پخش زنده
امروز: -
از کتاب «مردی به نام محمدرضا» با محوریت زندگی و رشادتهای سردار شهید محمد رضا مازویی در همدان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام از گردان «تخریب» لشکر انصارالحسین، بر ضرورت ثبت و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید شد.
مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین همدان با اشاره به رشادتهای رزمندگان و بسیجیان گمنام، هدف از تدوین این اثر را روایت بخشی از مجاهدتها و فداکاریهای این شهید والا مقام بیان کرد.
سردار فرجی همچنین اعلام کرد: تا کنون بیش از ۲۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس و شهدای استان توسط نشر «لالههای سرخ» با ارتقای کیفیت؛ چاپ و محتوا منتشر شده است.
دبیر کنگره شهدای استان همدان تاکید کرد:کتاب «مردی به نام محمدرضا» تلاشی است برای ماندگار کردن نام و یاد سردار شهید محمدرضا مازویی و بازخوانی رشادتهای بسیجیان گمنام؛ اثری که میکوشد نسل امروز را با فرهنگ ایثار و مقاومت بیش از پیش آشنا کند.
نویسنده این کتاب نیز گفت: این کتاب در مورد اولین فرمانده تخریب تیپ ۳۲ لشکر انصارالحسین است که در فروردین ۱۳۶۲ به شهادت رسیدند.
عباس نوری افزود: این کتاب به سبک مستند روایی و با مصاحبه گرفتن از ۳۵ رزمندگان؛ دوستان و همسایگان این شهید در ۱۰۰ صفحه به نگارش رسیده است و هدف از نگارش این کتاب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان است.