• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۸۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
سیاسی » مجلس

کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن علنی بررسی می‌شود

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در تشریح جزئیات دستورکار جلسات علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: نشست علنی فردا (۱۵ دی ماه) به صورت تک شیفت بوده و بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در دستورکار نمایندگان قرار دارد.

کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن علنی بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عباس گودرزی  افزود:   ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) مکه مکرمه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در مورد همکاری مجریان قانون مبارزه با فساد و بررسی گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی در مورد طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی نیز از دیگر محور‌های کاری صحن علنی قرار دارد.

وی با اشاره به بررسی گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در روز‌های آتی، تصریح کرد: در این میان نمایندگان در صحن علنی قوه مقننه به بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تأمین اجتماعی و گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری‌اسلامی‌ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشر شده نیز خواهند پرداخت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره یک ماده ۲ قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی خبر داد و تصریح کرد: همچنین گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا بررسی می‌شود.

گودرزی با بیان اینکه در هفته جاری گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی بررسی خواهد شد، ادامه داد: در این میان گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در خصوص طرح نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها و همچنین گزارش کمیسیون اقتصادی در خصوص لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازوکار همکاری سازمان‌های مالیاتی طرح پهنه راه نیز بررسی خواهد شد.

وی گفت: نمایندگان مردم در خانه ملت، همچنین در هفته جاری به بررسی گزارش‌های کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در مورد شناسایی متقابل برنامه‌های فعالان اقتصادی مجاز و کمیسیون عمران در مورد لایحه تصویب معاهده کنوانسیون سازمان بین‌المللی علائم کمک ناوبری دریایی خواهند پرداخت.

سخنگوی هیات رییسه مجلس بیان کرد: بررسی گزارش‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه پروتکل همکاری و تعامل میان مراجع مرزبانی الحاقی به موافقت‌نامه همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر (مورخ ۲۷ آبان ۱۳۸۹)، لایحه موافقتنامه پیشگیری از حوادث در دریای خزر و لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیرو‌های مسلح در موارد ضروری نیز در دستورکار صحن علنی قوه مقننه قرار دارد.

گودرزی از بررسی سوال‌های سید نجیب حسینی نماینده مینودشت، گالیکش، کلاله و مراغه تپه از وزیر امور اقتصادی و دارایی خبر داد و خاطرنشان کرد: در هفته جاری، گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور توسط رئیس دیوان محاسبات کشور و در راستای اجرای تبصره یک ماده ۲۱۹ قانون آیین نامه داخلی مجلس ارائه خواهد شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)