• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۹۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال

سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون

رئیس سازمان بسیج سازندگی از ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون خبر داد. به گفته زهرایی بیش از ۷ همت برای ایجاد اشتغال پایدارپرداخت شده است. ­­

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،سردار محمد زهرایی در جمع خبرنگاران گفت: سازمان بسیج سازندگی با یک الگوی مرحله‌مند که از تسهیل‌گری آغاز می‌شود و به تکثیر الگو‌های موفق می‌رسد، در کنار دولت برای رفع بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی وارد میدان شده است.

وی افزود: با حمایت مجلس شورای اسلامی و همکاری وزارتخانه‌هایی همچون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت اقتصادی وزارت کشور، توافقی برای اختصاص ۱۰ همت تسهیلات کم‌بهره اشتغال‌زا انجام شد که تا امروز ۷.۱ همت آن با تلاش بسیج سازندگی استان‌ها و نواحی شهرستان‌ها جذب شده است.

رئیس بسیج سازندگی با بیان اینکه این میزان تسهیلات منجر به ایجاد حداقل ۱۱۰ هزار فرصت شغلی شده است، گفت: امیدواریم با همکاری بانک‌ها، تا پایان سال باقی‌مانده این منابع نیز جذب و در مسیر کاهش بیکاری و تقویت اشتغال هزینه شود.

سردار زهرایی با اشاره به نقش بسیج در کمک به دولت برای رفع ناترازی‌ها گفت: درحوزه ناترازی برق، بخشی از مسئله به حکمرانی و بخشی به اجرا مربوط می‌شود که بسیج در بخش عملیاتی ورود کرده است که در این زمینه، اجرای نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس پنج کیلوواتی در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ نیروگاه خانگی، به‌ویژه در مناطق کم برخوردار به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: در گام بعدی، اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در کنار چاه‌های کشاورزی در قالب یک رزمایش دوماهه دنبال می‌شود که هدف‌گذاری آن راه‌اندازی دست‌کم ۱۱ هزار نیروگاه است، همچنین توافقی برای تجهیز ۱۰ هزار مسجد و پایگاه مقاومت به نیروگاه‌های پنج کیلوواتی انجام شده که علاوه بر کمک به درآمد مساجد، نقش مؤثری در پدافند غیرعامل و رفع ناترازی برق دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی در ادامه افزود: بنیاد تعاون بسیج نیز مأمور سرمایه‌گذاری‌های کلان شده و در همین راستا، یک نیروگاه ۱۳ مگاواتی افتتاح شده است. مجموع این اقدامات، کمک عملیاتی بسیج به دولت در حوزه انرژی به شمار می‌رود.
سردار زهرایی با اشاره به مدیریت مصرف انرژی گفت: بسیج به‌عنوان بزرگ‌ترین شبکه مردمی کشور، با وزارت نیرو و نفت برای ترویج مدیریت مصرف همکاری می‌کند. این اقدامات شامل آموزش، فرهنگ‌سازی و حتی تعویض تجهیزات پرمصرف مانند لامپ‌هاست که نتایج مثبتی نیز به همراه داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات بسیج در حوزه آب اشاره کرد و گفت: در موضوع حکمرانی آب، تصمیم‌گیری‌های کلان بر عهده دولت است، اما بسیج سازندگی در اجرای طرح های کاهش هدررفت آب و پایدارسازی منابع آبی ورود کرده است. طرح «از آبخیز تا جالیز» یکی از این اقدامات است که با هدف احیای قنوات، ذخیره آب و انتقال بهینه آن اجرا می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: طی یک سال گذشته، ۵۲۰ رشته قنات احیا شده، حدود ۸۰۷ هزار هکتار عملیات آبخیزداری انجام گرفته و نزدیک به چهار هزار کیلومتر لوله‌گذاری صورت گرفته است که با استقبال گسترده مردم روستا‌ها همراه بوده است.

سردار زهرایی در پایان به طرح آبرسانی روستایی اشاره کرد و گفت: در قالب همکاری با دولت و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، آبرسانی به ۸ هزار و ۹۰۰ روستا هدف‌گذاری شده که از این تعداد، چهار هزار و ۱۸۷ روستا به بسیج سازندگی واگذار شده و تاکنون ۲ هزار و ۶۲۸ روستا به آب شرب پایدار و سالم دست یافته‌اند. این نهضت همچنان ادامه دارد و در کنار آن، مطالعاتی نیز برای کمک به بهبود حکمرانی آب در حال اجرا است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دولت و مجلس محترم جلوی صادرات گازوئیل را بشدت تمام بگیرد با سپاس
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)