی حل شود. پس از حل آن، ادامه فعالیت‌های حزبی و جناحی هیچ اشکالی ندارد.

اسماعیل سقاب اصفهانی درباره ترکیب تیم کاری خود گفت: در تیم ما، دوستان اصلاح‌طلب، اصول‌گرا و طرفداران احزاب مختلف حضور دارند، اما هیچ‌گاه اجازه نداده‌ایم بحث‌های سیاسی وارد جلسات شود. همه اعضا با هدف حل مسائل کشور و حوزه انرژی گرد هم آمده‌اند و امیدواریم با همراهی شما، این مسئله را برای همیشه از فهرست مسائل اولویت‌دار ایران حذف کنیم.

دعوا‌های جناحی را کنار بگذاریم تا مسائل انرژی را ملی حل کنیم

رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی تاکید کرد: امروز، به‌عنوان همکار شما در دولت چهاردهم، دوباره همان سخنی را که پیش‌تر در صدا و سیما گفته‌ام تکرار می‌کنم: به‌عنوان یک جوان، از همه مردم عزیز و فعالان سیاسی می‌خواهم یک‌بار دعوا‌های جناحی را کنار بگذاریم، اسلحه‌های رقابت سیاسی را پایین بیاوریم و یک مسئله کشور را با نگاه ملی حل کنیم.

اسماعیل سقاب اصفهانی ادامه داد: پس از حل این مسئله، ادامه فعالیت‌های حزبی و جناحی هیچ اشکالی ندارد، اما امروز نیاز است یک‌بار همه با هم به‌صورت ملی وارد عمل شویم.

رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی افزود: تیمی که ما تشکیل داده‌ایم، ان‌شاءالله خواهید دید که دوستان اصلاح‌طلب، اصول‌گرا و حتی طرفداران جدی احزاب مختلف در آن حضور دارند، اما ما هرگز اجازه نداده‌ایم بحث‌های سیاسی وارد جلسات شود. همه اعضا برای حل مسائل کشور، به‌ویژه موضوع انرژی، دور هم جمع شده‌ایم و امیدواریم با کمک شما این چالش را برای همیشه از فهرست مسائل اولویت‌دار ایران حذف کنیم.

مردم را در سود افزایش بهره‌وری انرژی شریک کنیم

این عضو جدید دولت چهاردهم اظهار داشت: برای اولین بار باید مردم را در افزایش بهره‌وری انرژی در ایران شریک کنیم. مگر ما نمی‌گوییم میلیارد‌ها دلار قاچاق داریم؟ مگر نمی‌گوییم در بخش‌های مردم و صنعت، هدررفت ناشی از کاهش بهره‌وری وجود دارد؟ خب بیاییم این بهره‌وری را ایجاد کنیم و از همان ابتدا مردم را در آن شریک کنیم.

اسماعیل سقاب اصفهانی ادامه داد: اصل سودی که از صرفه‌جویی در همه بخش‌های کشور و از حذف قاچاق به دست می‌آید، باید سهم عمده‌اش در اختیار خود مردم قرار گیرد. این رویکرد، انگیزه و حمایت ملی برای اجرای طرح‌های بزرگ افزایش بهره‌وری ایجاد خواهد کرد.

دولت بدون غافلگیری، اجرای برنامه هفتم را با مردم هماهنگ می‌کند

معاون رئیس جمهور اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور قول داده قانون برنامه هفتم را اجرا کند. وعده همین است؛ ماده ۴۶ برنامه هفتم این را نوشته، یعنی چیز جدید و خلق‌الساعه‌ای نیست و فقط برنامه ما ابعاد اجرایی آن را دقیق کرده است.

اسماعیل سقاب اصفهانی ادامه داد: از مردم شریف می‌خواهم که هیچ نگرانی نداشته باشند؛ بعضاً درباره حامل‌های مختلف انرژی بحث‌هایی مطرح می‌شود، اما مطمئن باشید مدلی که ما به‌عنوان الگو ارائه خواهیم داد و خدمت شما توضیح خواهیم داد، جای نگرانی ندارد. دولت قصد هیچ غافلگیری را ندارد.

رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی افزود: هر وقت جمع‌بندی برنامه آماده شد که فعلاً در حال انجام هماهنگی درون دولت هستیم، خدمت مردم شریف می‌رسیم، توضیح می‌دهیم و نظرشان را جلب خواهیم کرد. حتی مردم در اصلاح آن مشارکت خواهند داشت و بعد وارد اجرا می‌شویم.

اسماعیل سقاب اصفهانی تاکید کرد: در همین دو جلسه اخیر، با تک‌تک وزرا از وزیر اقتصاد تا وزیر آموزش‌وپرورش صحبت کرده‌ام. مطمئن باشید هیچ تصمیم یا تاریخ غافلگیرکننده‌ای برای حامل‌های انرژی - که بعضاً شایعه می‌شود دولت برای فلان تاریخ برنامه دارد - وجود ندارد. هیچ تاریخی تعیین نشده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)