• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۷۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۱
زنجان » علمی فرهنگی

انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان

فراخوان یازدهمین دوره جشنواره ملی «روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب» با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، در جوامع روستایی و عشایری منتشر شد.

انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ این دوره از جشنواره که با رویکرد نوین «بازی‌وارسازی» (Gamification) و با هدف ایجاد اکوسیستمی پایدار، پویا و مشارکت‌محور در حوزه ترویج کتابخوانی طراحی شده توسط معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری نهاد‌های مرتبط از جمله خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود.

این رویداد ملی درصدد است با سازوکار‌های انگیزشی نوین به اهدافی همچون ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ کتابخوانی، ایجاد رقابت سازنده و تعامل بین جوامع محلی، تقویت حس تعلق، مالکیت فرهنگی و نقش‌آفرینی مستقیم روستاییان و عشایر و همچنین شناسایی، مستندسازی و گسترش ابتکارات مؤثر در حوزه کتاب دست یابد. توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و کتابخوانی در مناطق روستایی و عشایری و بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی و فناوری‌های نوین برای ترویج کتاب، از دیگر محور‌های تأکید شده در این جشنواره است.

شرکت در این جشنواره برای تمامی روستا‌ها و جوامع عشایری کشور آزاد است. مسئولیت صحت ثبت فعالیت‌ها بر عهده «مسئول طرح» (شامل دهیار، رئیس شورای اسلامی روستا، کتابدار یا فرد معتمد) خواهد بود.

متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه جشنواره به نشانی www.tarvijeketab.ir نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری فعالیت‌های خود اقدام کنند. فعالیت‌های ثبت‌شده باید در بازه زمانی مهرماه ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۵ انجام شده باشند.

فعالیت‌های قابل ثبت در یازدهمین دوره جشنواره «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» در سه حوزه اصلی تعریف شده‌اند؛ نخست حوزه آموزش که شامل دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، اقتصاد خانواده، زبان فارسی، بهداشت، قرآن و عترت، فناوری‌های نوین و... می‌شود. دوم حوزه آفرینش که فعالیت‌هایی مانند اجرای نمایش عروسکی، قصه‌گویی، برگزاری نمایشگاه کتاب، نشست‌های ادبی، مسابقات کتابخوانی و... را در برمی‌گیرد. حوزه آگاهانش (آگاه‌سازی) نیز برنامه‌هایی، چون باشگاه کتابخوانی، جلسات نقد و معرفی کتاب و جمع‌خوانی و... را شامل می‌شود.

بر اساس مندرجات فایل آیین‌نامه، آثار ارسالی و ثبت شده پس از بررسی و داوری، امتیاز دریافت می‌کنند. در این دوره، ۱۰ روستای برتر که بیشترین امتیاز را کسب کنند، عنوان «روستای دوستدار کتاب» را دریافت کرده و مورد تقدیر قرار می‌گیرند. علاوه‌بر این، شرکت‌کنندگان می‌توانند امتیازات خود را برای دریافت سبد‌های پاداشی و جوایز مختلف هزینه کنند. این سبد‌ها تقویت منابع کتابخانه‌ای، پشتیبانی مالی برای اجرای برنامه، دعوت از مربیان و مهمانان ویژه و دسترسی به خدمات آموزشی و فرهنگی را شامل می‌شوند.

پس از رونمایی از پوستر یازدهمین دوره جشنواره «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» در مهرماه ۱۴۰۴، بر اساس فراخوان جشنواره و زمان‌بندی اعلام شده، ثبت فعالیت‌ها در سامانه از آذرماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تا پایان فروردین ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت. ارزیابی و داوری فعالیت‌ها نیز به‌طور همزمان در این بازه انجام خواهد شد. مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان در اردیبهشت ۱۴۰۵ و همزمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)