• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
اصفهان » اجتماعی

اژه ای: تعیین تکلیف پرونده‌های قضایی با عمر بین ۳ تا ۶ سال

رئیس قوه قضائيه در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان اصفهان گفت: رسیدگی به پرونده‌های قضایی با عمر سه تا شش سال در قوه قضائیه تعیین تکلیف شود.

اژه ای: تعیین تکلیف پرونده‌های قضایی با عمر بین ۳ تا ۶ سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس قوه قضائيه در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان اصفهان تعیین تکلیف نشدن پرونده‌هایی با ۳ تا ۶ سال عمر را در قوه قضائیه قابل قبول ندانست و گفت: در صورت وجود این پرونده‌ها لازم است به صورت فوق‌العاده رسیدگی شودو در این زمینه شاخصی تعیین ومقرر کرده‌ایم که چنانچه پرونده‌ای، یک سال از مفتوح شدنش گذشته باشد، مُسن محسوب می‌شود و لازم است برای تعیین‌تکلیف آن، تدابیر ویژه اندیشیده شود .

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای افزود: مردم از ما به‌حق انتظار و توقع دارند تا در رسیدگی به پرونده عناصر اصلی اغتشاشات، تعجیل داشته باشیم؛ ما نیز در این عرصه مصمم هستیم. عناصر اصلی اغتشاشات، جنایات کم‌سابقه و بعضاً بی‌سابقه‌ای را در کشور مرتکب شدند و ما به طور قطع، بدون مسامحه، البته در چارچوب قانون و عدالت به محاکمه و مجازات آنان خواهیم پرداخت.

وی گفت: در اغتشاشات اخیر دشمن به صورت عریان وارد میدان شد، به طوریکه کسانی که عناصر اصلی اغتشاشات بودند نمی‌توانند بهانه فریب‌خوردگی را پیش بکشند؛ البته حساب آن دسته از جوانانی که تحت‌تأثیر فضای هیجانی قرار گرفتند، از عناصر اصلی اغتشاشات جداست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا تاکید کرد: رسیدگی به پرونده‌های عناصر اغتشاشگر، به طور قطع توان و زمان زیادی را از مجموعه قضایی خواهد گرفت، بنابراین این امر به هیچ وجه نباید سبب شود تا ما از رسیدگی دقیق و سریع به دیگر پرونده‌ها به ویژه پرونده‌های مفاسد غافل شویم. مبارزه با فساد و مفسدان یک اصل اساسی، اولویت‌دار و تعطیل‌ناپذیر در قوه قضائیه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اهمیت مقوله صیانت از مجموعه در قوه قضائیه ادامه داد: همه ما در قوه قضائیه موظف و مکلفیم از فرد فرد همکارانمان و از مجموعه قضایی کشور صیانت کنیم. اینکه فردی بلغزد و ما او را تنبیه کنیم هنر نیست؛ هنر آن است که پیشگیری کنیم و فردی را که در معرض لغزش است نجات دهیم.

رئیس عدلیه در ادامه این نشست با اشاره به برخی تعابیر نادرست رایج‌شده درخصوص ورودی پرونده‌ها به قوه قضائيه عنوان کرد: در مواردی، تعابیر نادرستی درباره ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی مطرح می‌شود به طوریکه یک تعبیر نادرستِ رایج‌شده دیگر آن است که گفته می‌شود پرونده‌ای چندین سال است که در قوه قضائیه مفتوح است؛ به هیچ وجه چنین چیزی نیست؛ البته پرونده‌هایی وجود دارند که به طور مثال ۲۰ سال پیش حکم آنها صادر شده است و پس از دو دهه برای آنها مجدد درخواست اعاده دادرسی شده است؛ در قبال چنین پرونده‌هایی نباید از تعبیرِ مفتوح بودن در ۲۰ سال استفاده کرد.

شاهرخیان معاون مالی، پشتیبانی و امور عمرانی دستگاه قضا نیز در این جلسه به بیان مطالبی در رابطه با اقدامات صورت گرفته درباره بهبود وضع معیشتی و رفاهی قضات و کارکنان دستگاه قضایی پرداخت.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان هم در سخنانی، گزارشی از عملکرد مجموعه قضایی این استان ارائه کرد و گفت: بین ۸۰ تا ۹۵ درصد ماموریت‌های دادگستری استان اصفهان در حوزه سند تحول قضایی، اجرایی شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفری با بیان اینکه تاکید ما بر آن است که تمام پرونده‌های سرگردان و بلاتکلیف استان اصفهان در اسرع وقت رسیدگی شوند، گفت: امروز اطاله دادرسی ۳۰ ساله در استان اصفهان، به ۴ سال رسیده و بنا داریم که تا پایان سال آینده این میزان را به حداکثر سه سال برسانیم.

همچنین در این جلسه نمایندگان قضات، کارمندان، کارکنان سازمان‌های تابعه قوه قضاییه و همچنین شورا‌های حل اختلاف استان اصفهان، به بیان دیدگاه‌ های خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۹۸ درصد خانوار‌های استان به شبکه گاز متصل شدند
وقتی مخالفان ایران تاب تحمل صدای مخالف را ندارند
آزادی بازنشستگان دستگیر شده در انگلیس برای حمایت از فلسطین
کلاهبرداری از شهروند کهنوجی با ترفند فروش کالا
رژیم صهیونیستی به دنبال برقراری پرواز مستقیم میان سارایوو با تل آویو
صحنه رایزنی‌های دیپلماتیک ایران
سرعت دوباره به توسعه مس سرچشمه با احیای طرح تغلیظ
پایانه مرزی میرجاوه، فرصت‌ها و چالش‌ها
برگزاری رزمایش حفظ نباتات در لرستان
به یاد رهبران شهید مقاومت
تقدیر از ۵۵ جهادگر اقتصاد مقاومتی در قم
پایداری هوای گرم در وضعیت جوی استان تا هفته آینده
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری متکدیان در تبریز
نام‌نویسی ۱۲۳۶ داوطلب در سومین روز ثبت‌نام انتخابات
نظر مردم در مورد بند‌های توافقنامه ایران و آمریکا
آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره بین‌المللی خوارزمی
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و اتمام طرح‌های نیمه تمام آموزشی مهاباد
سومین روز بررسی لایحه بودجه در مجلس
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)